Van aki 24-re nem várja? Tünetek? Mikor teszteltek és milyennel?
Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 10:02
1/9 anonim válasza:
Én 24-re nem várom, és 3 napja barnázok. Nem hiszem, hogy jót jelent, sztem meg fog jönni, de azért van némi remény talán. Én 10-essel próbálkozom talán csütörtökön....
Te? Tünetek?
2/9 A kérdező kommentje:
Szia!Szoktál barnázni menszi előtt?Mert lehet beágyazódástól is!Nekem csak a szokásos menszi előtti tüneteim vannak,úgyhogy arra nem adok,mert már sokszor becsapott!Én is megpróbálok holnap egy 10-eset(one step).Te milyet márkájút fogsz csinálni?
2011. dec. 21. 14:33
3/9 anonim válasza:
Nem szoktam barnázni amúgy, szóval nem tudom. Clearblue-t vettem.Nem találom rajta, hogy milyen érzékenységű, de gondolom 10-es, mert nagyon drága volt, és már a nemvárt előtt 4 nappal lehet csinálni....
4/9 A kérdező kommentje:
Sokaktól hallottam,hogy 50-es,de mindenkinek menszi előtt már kimutatta úgyhogy nagyon jó!Sokan dicsérik!Akkor tuti beágyazódás!Mióta próbálkoztok?
2011. dec. 21. 15:15
5/9 anonim válasza:
3 hónapja....remélem az lesz. Ti mióta próbálkoztok? Melyik teszt ami 10-es akkor?
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem nincs tünetem,csak a szokásos menszi előtti!Mi már 1 éve próbálkozunk,de nem akar összejönni!Szerintem most se sikerült!Qupido,walentin ezek 10-esek,de én csak a qupidót ismerem,mert a másikat itt nem lehet kapni,csak én is itt olvastam.Gyógyszertárba lehet kapni.Illetve ez a one step ez is 10-es,de ezt a vateráról szoktam rendelni,de erről is megoszlanak a vélemények.
2011. dec. 21. 17:18
8/9 anonim válasza:
Na mi lett? Teszt?Nekem megjött:-((
9/9 A kérdező kommentje:
Nekem is!
2011. dec. 27. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!