Mit tennétek a helyemben, ha így estetek volna teherbe? (részletek lent)
ha azt mondja tartsátok meg, akkor tartsátok meg.
megölni nem tudnám a babám, csak amikor még az én életmben buli buli hátán volt, védekeztem
Ne haragudjatok, de meg vagytok lepődve, hogy a férj azt mondja tartsák meg? Elvégre a feleségét is megosztotta......
Na félretéve a cinikusságot, nem a kérdezőt akarom bántani! Elég vacak helyzetben van így is. Eltérőek a szexuális szokásaink, és mindenkinek más az, ami még belefér.......ezért aztán senkit ne kövezzünk meg.
Csakhát ezek nagyon veszélyes játékok, nagy következményekkel.........védekezni kellett volna.
Kedves kérdező? Hány évesek vagytok? A férjed valóban tisztában van azzal, hogy a másik "úrtól" is lehet a baba?
A baráti pár tudja, hogy baba lesz? Nekik mi fordult meg a fejükben?
Mi lesz, ha a másik pasi az apuka és ez a későbbiekben gondot okoz? Követel láthatást, ilyesmi.
Te hogy érzel? mert az csak egy dolog, hogy a párod meg szeretné tartani, de te?
Nem tudom, mit tennék. nem hiszem, hogy jól viselném az életen át tartó kétségeket, vagy azt, ha a gyerek a haverra hasonlít nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!