Kinek lesz még rajtam kívül inszeminációja májusban? Gyülekezzünk!
HA minden rendben lesz Nekem a jövőhéten lesz.....
Én már ma veszem be az utolsó szem clostyt és ma szúrtam egy Merionalt!!
Sziasztok! Sajnálom :-( Én még várakozom, kicsit reményvesztett vagyok, mert görcsölgetek. Ez a 9. nap.
(ja, én vagyok a névtelen:) )
Sziasztok!
Olyan elkeserítő, hogy nem sikerül senkinek!!! :(
De Hanny és Izzy, ne adjátok fel, lehet korai volt az a teszt! még van esély!
és én tudom milyen rossz amikor nem sikerül, de aztán elmúlik 1-2 nap, jön a következő ciklus és az emberben benne van hogy lehet most majd, ezért újult erővel vág bele :) és egyszer sikerülnie kell, fog!!!én is keddig eldönthetem mi legyen, eddig azt mondtam szeptemberig pihi, de most, hogy közeleg, egyre inkább azt érzem, hogy még meg kellene próbálni a júniust :)
ne adjuk fel!!!
Sziasztok!
Köszönöm a kedves szavakat, jó olvasni, mert lelket öntenek az emberbe! Én nem adom fel! De sajnos azt hiszem, hogy nem volt korai a teszt, inszemináció után a 14. napon csináltam. Azóta is szedem az utrot és holnap reggel újra tesztelek, reménykedek az utolsó pillanatig, hátha mégis! Az az érdekes, hogy már nem érzem úgy, hogy meg akar jönni, elmúlt a görcsölgetés. Most jelenleg semmit nem érzek.
Szia Kata, hát igen, én engem sem vet szét a boldogság, ma reggel úgy fájt a derekam, meg a hasam, hogy azt hittem, még ma megjön :( Azóta nem görcsölök annyira, de a szokásos jelek mind jelentkeznek szépen egymás után :(
Izzy, várom a holnapi eredményt, drukkolok nagyon!!!!
Én mindenképpen szeretném júniusban is megpróbálni. Nagyon remélem, hogy nem hétvégére esnek a kritikus napok, mert most úgy néz ki, hogy van rá esély...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!