Szerintetek ez lehet terhes görbe? Ez az első hőmérőzéses hónapom, nincs viszonyítási alapom. Péntekre nem várom. Mikor teszteljek?
Nem feltétlenül az, de nem lehet kizárni se.
Nekem is volt már ilyen, de sajna leesett a hőm és mensi lett.
Ha nem esik le akkor babás görbe :)
Szurkolok! Majd írd meg mi lett!
nekem is ilyen volt, ilyen szépen ment felfele aztán egyik nap hirtelen zuhant és meg is jött a menszeszem.
még ne éld bele magad, ha teszteltél és pozitív akkor örülhetünk!
Drukkolok!
Szia. Nagyon jól néz ki a görbéd, meg még várni kell ahhoz, hogy biztosat lehessen mondani. Elvileg a peteérés után ha 16 napig fennmarad a hő, akkor lehet 90%-ra mondani, hogy baba. Ez a statisztika.
De azért pénteken már próbálkozhatsz a teszttel, csak ne keseredj el, ha negatív. Elég korai még.
Megy a drukk! :)
Itt a mai görbém is.Sajna ma negatívat teszteltem.:-(Pár napja feszül a mellem és mindjárt megjön érzésem van.Lehet ebből még baba?
Szia. Mondtam, hogy ne keserdj el! Még korai volt. :) Lehet még simán pozitív, csak várj pár napot!
Megy a drukk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!