Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek lesz még rajtam kívül...

Kinek lesz még rajtam kívül inszeminációja májusban? Gyülekezzünk!

Figyelt kérdés

HA minden rendben lesz Nekem a jövőhéten lesz.....

Én már ma veszem be az utolsó szem clostyt és ma szúrtam egy Merionalt!!

2012. máj. 2. 16:49
 71/125 A kérdező kommentje:
Majd csak augusztusban lesz valamikor!Nálunk most van egy kis stop!
2012. máj. 25. 19:35
 72/125 anonim ***** válasza:

Sziasztok, nekem volt csütörtökön.

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :((((((

Hanyadik volt nektek?

Hova jártok?

Nekem azóta egyfolytában feszül a hasam, szerintem még a HSG-től, remélem nem azért mert valami nem stimmel...

2012. máj. 26. 20:15
 73/125 tkata81 ***** válasza:

nekem a 3. volt...

Tapolcára járok, kb 7-8 hónapja.

most úgy néz ki tartok pár hónap szünetet, sok volt ez most, ki kell kapcsolni mert kezdek megzakkanni...

a feszülés természetes, azért van mert több tüsző ért meg, azok feszítik...legalábbis nekem a doki ezt mondta.

drukkolok neked!!!!

2012. máj. 26. 22:28
 74/125 A kérdező kommentje:

Szia!Üdv Nálunk!

Mikor volt HSGd??Rögtön csináltak is inszemet?Te hova jársz?Mióta próbálkoztok?Minden ok nálatok?Stimulálás nálad?

Én a Bpi Kaáliba járok és ez volt sajnos a második sikertelen inszeminációm!Nálunk most pihi,mert egy hónap kimarad,hogy megnyugodjon a petefészkem és amikor megint aktuális lenne a dokim nem lesz és Én nem szeretnék máshoz menni!Megkaptam a következő receptet csupa Merional injekció,semmi closty!

2012. máj. 27. 07:38
 75/125 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hétfőn volt a HSG, szerdán uh, repesztő, csütörtökön inszem. Nekem nem volt stimulácó.

Két és fél éve szeretnénk babát, de ebből nem próbálkoztunk minden hónapban, mert az elején volt egy fél éves időzített szexes periódus, amitől mindketten kikészültünk. Utána már "csak" nem védekeztünk, de semmi hőmérő, meg ovuteszt, tea, és egyéb varázsszerek.

Akkor nekem megnézték a hormonjaimat, amik a TSH-t kivéve jók voltak. Azóta szedek letroxot, most már a TSH is jó. Csináltak spermavizsgálatot, ahol enyhe fokú fertilitáscsökkenést állapítottak meg, de azt mondta az orvos, hogy ez nem gáz még!!!!!!!!! Na azóta sem lett baba, úgyhogy most megint csináltattunk vizsgálatot, és andrológus (másik) megint nem mondott az esélyekről semmit, csak javasolta a FER14 szedését. A hétfői HSG-re elvittem a leletet, hátha valaki mond valamit így két év után, és végül az én orvosom mondta, hogy ez spontánhoz kevés, de inszemhez elég. Kicsit megnyugodtam, mert legalább rajtam kívül más is ránézett végre a leletre....

Én végigböngésztem a netet korábban, hogy mit jelentenek a számok, de azért jobb volt egy hozzáértőtől hallani, hogy mi is a helyzet. Egyébként durva, hogy az egy hónappal ezelőttinél 17 M/ml volt a szám, az inszem előtt meg 50 M/ml!!!!! Nem tudom mi történhetett, mert ez még nem lehet a vitamin....

Most várakozom, bár tegnap egész nap inszemes fórumokat olvastam, és eléggé lelombozódtam. Eleve nekem csak egy tüszőm volt, és nyh sem volt olyan vastag, mint amekkorákat ott olvastam, és sokaknak még az sem volt elég. Pedig amikor megnézett uh-gal az orvos, totál elégedett volt, és azt mondta a kérdésemre, hogy, ha ez nem sikerül, a következőnél sem leszek stimulálva.

Abban bízom, hogy ő nagyon ért hozzá, én meg nagyon nem, úgyhogy nem érdemes agyalni rajta, hogy mit miért csinál :)

2012. máj. 27. 09:32
 76/125 A kérdező kommentje:
Az nem baj,ha csak egy tüsző van,mert egyetlen egy domináns tüsző is elég a sikeres inszemhez,sőt még a spontán teherbeeséshez!
2012. máj. 27. 20:07
 77/125 tkata81 ***** válasza:

Ez igaz! egy is simán elég! :)

én is pihizek Tündérlány, szeptemberig. rám fér...

2012. máj. 28. 21:59
 78/125 A kérdező kommentje:

Kata!

Szóval így döntöttetek??!!

Mi kényszer pihin vagyunk/leszünk,de valahol nem bánom!:S

2012. máj. 29. 11:09
 79/125 A kérdező kommentje:

yzzi és Hanni!!!!!!

Mi újság?Teszt??

2012. máj. 30. 09:47
 80/125 Hanni26 válasza:

Halihó!

Péntek vagy szombat reggelre tervezem a tesztet, az lesz az inszem utáni 14 ill.15.nap.....

A kezdeti szurkálás és görcsölés kb 4 napig tartott, azóta semmi, csak néha szúr bele, de az lehet nálam egy régebbi műtét miatt is :(

Még reménykedek és éppen ezért félek is egy kicsit a teszteléstől...

2012. máj. 30. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!