Mit tennétek a helyemben, ha így estetek volna teherbe? (részletek lent)
Nem kívánom kommentelni a 4es szexet. Hogy lehet valaki ilyen felelőtlen, hogy próbálkozik babával és akkor bevállal egy ilyet.
Kettő, azóta megjött.Mennyire vagy te idióta???Ha azóta megjött, és nem is vagy olyan sok hetes terhes, hogy lehetne abból a kalandból a baba?
Komolyan mondom, ilyen IQ-val rendelkező embereknek miért engedik, hogy szülők legyenek???
És kínosan nem válaszolsz azokra a kérdésekre, amiket az előző válaszadók is feltettek, és olyasmire vonatkoznak,mint az én kérdéseim.Érted őket egyáltalán??
Felelőtlen vagy, nem vagy anyának való!!!Hogy mondhatsz ilyet,h imádod, akárkitől is van???Tök mindegy,csak baba legyen.Ennyi erővel a sarki csövessel is megdugadhattad volna magad te!Hogy mondhat egy 26 éves ember ilyet????Hogy fogsz a gyereked szemébe nézni???
Szia!
Örülj neki,hogy kisbabád lesz és ne foglalkozz mással.Szerintem tuti,hogy a férjedtől van és a baráti párnak meg se emlitsétek a dolgot!Különben is,ha a 4-es után megjött,akkor mit problémázol!Kettőtöké a baba,ti fogjátok felnevelni!Vagy 2 apukája és 2 anyukája lesz?
Szexelj csak nyugodtan,ha jólesik,a kis titkotokat meg tartsátok meg magatoknak!Bocsi,nekem csak ennyi volt a hozzászólás!Legyél nagyon boldog kismama és ne törődj semmivel!
Jó egészséget!
szia! szerintem nagy valószínűséggel Apa az apa :) a többiek már kiszámolták, miért.
én csak annyit írnék, én úgy látom, Te szerted ezt a babát. akkor meg csak erre gondolj! életed végéig bánnád, ha elvetetnéd. és tényleg, szerintem a párod az apa.
próbálj megnyugodni, koncentrálj a kicsidre!
a szexuális életetek pedig csak a Ti dolgotok, senkinek sincs joga ítélkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!