Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja majus 4-re?...

Ki nem varja majus 4-re? Mikor teszteltek?

Figyelt kérdés
En mar tegnap ellottem egy 25-ost, persze negativ volt...
2012. ápr. 30. 12:57
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:

Na, pl. most szedtem ki magamból a tampont, fél napig bennem volt és csak egy kis barna volt rajta, ez a mensim.

R.

2012. máj. 6. 20:34
 42/59 anonim válasza:
Na nekem is megjott ma reggel :((((((( B.
2012. máj. 7. 11:10
 43/59 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is megjött ma reggel :( többieknek azért még sok sikert!
2012. máj. 7. 11:40
 44/59 anonim ***** válasza:

Ahogy végigolvastam, egy sikeres és jópár sikertelen történetet láttam. A sikeresnek szívből gratulálok!

A sikerteleneknek (főleg akik már 2,5 éve próbálkoznak) sok erőt és kitartáts!

Nekem még van 2 napom, de határozottan úgy érzem, hogy most sem jött össze. Igyekszem magam nem élni bele túlzottan, hogy utána kisebb legyen a csalódás.

Ti hogyan "vígasztaljátok" magatok egy-egy ilyen csalódás után?

2012. máj. 7. 16:41
 45/59 anonim ***** válasza:
Szia utolsó!én írtam előtted. nekünk az első hónapunk volt, mégis nagy csalódás volt, még akkor is, ha éreztem h nem sikerült!szerdára nem vártam, erre ma megjött!nagy kopp!engem az vigasztal, h még csak most kezdtük, van még időnk, persze belül szomorú vagyok :(
2012. máj. 7. 17:21
 46/59 Erus76 ***** válasza:

Köszönöm 44-es válaszoló! :-)

Utolsó: nekünk is a 4. hónapban jött össze, teljesen le voltam törve, de megérte várni, ne add fel Te sem! Itt fenn sok pozis kérdést elolvastam, gondoltam, nekem ilyen soha nem lesz! De lett, csak nyugi és ne görcsölj rá!

Többieknek kitartást! Kedves R., dokihoz mikor mész?

2012. máj. 7. 18:14
 47/59 anonim ***** válasza:

Kedves Erus!

Miért kéne dokihoz mennem?

R.

2012. máj. 7. 19:55
 48/59 anonim ***** válasza:

Ha van kedve valakinek csatlakozzon hozzánk a Hoxán!Együtt könnyebb a várakozás:

[link]

2012. máj. 8. 15:01
 49/59 Erus76 ***** válasza:
Mert ez nem rendes mensi, ahogy írtad! Minden rendben van nálad?(Remélem Te írtad, nem tévesztettelek össze vkivel!)
2012. máj. 8. 17:33
 50/59 anonim ***** válasza:

Igen, minden rendben van. Tudom, hogy most nem volt rendes mensim. Na de a hőm az lement és már a cicim se fáj, tehát terhes nem vagyok így, ezért hát nem is megyek dokihoz se. Megvárom milyen lesz a következő mensim. Aztán majd meglátom hogyan tovább...

Tudtam hogy valami nem úgy lesz, mert minden másként volt, nem jöttek a pattanások...stb. és ez a pecsételés "mensi" is 2 nappal korábban jött. Nálam sose volt ilyen menstruáció mint ami most volt és nem tudom miért volt ez a nagy változás. Tényleg megvárom milyen lesz a következő, aztán majd kiderül.

R.

2012. máj. 8. 17:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!