Mit tennétek a helyemben, ha így estetek volna teherbe? (részletek lent)
Szerintem, ez kamu...
Bár az lejött, hogy a kérdező nagyon "sötét". Megjött neki a gruppen után, az orvos is kiszámolta, hogy hány hetes a baba, de még mindig az a kérdés, hogy ki az apa... A dugáshoz nem kell IQ, bogaram, de a gyerekhez már annál több, legalábbis ha nem akarod, hogy olyan legyen, mint te. Egy k.urva.
Sajnálom, hogy megszentségtelenítettél egy olyan intézményt, mint a házasság. Mert az, hogy a előtte kipróbálsz ezt-azt, hagyján..., de vele? Ez tényleg megcsalás, és Isten nem bottal ver, úgyhogy várhatod még azt a "kamiont"...
Szegény kérdező! Én nem ítéllek el. Nekem most 2 éves a lányom. Tuti, hogy a férjem az apa, nem ezért írok. Csak mi is terveztünk még az esküvő előtt ilyen 4-es dolgot, de csak beszéltünk róla. Az a helyzet ugyanis, hogy nekem már volt szexuális kapcsolatom a férjem előtt, viszont neki én voltam az első. Ezért az esküvő előtt bepánikolt, hogy most akkor ő sosem tudja meg milyen mással, mert ugye megcsalni nem akar. Ezért gondoltunk ilyen 4-es dologra, mert ugye még mindig jobb mintha elküldeném egy hivatásoshoz. Így legalább énis részese lettem volna a dolognak. De aztán nem sikerült gyakorlatba ültetni a dolgot, valahogy el is felejtkeztünk róla. Aztán jött az esküvő, a nászút és a baba. Mostmár egyikőnknek sem jutna az eszébe ilyesmi.
Te meg ne izgulj, tényleg csak abban hibáztatok, hogy nem , vagy nem jól védekeztetek. És ha azóta megjött, akkor tuti a férjed az apa. Ezt jó ha tisztázzátok, nehogy később a fejedhez vágja. A gyereknek persze nem kell tudnia a szexuális előéletetekről. Melyik szülő mesél el ilyesmit?
Ma volt 2 hónapos a kislányunk, tiszta apukája, genetikailag is az!
Mindenkinek sok sikert a babákhoz!!
Én ezt most olvastam, és totálisan lehidaltam, hogy léteznek ennyire felelőtlen felnőtt emberek...
Mindenesetre gratulálok a babádhoz, és ahhoz is, hogy a férjedtől van, nyilván nagy megkönnyebbülés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!