Kinek lesz még rajtam kívül inszeminációja májusban? Gyülekezzünk!
HA minden rendben lesz Nekem a jövőhéten lesz.....
Én már ma veszem be az utolsó szem clostyt és ma szúrtam egy Merionalt!!
Sajnos nekem sem változott... ma reggel (az inszem utáni 17.napon) is csak egy pálcás... azaz negatív lett az eredményem... abba is hagyom az Utrot.
Hát ez van... nem vagyok túl boldog, de hiszek benne, hogy mindennek oka van... csak jó lenne tudni, hogy mi?! ;)
Péntekre kaptam időpontot, ha addig nem jön meg akkor UH, ha megjön megbeszélés... júniusra tervezem a 2.inszeminációt. Július augusztus tutira pihi, akárhogy is alakul!
Már nem merem elbízni magam... :)
Sziasztok!
Nálunk nem lesz következő! Pontosabban most 3 hónap pihenőt tartunk és szeptemberben már lombikra készülünk.
Addig megpróbálunk kikapcsolni és nem gondolni az egészre, hátha véletlenül spontán mégis jönni fog a baba! :)
Remélem, hogy nem az!!!!
Bár sajnos úgy tudom,hogy a spontán próbálkozásnál (ami olyan 20% esélyes) csak 10-15%-kal nagyobb a valószinűsége, hogy adott ciklusban sikerül a babra inszem esetén... a lombiknál meg olyan 60%....
Névtelen csajok is voltak velünk!!!!!
Veletek mi a helyzet?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!