Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja majus 4-re?...

Ki nem varja majus 4-re? Mikor teszteltek?

Figyelt kérdés
En mar tegnap ellottem egy 25-ost, persze negativ volt...
2012. ápr. 30. 12:57
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:

Köszönöm a drukkolást!

Én most nagyon elkeseredtem, mert ma a hőm leesett alaphőmre, azaz 36,5-re. :( Most vagyok a 13. dpo-n. Nekem akkor szokott esni a hőm, ha már megjön a mensim vagy pedig utána, így nem értem most miért esett le. Még nem is pecsételek egyáltalán és pattanások se jöttek! Mensis érzésem néha-néha van, néha hasogat a derekam, melleim érzékenyek és kicsit fájnak.

Engem most ez a hő csökkenés nagyon elkeserített és szerintem nálam nincs baba. :(

Pedig úgy reménykedtem, mert nem pecsételek és nem jöttek a pattanások sem! :((

Amúgy 3 napom van még a nemvártig, de ez a hő esés teljesen elvette minden reménységemet. :(

R.

2012. máj. 4. 10:44
 32/59 Erus76 ***** válasza:
Kedves R.! Még ne add fel, nagyon-nagyon szorítok neked! Este leptem meg a páromat a teszttel, alig akarta elhinni, nagyon örült!
2012. máj. 5. 09:02
 33/59 anonim ***** válasza:

Kedves Erus!

Örülök a boldogságotoknak!

Mi már 2 és fél éve várunk rá és úgy néz ki, most sem sikerült. Ma már volt kis pecsétem is és egész nap mensis érzésem van. Ennyi volt, most se sikerült és kész. Nekünk sose lehet gyerekünk úgy tűnik.

R.

2012. máj. 5. 16:28
 34/59 Erus76 ***** válasza:

Hát ez nagy idő kedves R., nem tudom, én hogyan bírnám ki a helyed/tekben! Ez volt a 4. próbálkozós hónapunk, én is sokx voltam mélyponton, sírdogáltam párx. A munkahelyemen március elején terhes lett az egyik csajszi, na akkor padlót fogtam, nekünk miért nem jön össze stb., magamat kezdtem el hibáztatni. De másnaptól már nem jött dolgozni, (veszélyes anyaggal nem dolgozhat), nem hallottam egész nap az ő történetét, túl tudtam tenni magamat. Félre ne érts, nem utáltam őt vagy hasonló, csak pozitív értelemben vett irigység fogott el. Ebben a hónapban nem olvastam nagyon itt fenn kérdéseket, azt mondogattam magamban, majd jön, nyugi, ne görcsölj rá. Még a férjemmel is vitáztam, hogy neki a bowling és a kutya fontosabb! :DDD Persze ez nem igaz, csak kiborultam egyik este. Most nagy a boldogság!

Sajnálom, hogy nem sikerült, remélem minél hamarabb átélheted ezt a boldogságot a pároddal, kívánom tiszta szívemből!!!

2012. máj. 5. 19:08
 35/59 anonim ***** válasza:
Hát úgy fest, hogy nekünk sem sikerült. Már nagyon régóta próbálkoztunk, de úgy néz ki egyke marad a kisfiunk. Sajnos nem próbálkozhatunk tovább, egy-két év múlva lenne esély arra, hogy kistesó lehessen, de kifutok addira az időből. Sok szerencsét mindenkinek!
2012. máj. 5. 21:47
 36/59 anonim ***** válasza:

csatlakoznék.

Nekünk sem sikerült,tegnap megjött.Ez volt a 9.sikertelen hónapunk.Nekem a lányom első hónapban sikerült:(

Most kapok ebben a hónapban gyógyszeres támogatást.

Kedves előző,miért írtad,hogy kifuttok az időből a korod miatt?

Kedves kismama,Gratulálok a pozi teszthez!

2012. máj. 6. 08:20
 37/59 Erus76 ***** válasza:
Köszönöm, aranyos vagy! Kívánom Nektek, hogy váljon valóra álmotok!
2012. máj. 6. 14:23
 38/59 anonim ***** válasza:

De miért nem volt rendes mensim? Múlt hónapban se volt, most sem volt. Csap pár pecsét volt és + kis mensis fájdalom volt és már el is múlt.

Valami bajom van????

R.

2012. máj. 6. 15:57
 39/59 Erus76 ***** válasza:
Nem voltál dokinál? Tesztet csináltál?
2012. máj. 6. 18:12
 40/59 anonim ***** válasza:

Eleve múlt hónapban is ugyanez volt, de mivel a hőm lement így tesztet felesleges csinálnom.

Lehet, hogy most már ilyen gyenge lesz mindig a mensim. Máskor se volt erős, de most aztán tényleg durván gyenge, ez inkább csak pecsételés.

2012. máj. 6. 19:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!