Kinek lesz még rajtam kívül inszeminációja májusban? Gyülekezzünk!
HA minden rendben lesz Nekem a jövőhéten lesz.....
Én már ma veszem be az utolsó szem clostyt és ma szúrtam egy Merionalt!!
Sziasztok! Én vagyok a 28-as is :) csak ott nem volt beállítva a név...
Jelenleg a pécsi klinika meddőségijére járok... 2 éve próbálkozunk. PCOS vagyok, ciklusom rendezetlen, sőt szinte nincs is. Ja és nagyon alacsony a progesteron szintem; a 21. napi vérvételnél 1,2 :( Volt már egy kisebb műtétem, ahol a cisztákat próbálták eltávolítani, de nem sok sikerrel... most is vannak :(.
Kaptam Clostyt, az nem használt...
Aztán Merionált, az sem használt...
A dokim javasolta, hogy menjek át a meddőségire...
Ott megint laborok stb...
Majd Closty+Fostimon+Menopur...
Lettek is szép tüszőcskéim (16,17 és 18mm)+Ovitrelle és pénteken volt az első inszem...
Utrogestan 3x1 azóta szúr és fájdogál a hasam, remélem ez jó jel?!
Sziasztok csajok!
Bocs, el voltam tűnve! Én még mindig nem értem miért nincs 5 napos teszt!!!Megőrjít a várakozás!
Bár megint be vagyok tojva, mert mintha néha mensi beharangozó görcsöm lenne :( bár még van 1 hét mensiig...nem tudom, már nem tudom mikor mit érzek!
adagolom az utrot, meg imádkozom :) ennyit tudok tenni :(
és félek, hogy megint nem jött össze! :(
egyébként mindenkinek hajrá!!!!!!ti ne legyetek ilyen negatívak, én is összeszedem ám magam gyorsan :)
Szia Hanni26!
Most volt 18-án inszeminációd?
Én is a pécsi klinikára járok és nekem is pénteken volt!
Sok sikert neked!!!
Csajok!Akkor lehet,hogy ti ott találkoztatok??!?!?!?!?!Ez olyan izgi!
Én nem érzek semmit...cicifeszülés és hasszurka az meg van,de Én az utro-ra fogom...!
Igen! Szerintem találkoztunk ott! Pénteken ketten vártunk inszemre! :)
Jaj, nagyon jó lenne, ha mindannyiunknak sikerülne most! :)
Halihó!
Fáj egy kicsit a hasam (olyan mensi szerűen)és egy kicsit a melleim is érzékenyebbek.... de akkor ez "normális" mert úgy látom szinte mindenkinek vannak ilyen "panaszai" :)
yzzi: De jó!!! Akkor szerintem is találkoztunk! :) Hiszen ahogy te is mondtad ketten voltunk inszemen :) (valami zöldes-kékes felső volt rajtad?) ;)
Sziasztok!
Kezdek aggódni! Én egyáltalán nem érzek semmit és félek, hogy ez nem jelent jót. :(
Az előző inszemnél nekem is kicsit fájdogált meg szúrkált a hasam, de most nincs semmi.
Hanni26: Igen, olyan felsőben voltam, ott ültünk az akváriumnál! :)
Yzzi: ne aggódj,lehet, hogy ez jót jelent! Hisz az előző inszemed sajnos nem sikerült :( Miért ne lehetne "tünetmentes"?! Nyugi! Feleslegesen ne idegeskedj!
Lesz kisbabád neked is, nekem is, ha eljött az ideje, lehet hogy most, lehet,hogy később, de lesz!!!!!
Milyen kicsi a "világ":) Örülök, hogy itt beszélgethetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!