Kinek lesz még rajtam kívül inszeminációja májusban? Gyülekezzünk!
HA minden rendben lesz Nekem a jövőhéten lesz.....
Én már ma veszem be az utolsó szem clostyt és ma szúrtam egy Merionalt!!
Izzy: na ezért bízom én jobban a lombikban! annak sokkal nagyobb az esélye!
néha azt érzem az inszem nagyon kevés esélyt ad ahhoz képest, hogy a sikertelenség mekkora lelki rosszat ad :(
szóval nem tudom...
Én egyszerűen már teljesen el vagyok keseredve. Nem értem, hogy miért nem sikerül, mi lehet a baj?
Annyira bíztam az inszemekben is! Jól is jön most a nyári pihenő, mert már kész vagyok!
Remélem, nyár végére újult erővel tudunk készülni a lombikra. Várom is, meg félek is tőle, hogy így sem járunk sikerrel.
Több olyan személyes ismerősöm is van, akiknek megvolt a 6 eredménytelen inszem,aztán az első lombik sikeres lett!!! :) :)
mi most még egyet bevállalunk, ma megkaptam a tüszőrepi szurit, aztán őszig nekem is pihi ha nem sikerül...
Sziaszok! A "névtelen csaj" vagyok:)
Nekem is negatív lett a tesztem, 13. napon. Ez szerdán volt, aztán szombaton megjött, de hétfő óta már csak pár csepp barna maradt belőle... A hasam továbbra is fáj, és a mellem is, bár nem feszül, a derekam majd leszakad. Eszméletlen, mit művelnek ezek a hormoncuccok...pedig én csak progi pótlást kaptam, és azt abba is hagytam azonnal a teszt után.
Jövő héten megyek uh-ra, aztán inszem, ha minden ok. Stimu gyógyszereket megint nem kaptam.
Kata, drukkolok neked nagyon, majd írd meg, hogy érzed magad! Én jövő héten megyek, ha minden igaz.
"Névtelen Csaj"
Sziasztok!
múlt kedden megvolt az inszem 4 tüszővel, 7 mm endometriummal és 10,5 millió hallal.
azóta szerencsére annyi minden volt hogy egyáltalán nem foglalkoztam vele hogy mi lehet, mit érzek...pénteken teszt...ma jöttünk meg 4 napos nyaralásból, most már kezdek megint ezzel foglalkozni :( és természetesen érzem a mensi jelző görcsöcskéket :(na, majd kiderül, aztán ha nem, akkor 2 hónap pihi...
veletek mi van?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!