Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek lesz még rajtam kívül...

Kinek lesz még rajtam kívül inszeminációja májusban? Gyülekezzünk!

Figyelt kérdés

HA minden rendben lesz Nekem a jövőhéten lesz.....

Én már ma veszem be az utolsó szem clostyt és ma szúrtam egy Merionalt!!

2012. máj. 2. 16:49
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/125 tkata81 ***** válasza:

Izzy: na ezért bízom én jobban a lombikban! annak sokkal nagyobb az esélye!

néha azt érzem az inszem nagyon kevés esélyt ad ahhoz képest, hogy a sikertelenség mekkora lelki rosszat ad :(

szóval nem tudom...

2012. jún. 8. 23:04
 112/125 anonim ***** válasza:

Én egyszerűen már teljesen el vagyok keseredve. Nem értem, hogy miért nem sikerül, mi lehet a baj?

Annyira bíztam az inszemekben is! Jól is jön most a nyári pihenő, mert már kész vagyok!

Remélem, nyár végére újult erővel tudunk készülni a lombikra. Várom is, meg félek is tőle, hogy így sem járunk sikerrel.

2012. jún. 9. 21:43
 113/125 tkata81 ***** válasza:

Több olyan személyes ismerősöm is van, akiknek megvolt a 6 eredménytelen inszem,aztán az első lombik sikeres lett!!! :) :)

mi most még egyet bevállalunk, ma megkaptam a tüszőrepi szurit, aztán őszig nekem is pihi ha nem sikerül...

2012. jún. 10. 17:29
 114/125 anonim ***** válasza:

Sziaszok! A "névtelen csaj" vagyok:)

Nekem is negatív lett a tesztem, 13. napon. Ez szerdán volt, aztán szombaton megjött, de hétfő óta már csak pár csepp barna maradt belőle... A hasam továbbra is fáj, és a mellem is, bár nem feszül, a derekam majd leszakad. Eszméletlen, mit művelnek ezek a hormoncuccok...pedig én csak progi pótlást kaptam, és azt abba is hagytam azonnal a teszt után.

Jövő héten megyek uh-ra, aztán inszem, ha minden ok. Stimu gyógyszereket megint nem kaptam.

2012. jún. 13. 00:01
 115/125 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy nem sikerül!De új remény az új hónap!:)Lehet,hogy ha kapnál stimu gyógyszereket sikerülni..mi mond a doki?
2012. jún. 13. 16:10
 116/125 anonim ***** válasza:
Nem kapok, azt mondta, akinek van magától peteérése, annak nem adnak.
2012. jún. 13. 18:44
 117/125 anonim ***** válasza:

Kata, drukkolok neked nagyon, majd írd meg, hogy érzed magad! Én jövő héten megyek, ha minden igaz.

"Névtelen Csaj"

2012. jún. 13. 18:45
 118/125 anonim ***** válasza:
Nagyon eltűntetek, teszek fel egy új kérdést: kinek lesz, vagy volt mostanában inszeminációja- gyertek majd oda is.
2012. jún. 19. 23:53
 119/125 tkata81 ***** válasza:

Sziasztok!

múlt kedden megvolt az inszem 4 tüszővel, 7 mm endometriummal és 10,5 millió hallal.

azóta szerencsére annyi minden volt hogy egyáltalán nem foglalkoztam vele hogy mi lehet, mit érzek...pénteken teszt...ma jöttünk meg 4 napos nyaralásból, most már kezdek megint ezzel foglalkozni :( és természetesen érzem a mensi jelző görcsöcskéket :(na, majd kiderül, aztán ha nem, akkor 2 hónap pihi...

veletek mi van?????

2012. jún. 20. 19:35
 120/125 tkata81 ***** válasza:
ma reggel teszteltem egy negatívat :( digitálissal, elvileg annak már mutatnia kell 56%ban a mensi esedékessége előtt 4 nappal, nekem hétfőn esedékes. persze abban reménykedem, hogy korai volt a teszt :(
2012. jún. 21. 07:39
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!