Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja majus 4-re?...

Ki nem varja majus 4-re? Mikor teszteltek?

Figyelt kérdés
En mar tegnap ellottem egy 25-ost, persze negativ volt...
2012. ápr. 30. 12:57
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:

Kedves 45-ös és mindenki más, akinek nem jött össze ebben a hónapban.

Sajnos nekem is megjött, úgyhogy megint koppanás. Ez volt nálunk az ötödik hónap, amióta próbálkozunk.

Viszont közben folyamatosan csináltattunk mindenféle vizsgálatot (igen, a páromat is rávettem) és enyhe problémákat találtak, amik gyógyszerekkel, vitaminokkal simán korrigálhatóak. Most áldom az eszem, hogy már eleve ezzel kezdtük! Mert míg ezek a gyógyszerek/vitaminok kifejtik hatásukat, az több hónap, úgyhogy tényleg jobb minél előbb tudni, ha valami nem tökéletes. Rengeteg időt spóroltunk meg ezzel. Nem értem, hogy mások miért csak 1 év próbálkozás után mennek el orvoshoz.

Mindenkit csak arra tudok bíztatni, hogy menjetek kivizsgálásokra (párotok is) és akkor legalább tesztek valamit a teherbeesésért. Mert rettentő idegölő és kimerítő a havonkénti csalódás és ezzel időt spóroltok magatoknak.

2012. máj. 9. 09:39
 52/59 Erus76 ***** válasza:
Oké kedves R., vigyázz magadra! Remélem hallok még felőled! És akkor már remek hírekkel! :-)
2012. máj. 10. 20:35
 53/59 anonim ***** válasza:
én május 5-re nem várom! sajnos az első terhességem 20 hetesen meg kellett szakítani és úgy döntöttünk párommal hogy szeretnénk próbálkozni! peteérés után kb 8 nappal volt nagyon minimális barnás folyásom , sokszor érzem., hogy szúr ott lent , sokszor úgy megszédülök, hogy elsötétedik előttem minden,többször járok pisilni mint pár héttel-nappal ezelőtt és a fejem is folyton fáj! ezekből a "tünetekből" az első terhességemnél csak egyet tapasztaltam, azt hogy többet járok pisilni! szerintetek reménykedjek?? félek mi lesz majd a teszt eredménye!
2016. máj. 1. 09:01
 54/59 anonim ***** válasza:

Óóó, de rég is volt ez a kérdés: 4 éve...és nálunk még mindig nem jött össze...azóta se...de én már nem is szoktam nézni ezeket a dolgokat régóta, nem nézem csak benne volt a "megválaszolt" kérdéseim között...

Most amúgy holnapra, azaz 2-ra nem várom, de már érzem hogy most is meg fog jönni...már 6 éve nem jön a baba...de én már le is mondtam róla meg úgy mindenről.

R.

2016. máj. 1. 19:49
 55/59 anonim ***** válasza:
valami probléma van hogy nem jön össze ? (ha nem vagyok indiszkrét)
2016. máj. 2. 09:01
 56/59 anonim ***** válasza:
KÉPZELJÉTEK, SIKERÜLT, TERHES VAGYOK!!!! :))) MÉGSE JÖTT MEG, MA REGGEL EGY BRUTÁL ERŐS POZITIVAT TESZTELTEM 6 ÉS FÉL ÉVE VÁRTUK A BABÁNKAT!!!! NEM HISZEM EL!! :))
2016. máj. 13. 06:27
 57/59 anonim ***** válasza:
JAA,,, R. VOLTAM. :))
2016. máj. 13. 06:27
 58/59 anonim ***** válasza:
gratulálok!! hány nap késésnél mutatott pozit? :)
2016. máj. 13. 09:27
 59/59 anonim ***** válasza:
mert nekem már 8 napja késik de a tesztjeim negatívak és soha nem szokott késni.. :/
2016. máj. 13. 09:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!