Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek a helyemben, ha...

Mit tennétek a helyemben, ha így estetek volna teherbe? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Két hónapja egy baráti párral töltöttük nálunk az estét,esemény eseményt követett,4-esben szexeltünk,és nem tudom akkor fogant-meg a baba.Férjem szerint tartsuk meg,de mi van,ha valamikor kiderül,hogy nem Ő az apja a picinek?
2009. jún. 15. 10:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
40%

Nem kívánom kommentelni a 4es szexet. Hogy lehet valaki ilyen felelőtlen, hogy próbálkozik babával és akkor bevállal egy ilyet.

Kettő, azóta megjött.Mennyire vagy te idióta???Ha azóta megjött, és nem is vagy olyan sok hetes terhes, hogy lehetne abból a kalandból a baba?

Komolyan mondom, ilyen IQ-val rendelkező embereknek miért engedik, hogy szülők legyenek???

És kínosan nem válaszolsz azokra a kérdésekre, amiket az előző válaszadók is feltettek, és olyasmire vonatkoznak,mint az én kérdéseim.Érted őket egyáltalán??

Felelőtlen vagy, nem vagy anyának való!!!Hogy mondhatsz ilyet,h imádod, akárkitől is van???Tök mindegy,csak baba legyen.Ennyi erővel a sarki csövessel is megdugadhattad volna magad te!Hogy mondhat egy 26 éves ember ilyet????Hogy fogsz a gyereked szemébe nézni???

2009. jún. 15. 11:38
 42/89 anonim ***** válasza:
75%

Szia!

Örülj neki,hogy kisbabád lesz és ne foglalkozz mással.Szerintem tuti,hogy a férjedtől van és a baráti párnak meg se emlitsétek a dolgot!Különben is,ha a 4-es után megjött,akkor mit problémázol!Kettőtöké a baba,ti fogjátok felnevelni!Vagy 2 apukája és 2 anyukája lesz?

Szexelj csak nyugodtan,ha jólesik,a kis titkotokat meg tartsátok meg magatoknak!Bocsi,nekem csak ennyi volt a hozzászólás!Legyél nagyon boldog kismama és ne törődj semmivel!

Jó egészséget!

2009. jún. 15. 11:41
 43/89 anonim ***** válasza:
77%

szia! szerintem nagy valószínűséggel Apa az apa :) a többiek már kiszámolták, miért.

én csak annyit írnék, én úgy látom, Te szerted ezt a babát. akkor meg csak erre gondolj! életed végéig bánnád, ha elvetetnéd. és tényleg, szerintem a párod az apa.

próbálj megnyugodni, koncentrálj a kicsidre!

a szexuális életetek pedig csak a Ti dolgotok, senkinek sincs joga ítélkezni.

2009. jún. 15. 11:44
 44/89 anonim ***** válasza:
77%
Azért ne ítélkezzünk egymás felett, nem a mi dolgunk. Tanultál az esetből ebben biztos vagyok. Ami történt meg történt, megváltoztatni nem tudjuk, de tanulni tudunk belőle.Úgy néz ki nem kell aggódni kitől van. Szóval nyugodj meg és szeressétek egymást. És gondolkodjatok el mit tesztek és mondtok, mert Ti lesztek a minta először a baba előtt.
2009. jún. 15. 11:46
 45/89 A kérdező kommentje:
Köszi a pozitív választ,remélem ez volt életem legnagyobb hibája.
2009. jún. 15. 11:46
 46/89 A kérdező kommentje:
És arra mit lépnének negatívan hozzá állók,ha nem is ismertem volna egyik pasit sem? Hány ettől rosszabb eset is van.Pl azok az ikrek akik tuti nem egy apától vannak,őrajtuk látszik is,mert az egyik fehér a másik néger.Nekik azért rosszabb a helyzetük.
2009. jún. 15. 11:50
 47/89 anonim ***** válasza:
62%
Végül is az ő dolguk a szexuális életük, de nehogy már szegény gyerekük igya meg a lveét, hogy nincs egy normális családja, és nem az apja az igazi apja,és ő nem szerelemből lett, csak egy numerából, mert ugye a másik férfiba nem vagy szerelmes ha jól tudom.De akkor meg ha a másik férfit nem szereted, akkor hogy dughatott meg téged!A férjed engedélyével?Attól még, hogy aférjed végignézte, és esetleg asszisztált is, attól még mecsaltad őt, mégha az ő engedélyével is!Szép kis család lesztek mondhatom!Szegény baba!Te meg csak izgulj azon, hogy kié lehet.nah majd ha megszületik szegényke, aki nem egy szerelem gyümölcse, akkor foghatod a fejed!Akár a férjedé akár nem,télleg hányás ez az egész történet!!!
2009. jún. 15. 11:51
 48/89 anonim ***** válasza:
33%
Csak annyit tudok még mondani neked, mint kismamának, hogy legyen sok boldogságod a babában, és legyen sok bűntudatod, mert megérdemled ezek után! De a szegény gyerek semmit nem tehet az egészről.Majd amikor gartulálnak a szülőszobán amikor kibújik a babátok,és nem az apjára hasonlít, akkor mit fog érezni a kedves férjed amikor látja, hogy nem hasonlít, mégis neki gartulálnak mint apukának!És mit érzett a férjed aki állítólag szeret téged, amikor meghágott a haver?És te mit éreztél amikor mással ment el a férjed a haver nőjével?Most elégedettek vagytok magatokkal?Télleg nagy GÁZ van a kapcsolatotokkal!
2009. jún. 15. 11:56
 49/89 anonim ***** válasza:
47%
Jóval vigasztalod magad ! Gratulálok ! Miért azokhoz méred magad és nem a jó példához? Huség és a szeretet az semmit nem mond számodra ??? Vagy az már innentol nem is létezik ? Végignézted te is meg a férjed is hogy mással élveztek ? Hát ez szép ! Megérdemlitek egymást ! Mi torténhet egyik és másik háta mogott is ha már az orra elott megcsalják ??? Hát te tudod ! Sok szerencsét az élethez !
2009. jún. 15. 12:22
 50/89 anonim ***** válasza:
56%
No comment..Megérdemlitek...
2009. jún. 15. 12:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!