Teherbe lehet -e esni az alábbi esetben? (részletek a kommentben)
Fürdés előtt együtt voltam a barátnőmmel, biztonságos körülmények között megtörtént a kielégítés. Ezután letisztítottam a hímvesszőmet. Azonban ez után együtt fürödtem a barátnőmmel, ahol a zuhanyzás után a nemi szervünk érintkezett. Az érintkezés a fürdés után történt, a hímvessző nem volt teljesen merev állapotban. A kérdésem az, hogy ebben az esetben van -e valamilyen esély arra, hogy terhes lett a barátnőm ? És ha igen, mennyi ennek az esélye ? Érdemes -e nőgyógyászhoz menni, vagy terhességi tesztet csinálni. Lehetséges, hogy több érintkezés is történt, azonban behatolás nem volt.
Értelmes válaszokat kérnék. Válaszotokat köszönöm.
Ha terhes lesz nem ettől az együtt fürdéstől lesz.
Vagy az előtte töltött, biztonságostól(hibaszázalék), vagy egy későbbi nem védettől.
Amúgy nődokihoz akkor menjetek, ha 1.:72órán belül vagytok, de inkább 24, és biztosra akartok menni, esemény utániért.
2.: késik a havija legalább egy hete, és van poz tesztje.(miután nem jelentkezett a vérzés rá 3nappal csináljon tesztet, előbb sok értelme nincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!