Hétfőn ellőttem egy Facelle tesztet, pozi lett! :-))
2012. máj. 2. 08:46
12/59 anonim válasza:
Kedves Erus!
Gratulálok, sok boldogságot kívánok Neked!
Nekem új dolog, hogy volt egy pici mensis érzésem, meg kemény néha a hasam. Ennyi. A pattanások még nem jelentek meg, pedig ilyenkor már el szokott kezdődni ez. A melleim továbbra sem fájnak...szóval ez a ciklusom most megint más...
Még 5 napom van a nemvártig.
R.
2012. máj. 2. 10:10
13/59 Erus76 válasza:
Köszi kedves utolsó (R.), de még nem merem magamat annyira beleélni, ma veszek még 1 tesztet és a páromat is meg kell lepnem valahogy! Szombaton volt reggel erős fejfájásom, valamint hányingerem, azóta néha émelygést érzek, valamint a melleim fájdogálnak. Pattanásom nekem is elég kevés van, pedig ilyenkor szépen elő szoktak jönni! :-)) Szorítok, hogy neked és a többieknek is összejöjjön!!!
2012. máj. 2. 10:17
14/59 anonim válasza:
Sziasztok en 6.ara nem varom! nem tudom mikor teszteljek sok volt a nega...
2012. máj. 2. 13:22
15/59 anonim válasza:
Sziasztok!
Új tünetem, ami eddig még sose volt: a mellbimbóm érzékenyebb lett.
R.
2012. máj. 2. 20:24
16/59 anonim válasza:
De jó neked, R., hátha ez már az! Szorítok!
Sajnos, nekem úgy érzem, meg fog jönni, ráadásul egy nappal hamarabb...? Igazságos ez? :)
A.
2012. máj. 2. 20:31
17/59 anonim válasza:
Kedves A.!
Miért érzed úgy, hogy meg fog jönni?
Én amúgy nem hiszek abban, hogy sikerült volna, mert már régen nem sikerül és maga lenne a csoda ha most sikerült volna. De azért soha nem adom fel, amíg még nem futottam ki az időből, hátha egyszer sikerül...hátha majd most. Persze nem hiszek benne, de még mindig ugyanúgy tudok izgulni a nem várt előtt pár nappal mint eleinte.
R.
2012. máj. 2. 20:55
18/59 anonim válasza:
Mindenkinek sok sikert es kitartast kivanok es mielobbi pocaklakot!
2012. máj. 2. 22:39
19/59 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók! Először is gratulálok a pozisoknak, sok boldogságot! A többieknek pedig szívből drukkolok! Úgy néz ki nekem most nem sikerült. Vasárnap után tegnap (kedden) újra negatívat teszteltem... Péntekre nem várom, most már abban reménykedem, hogy pontos lesz, mivel múlt hónapban késett... Várom továbbra is a híreket! :-)
2012. máj. 2. 22:46
20/59 anonim válasza:
"húz" a hasam, émelygek... Tudom, hogy ez akár terhesség is lehetne, de annyira jól ismert tünetek ezek. Ez mensi lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!