Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 18-ra, mikor...

Ki nem várja 18-ra, mikor teszteltek?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok?
2012. febr. 14. 15:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Én 16-18 körülire nem várom de tesztelni csak 20-a körül szeretnék. a cicim feszül és görcsölgetek meg vasárnap óta csak aludnék.
2012. febr. 14. 15:53
 2/21 A kérdező kommentje:
Milyenek a görcsök? Mióta próbálkoztok?
2012. febr. 14. 16:02
 3/21 anonim ***** válasza:
Mensi jellegűek. Már 1 éve próbálkozunk több kevesebb sikerrel mert ez idő alatt sajnos 3x vetéltem el. Nem az első baba lenne mert már van egy kisfiam de nagyon szeretnénk még egyet.
2012. febr. 14. 16:13
 4/21 anonim ***** válasza:
Én 19-re nem várom. Sajnos terhes tünetem nincs :( De reménykedek még így is, ki tudja? :) Azt hiszem vasárnap reggel fogok tesztelni, van 10-es érzékenységű tesztem, annak ki kell mutatnia ha van baba. Persze ha addig meg nem jön.
2012. febr. 14. 17:36
 5/21 anonim ***** válasza:
én 20. ra nem várom 2 napja kb sokat görcsölgetek sok a fehér "tojásfehér" folyásom eddig sosem volt de most pé óta folyamatosan van és a cicim és nagyon érzékeny de az mindíg is az szokott lenni pé től kezdve!
2012. febr. 14. 17:36
 6/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Én is 18-ra nem várom...

De ma mintha a gyomrom a torkomba lenne... Tegnap nem volt semmi bajom, de tegnap előtt is meg volt a reggeli hányinger és szédülés... Én mindenképpen megvárom, a teszteléssel, hogy késsen 1 hetet, mert múlt hónapba is 5 napot késett aztán megjött... Remélem most nem fog... :)

Drukkolok mindannyiunknak...

2012. febr. 16. 07:40
 7/21 A kérdező kommentje:
ÉN ma reggel teszteltem és szerintem halvány pozitív. Annyira örülök! :) Remélem nektek is összejön a baba!
2012. febr. 16. 09:11
 8/21 anonim ***** válasza:

na akkor halkan gratula!

teszel fel képet?!

2012. febr. 16. 09:11
 9/21 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Tényleg halkan gratula. Még nekem se jött meg eddig és hajlamot se érzek rá bár én még nem merek tesztelni mert mára még beteg is lettem úgy hogy én még várok.

2012. febr. 16. 09:50
 10/21 A kérdező kommentje:

Ez az én kérdésem, a szép kis képemmel. :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2012. febr. 16. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!