Ki nem várja Péntekre? Mikor teszteltek?
Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 13:44
1/10 anonim válasza:
Szia! Én szombatra nem várom! Már nagyon kiváncsi vagyok igy ma ellövök egy tesztet vagy holnap reggel! Nem birom ki nagyon szeretnénk babát! Igaz ez az elsö probálkozos honapunk! Ti miota probálkoztok mikor tesztelsz? Én beszéltem egy védönövel és azt mondta h vannak tüneteim amik egyértelmüek megprobálhatom a tesztet! Irok ha megvan az eredmény:)
2/10 A kérdező kommentje:
Milyen tüneteid vannak? Nekem semmi :( de amúgy sem szokott lenni mensi előtt sem :)
Mi sajna már több mint két éve próbálkozunk, de izgulok mert ez az utolsó spontán ciklus és ráadásul Vasárnap elutazunk külföldre egy hétre repülővel...
Én holnap szeretnék tesztelni..
Van görbéd?
2011. okt. 4. 15:03
3/10 anonim válasza:
Szia! Elsö vagyok! A tüneteim a krémes folyás eddig egy csepp sem volt most meg van:)! És a különös szagérzékenység ilyet még nem éltem át most viszont nap mint nap olyan illatokat érzek ami eddig nem tünt fel. Most ellöttem egy tesztet és mondhatom azon szerencsések közé tartozom akiknek nem kell várni többet!!! POZITIV!!!!!! Igaz nagyon halvány dehát amugyis szombatig még erösödhet és nem is reggel csináltam. Nincs görbém sajnos. Nagyon drukkolok nektek is!!! Aztán irj ha van valami!!!
4/10 anonim válasza:
Én is péntek-szombatra nem várom. Ma reggel teszteltem, mert nem bírtam már magammal, és pozitív lett. Halványan, de jól láthatóan. Egyelőre nem élem bele magam, mert már volt ilyen, és mégis megjött, de azért remélem most erősödni fog a csík.
5/10 A kérdező kommentje:
De jó nektek :)
Mióta próbálkoztatok?
Teljesen spontán volt vagy volt gyógyszer inszem .... stb?
Én még ma nem de holnap reggel tesztelek egyet !
GRATULÁLOK MINDENKINEK :)
2011. okt. 4. 20:17
6/10 anonim válasza:
19.09-es vagyok. Mi december óta próbálkozunk. Spontán sikerült. Ma reggel erősebb lett a csík, el sem hiszem.
De azért izgulok, mert a szombat még azért messze van.
7/10 anonim válasza:
18:57-es vagyok! Nekünk nagyon jönni akart ez a baba még csak most kezdünk ebben a honapban a probálkozást spontán elsöre sikerült! Kivánom h mindenkinek igy jöjjön össze mint nekünk! 2 tesztet csináltam mind 2 pozitiv!
8/10 anonim válasza:
Te kedves kérdezö hogy állsz? Teszteltél?
9/10 A kérdező kommentje:
Szia, nem teszteltem mert leesett a hőm, holnap kéne megjönnie, és biztos meg is fog jönni ilyen hőmérséklettel...
2011. okt. 6. 11:32
10/10 anonim válasza:
Sajnálom:(! Következö honap uj esély!!! Mindig csak pozitivan!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!