Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja majus 4-re?...

Ki nem varja majus 4-re? Mikor teszteltek?

Figyelt kérdés
En mar tegnap ellottem egy 25-ost, persze negativ volt...
2012. ápr. 30. 12:57
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
Màjus 4 re nem vàrom én se...reggel az elsőből nézek egy 10-es teszttel..holnap leszek a 11.dpo.n...remélem nem nagyon korai !
2012. ápr. 30. 13:12
 2/59 anonim ***** válasza:
Szia! Én 5-re nem várom és majd talán 10-e körül tesztelek, ha addig nem jön meg. Mivel azonban több mint egy éve próbálkozunk a babával sikertelenül és ez az utolsó hónap, amikor próbálkozhatunk, nem fűzök nagy reményeket hozzá. Megszűnik a munkahelyem januártól és lakáshitel meg gyerek mellett nem merjük bevállalni, hogy csak gyesre legyek jogosult.
2012. ápr. 30. 13:16
 3/59 anonim ***** válasza:
Most hogy le mondasz ròla, a legnagyobb esély hogy sikerűl, majd meglátod, igy szokott lenni:):)
2012. ápr. 30. 14:01
 4/59 anonim ***** válasza:
én 10ére nem várom, ma előttem egy 10es tesztet, de negativ lett :( persze tudom h tök korai volt :D első hónapunk!
2012. ápr. 30. 14:26
 5/59 Erus76 ***** válasza:
Én 3-ra nem várom, szombaton csináltam egy Lily tesztet, nagyon halvány csík jelent meg rajta. Ma reggel pedig LH tesztet csináltam első vizeletből, szép csík van rajta! Majd meglátjuk, izgulok nagyon! :-)
2012. ápr. 30. 15:45
 6/59 anonim ***** válasza:
100%
Én is akkora nem várom. Akkora nagy minden nap a kísértés hogy teszteljek, de tudom hogy még korai :) Mindenkinek sok sikert! :)
2012. ápr. 30. 15:52
 7/59 anonim ***** válasza:

Én 7-re nem várom.

Én majd csak akkor tesztelnék ha legalább 2-3 napot késne a mensim.

Nálam most az az újdonság, hogy abszolút nem fájnak a melleim, legalábbis eddig. Ilyen még nem volt.

A hőm az amúgy szépen fent van, látszik, hogy megvolt az ovulációm.

Drukkolok mindenkinek!

R.

2012. ápr. 30. 22:31
 8/59 anonim ***** válasza:
Én is május 4-re nem várom, de igyekszem kivárni a napját. Azon a hétvégén pont egy wellnesshétvégén leszünk, így ott fogok tesztelni. Hátha emlékezetes lesz. :)
2012. máj. 1. 01:06
 9/59 anonim ***** válasza:

én 6.-7.re nem várom.Nekünk is már sokadik próbálkozós hónapunk.Nincsen semmi tünetem,vagyis kezd fájdogálni a hasam...

Ápr.23. volt ovum így ha nem jön meg a dpo 15. napon lehet ellövök egy tesztet.

2012. máj. 1. 08:57
 10/59 anonim ***** válasza:

Én máj 9-re nemvárom.

Meglátjuk végre összejött-e...

2012. máj. 1. 17:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!