Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek a helyemben, ha...

Mit tennétek a helyemben, ha így estetek volna teherbe? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Két hónapja egy baráti párral töltöttük nálunk az estét,esemény eseményt követett,4-esben szexeltünk,és nem tudom akkor fogant-meg a baba.Férjem szerint tartsuk meg,de mi van,ha valamikor kiderül,hogy nem Ő az apja a picinek?
2009. jún. 15. 10:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:
78%
Nem semmi ez a kérdés elmehetne felnőtt mesedu-nak legalább is én nem tudom mennyi időbe telt pontosan hogy végigolvastam. De gratula a babához és ahhoz is hogy az apa a férjed! Az álszenteskedők meg ne érdekeljenek!
2010. ápr. 10. 14:18
 82/89 anonim ***** válasza:
87%
Na jó, én csaltam az első oldal alja után a 9. oldalra ugrottam, aztán vissza a 7.-ik hogy megtudjam mi is van. Szóval baba, a férjedé, és gondolom soha az életben nem csinálnál még egyszer ilyet!
2010. ápr. 10. 15:48
 83/89 anonim ***** válasza:
87%

Ez aranyos volt. :)

Akkor nem láttad a vérremenő le-és felpontozásokat sem. :D

2010. ápr. 10. 15:55
 84/89 A kérdező kommentje:

Köszönjük a gratulációkat, a hét elején kaptuk meg a genetikai vizsgálatok eredményét!

Mindazoknak, akik elítélnek: Szerintem nagyobb álszentség, mikor valaki a férje hátamögött lesz terhes, így a felelőség is közös, és szerintem a mi kapcsolatunkban a bizalom a lényeg és a nyitottság. Vannak akik álmodoznak, hogy ezt is kipróbálná meg azt is, de nem meri megosztani a párjával. Ezért egy egész életen át szív, vagy pár év múlva tönkremegy a kapcsolat az eltitkolt dolgok miatt. Minden jót!

2010. ápr. 11. 06:38
 85/89 anonim ***** válasza:
30%
Te már csak tudod!!!!!
2010. ápr. 12. 18:18
 86/89 anonim ***** válasza:
27%
Te egy igazi elmebeteg vagy és remélem elmeséled a gyerekednek ezt az egészed és mutasd meg neki a válaszokat is.Sok boldogságot.
2010. máj. 4. 19:29
 87/89 anonim ***** válasza:
71%
Hát, rég láttam egykupacban ennyi erkölcsös, tökéletes, ítélkező embert! Kedves kérdező hibázott és biztosan tanult is belőle! Ennyi....
2010. máj. 5. 08:03
 88/89 anonim ***** válasza:
34%
Jaaaajjjaaaa, kedves kérdező, akkor is milyen kedves lehetett mikor a férje szeme láttára dugott egy másikkal... hát én kedvesnek nem nevezném... :DDD muhaha. Kiváncsi vagyok hány számcsere történt itt a téma kapcsán privátban, a hozsannázó válaszolók nem akarnak összejönni egy jó nemibetegparty-ra? :DDD Kotont ne használjatok, hogy lehetőleg gyerek is legyen belőle, meg hogy össze-vissza fertőzzétek egymást. Aztán majd írjatok is, hadd sajnáljunk titeket, és hadd kívánhassunk további jó tanulást az életetekhez. Szegényke véletlen becsúszott egy kis tömegeskefélés, szegényke biztos tanult mostmár belőle :D
2010. máj. 9. 18:14
 89/89 anonim ***** válasza:
62%
Látszik, hogy nagyon piszkálja a fantáziád a téma.
2010. máj. 9. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!