Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek lesz még rajtam kívül...

Kinek lesz még rajtam kívül inszeminációja májusban? Gyülekezzünk!

Figyelt kérdés

HA minden rendben lesz Nekem a jövőhéten lesz.....

Én már ma veszem be az utolsó szem clostyt és ma szúrtam egy Merionalt!!

2012. máj. 2. 16:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/125 anonim ***** válasza:
Hanni26: Köszönöm szépen a biztatást, olyan jó volt olvasni! Még a szemem is könnyes lett. Igazad van, lesz kisbabánk mindannyiunknak!!!
2012. máj. 21. 17:43
 52/125 anonim ***** válasza:

Szia 50-es!

Biztosan inszeminációd lesz? Én ilyet még nem hallottam, hogy nem kell szedni előtte semmit! És hová jársz? Miért kell nálatok inszem?

2012. máj. 21. 17:46
 53/125 A kérdező kommentje:
Szia 50-es!Ez nagyon érdekes!Volt velem egy csaj,neki minden lelete olyan volt,mint a nagykönyvben,neki mégis adtam clostyt..!!
2012. máj. 21. 17:47
 54/125 A kérdező kommentje:
Hanni és yzzi.tök jó,hogy egymásra találtatok itt a kérdésemnél!!!Ez olyan jóóóóóóóóóóóóóóó!!!
2012. máj. 21. 17:48
 55/125 Hanni26 válasza:
50-es: abban az esetben, ha minden laboreredményed jó és van spontán peteérésed, tüszőrepedésed és mégsem jön össze a baba.... akkor szerintem elképzelhető, hogy így segítsenek! Még akkor is lehet, ha a párod spermája esetleg egy kicsit gyengébb.
2012. máj. 21. 18:54
 56/125 Hanni26 válasza:

Tündérlány köszi, hogy felraktad ezt a kérdést!

Jó, hogy így rátok találtam :)

Szerintem, ha az ember másért is izgul, aggódik és nincs magára hagyva a problémáival, megoszthatja, megkérdezheti a felmerülő kérdéseit sokkal könnyebben telnek a napok!

Köszi lányok! :)

2012. máj. 21. 19:01
 57/125 Hanni26 válasza:
Yzzi! Örülök, hogy "segíthettem"! Én is tudom, hogy egy kedves biztató szó milyen jól tud esni!
2012. máj. 21. 19:07
 58/125 anonim ***** válasza:

Szia Hanni, igen, nálunk a spermával van gond, azt mondta az orvos, hogy annyira nem rossz, inszemhez elég, de spontán terhességhez nem biztos. Ezt igazolja az is, hogy elég régóta nem lettem terhes sajnos.

Legutoljára spontá három érett petesejtem volt. Nem tudom, hogy mennyi kell, de közben olvastam olyat is, hogy valakinek egy volt, kapott tüszőrepesztőt, és megcsinálták. De szerdán megyek és akkor már remélem többet fogok tudni :)))))De, ha tudtok valamivel informálni, azt megköszönönném. Nagyon gyorsan jött ez a dolgog, azért vagyok ilyen tájékozatlan!

Addig sok szerencsét mindannyiotoknak!

2012. máj. 21. 22:36
 59/125 Hanni26 válasza:

Szia!

Ha a doki azt mondja, hogy elegendő, akkor biztos az ;)

Ultrahang lesz most? Lehet, hogy utána kell egy tüszőrepesztő és 2 nap múlva inszem...

Aggódtam én is de az egész "beavatkozás" nem volt vészes!

Ha kérdésed van tedd fel nyugodtan! Szerintem itt mindenki nagyon kedves és segítenek/segítünk. Tapasztalat. :)

2012. máj. 21. 22:48
 60/125 A kérdező kommentje:
Tudtok javítani egy kicsit a spermaszámon..:E-vitamin, Búzacsíra, C vitamin, vörösbor, méhpempő kapszula,tökmag..ezek állítólag nagyon jók..!
2012. máj. 22. 15:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!