Ki nem varja majus 4-re? Mikor teszteltek?
Kedves 45-ös és mindenki más, akinek nem jött össze ebben a hónapban.
Sajnos nekem is megjött, úgyhogy megint koppanás. Ez volt nálunk az ötödik hónap, amióta próbálkozunk.
Viszont közben folyamatosan csináltattunk mindenféle vizsgálatot (igen, a páromat is rávettem) és enyhe problémákat találtak, amik gyógyszerekkel, vitaminokkal simán korrigálhatóak. Most áldom az eszem, hogy már eleve ezzel kezdtük! Mert míg ezek a gyógyszerek/vitaminok kifejtik hatásukat, az több hónap, úgyhogy tényleg jobb minél előbb tudni, ha valami nem tökéletes. Rengeteg időt spóroltunk meg ezzel. Nem értem, hogy mások miért csak 1 év próbálkozás után mennek el orvoshoz.
Mindenkit csak arra tudok bíztatni, hogy menjetek kivizsgálásokra (párotok is) és akkor legalább tesztek valamit a teherbeesésért. Mert rettentő idegölő és kimerítő a havonkénti csalódás és ezzel időt spóroltok magatoknak.
Óóó, de rég is volt ez a kérdés: 4 éve...és nálunk még mindig nem jött össze...azóta se...de én már nem is szoktam nézni ezeket a dolgokat régóta, nem nézem csak benne volt a "megválaszolt" kérdéseim között...
Most amúgy holnapra, azaz 2-ra nem várom, de már érzem hogy most is meg fog jönni...már 6 éve nem jön a baba...de én már le is mondtam róla meg úgy mindenről.
R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!