Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek lesz még rajtam kívül...

Kinek lesz még rajtam kívül inszeminációja májusban? Gyülekezzünk!

Figyelt kérdés

HA minden rendben lesz Nekem a jövőhéten lesz.....

Én már ma veszem be az utolsó szem clostyt és ma szúrtam egy Merionalt!!

2012. máj. 2. 16:49
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/125 Hanni26 válasza:
Yzzi: Sajnálom... :( Úgy néz ki nekem sem jött össze.... de én hétfőn csinálok még egy tesztet, addig szedem az Utro-t.
2012. jún. 1. 10:13
 92/125 anonim ***** válasza:
Igazatok lehet, nem hagyom abba! Két napon nem múlik semmi.
2012. jún. 1. 12:07
 93/125 A kérdező kommentje:
Így van!Hátha csajok nem múlik semmi 2-3 napon!Drukkolok,hátha csak hibás volt a teszt!
2012. jún. 1. 17:53
 94/125 anonim ***** válasza:
Bár úgy lenne..
2012. jún. 2. 18:04
 95/125 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Sajnálom :-( Én még várakozom, kicsit reményvesztett vagyok, mert görcsölgetek. Ez a 9. nap.

(ja, én vagyok a névtelen:) )

2012. jún. 2. 20:24
 96/125 anonim ***** válasza:
Ja, egyébként hanyadik napon teszteltetek, lehet, hogy tényleg korai volt? Egy csomó ilyet olvastam mostanában.
2012. jún. 2. 20:25
 97/125 tkata81 ***** válasza:

Sziasztok!

Olyan elkeserítő, hogy nem sikerül senkinek!!! :(

De Hanny és Izzy, ne adjátok fel, lehet korai volt az a teszt! még van esély!

és én tudom milyen rossz amikor nem sikerül, de aztán elmúlik 1-2 nap, jön a következő ciklus és az emberben benne van hogy lehet most majd, ezért újult erővel vág bele :) és egyszer sikerülnie kell, fog!!!én is keddig eldönthetem mi legyen, eddig azt mondtam szeptemberig pihi, de most, hogy közeleg, egyre inkább azt érzem, hogy még meg kellene próbálni a júniust :)

ne adjuk fel!!!

2012. jún. 2. 22:38
 98/125 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Köszönöm a kedves szavakat, jó olvasni, mert lelket öntenek az emberbe! Én nem adom fel! De sajnos azt hiszem, hogy nem volt korai a teszt, inszemináció után a 14. napon csináltam. Azóta is szedem az utrot és holnap reggel újra tesztelek, reménykedek az utolsó pillanatig, hátha mégis! Az az érdekes, hogy már nem érzem úgy, hogy meg akar jönni, elmúlt a görcsölgetés. Most jelenleg semmit nem érzek.

2012. jún. 3. 12:57
 99/125 anonim ***** válasza:

Szia Kata, hát igen, én engem sem vet szét a boldogság, ma reggel úgy fájt a derekam, meg a hasam, hogy azt hittem, még ma megjön :( Azóta nem görcsölök annyira, de a szokásos jelek mind jelentkeznek szépen egymás után :(

Izzy, várom a holnapi eredményt, drukkolok nagyon!!!!

Én mindenképpen szeretném júniusban is megpróbálni. Nagyon remélem, hogy nem hétvégére esnek a kritikus napok, mert most úgy néz ki, hogy van rá esély...

2012. jún. 3. 16:37
 100/125 A kérdező kommentje:
Megy a drukk!
2012. jún. 3. 20:05
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!