Ki nem varja majus 4-re? Mikor teszteltek?
Figyelt kérdés
En mar tegnap ellottem egy 25-ost, persze negativ volt...2012. ápr. 30. 12:57
1/59 anonim válasza:
Màjus 4 re nem vàrom én se...reggel az elsőből nézek egy 10-es teszttel..holnap leszek a 11.dpo.n...remélem nem nagyon korai !
2/59 anonim válasza:
Szia! Én 5-re nem várom és majd talán 10-e körül tesztelek, ha addig nem jön meg. Mivel azonban több mint egy éve próbálkozunk a babával sikertelenül és ez az utolsó hónap, amikor próbálkozhatunk, nem fűzök nagy reményeket hozzá. Megszűnik a munkahelyem januártól és lakáshitel meg gyerek mellett nem merjük bevállalni, hogy csak gyesre legyek jogosult.
3/59 anonim válasza:
Most hogy le mondasz ròla, a legnagyobb esély hogy sikerűl, majd meglátod, igy szokott lenni:):)
4/59 anonim válasza:
én 10ére nem várom, ma előttem egy 10es tesztet, de negativ lett :( persze tudom h tök korai volt :D első hónapunk!
5/59 Erus76 válasza:
Én 3-ra nem várom, szombaton csináltam egy Lily tesztet, nagyon halvány csík jelent meg rajta. Ma reggel pedig LH tesztet csináltam első vizeletből, szép csík van rajta! Majd meglátjuk, izgulok nagyon! :-)
6/59 anonim válasza:
Én is akkora nem várom. Akkora nagy minden nap a kísértés hogy teszteljek, de tudom hogy még korai :) Mindenkinek sok sikert! :)
7/59 anonim válasza:
Én 7-re nem várom.
Én majd csak akkor tesztelnék ha legalább 2-3 napot késne a mensim.
Nálam most az az újdonság, hogy abszolút nem fájnak a melleim, legalábbis eddig. Ilyen még nem volt.
A hőm az amúgy szépen fent van, látszik, hogy megvolt az ovulációm.
Drukkolok mindenkinek!
R.
8/59 anonim válasza:
Én is május 4-re nem várom, de igyekszem kivárni a napját. Azon a hétvégén pont egy wellnesshétvégén leszünk, így ott fogok tesztelni. Hátha emlékezetes lesz. :)
9/59 anonim válasza:
én 6.-7.re nem várom.Nekünk is már sokadik próbálkozós hónapunk.Nincsen semmi tünetem,vagyis kezd fájdogálni a hasam...
Ápr.23. volt ovum így ha nem jön meg a dpo 15. napon lehet ellövök egy tesztet.
10/59 anonim válasza:
Én máj 9-re nemvárom.
Meglátjuk végre összejött-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!