Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja majus 4-re?...

Ki nem varja majus 4-re? Mikor teszteltek?

Figyelt kérdés
En mar tegnap ellottem egy 25-ost, persze negativ volt...
2012. ápr. 30. 12:57
1 2 3 4 5 6
 21/59 Erus76 ***** válasza:
Én ma ellőttem ismét a nemvárt napján egy Clearblue tesztet, full pozitív!:-) Szorítok nektek is, hogy az legyen!!!
2012. máj. 3. 08:31
 22/59 Erus76 ***** válasza:
Kedves A.! Én már napok óta émelygek és a hasam érdekesen szúr, melleim pedig "dagadnak"! Szombaton reggel erős fejfájással keltem és nagyon hányingerem volt. Azóta csak ez az émelygés kerülget...Ki tudja, lehet nálad is babóca van?! :-)
2012. máj. 3. 08:34
 23/59 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Még ne add fel, hisz péntekre nem várod, még lehet pozitív a teszt!!

Erus!

Neked pedig boldog babavárást és sok egészséget!

Nekem új tünetem hogy eléggé ki vannak száradva a mellbimbóim és megnagyobbodtak kicsit és érzékenyek lettek. Most már picikét a mellem is fáj. A hőm fent van, de nem olyan túl magas. Nekem még 4 napom van a nemvártig. Eddig nem pecsételek és a pattanások sem jöttek most még mindig. Én csak emiatt reménykedem még. Addig reménykedem amíg nem jön a pecsét meg a pattanás. Már ilyenkor régen jönni szokott a pattanás és a pecsételésnek is most kéne kezdődnie, de most ez nincs még! 12. dpo-n vagyok, 4 napom van a nemvártig!

R.

2012. máj. 3. 09:30
 24/59 Erus76 ***** válasza:
Köszönöm még1x kedves R.! Én pedig nagyon szorítok neked is! Múlt hónapban a nemvárt előtt már barnáztam, pattanások 1000-rel, most semmmi, kisimult arc, "dagadó" mellek és émelygés. :) Ez lesz az első babánk, én nagyon örülök, párom még nem tudja, azon gondolkodom hogyan lepjem meg és mikor! :) Üdv!
2012. máj. 3. 09:39
 25/59 anonim ***** válasza:

Negatívat teszteltem. Nektek több sikert!

A

2012. máj. 3. 20:13
 26/59 anonim ***** válasza:

Kedves A.!

Sajnálom, de te mikorra nem várod a mensid?? Lehet, hogy még korai volt a teszt!

R.

2012. máj. 3. 20:15
 27/59 anonim ***** válasza:

Kedves Erus!

Köszi a drukkolást.

Még van reményem.

Mindenképp megírom, ha már elvesztettem a reményt! Egyenlőre még van reményem: nincs pattanás, nincs pecsét továbbra sem!

R.

2012. máj. 3. 20:16
 28/59 Erus76 ***** válasza:
Sajnálom kedves A., de fel a fejjel, még bármi lehet! Kedves R., természetesen várom a fejleményeket! :-)
2012. máj. 3. 21:05
 29/59 anonim ***** válasza:
R., holnapra nem vártam volna (péntekre - 4.-re). De érzem, hogy meg fog jönni, már ma reggeltől érzem... Este hatkor csináltam 25-ös érzékenységű Gabriellel. De nagyon egyértelmű volt az eredmény.
2012. máj. 3. 22:55
 30/59 anonim ***** válasza:
R., neked nagyon szorítok! :)
2012. máj. 3. 22:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!