Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek a helyemben, ha...

Mit tennétek a helyemben, ha így estetek volna teherbe? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Két hónapja egy baráti párral töltöttük nálunk az estét,esemény eseményt követett,4-esben szexeltünk,és nem tudom akkor fogant-meg a baba.Férjem szerint tartsuk meg,de mi van,ha valamikor kiderül,hogy nem Ő az apja a picinek?
2009. jún. 15. 10:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:
80%
De aranyos vagy, hogy azt írod, tiszta apukája.:) Végülis a férjedé a baba?:)
2010. ápr. 9. 23:43
 72/89 anonim ***** válasza:
70%

Hú, ezt borzalom volt végig olvasni is.

1. nem szeretnék kioktatni senkit, de ha valaki annyira ócsárolja a másikat akár szexuális akár más téren ráadásul látatlanban, ... na inkább ne mondjak semmit.Nem attól függ ki milyen anya lesz hogy kitől van a babája.

2.Nem tartozik senkire a magán életük.Szegényke csak feltett egy kérdést, kíváncsi volt a véleményekre.

3. Én személy szerint kevésbé nézem anyának az olyan embert aki még ha anonim oldalin is de lek@rváz vagy ler@bancol valakit csak azért mert nem ért meg emberi reakciókat. Kíváncsi lennék az ő gyermeküknek mi lesz/volt az első szava és milyen felnőtté cseperedik.Akkor ott Ők, azt látták "jónak".Az Ő értékrendjük, nem a másoké!!!

4.Csoportos szex?Talán azok ócsároltak ennyire érte, akiknek éppen elég problémájuk van/volt otthon.Nem mernék semmi pénzért kipróbálni, mert mi lesz ha megtudják mások a "klub"ból.Elnyomják magukban a szexuális ingereket és nagy valószínűséggel csak a misszionárius pózban mernek szexelni.Mert ez bizonyított TÉNY, hogy minden felnőtt ember eljátszadozik a csoportos szex gondolatával.

Kedves kérdező:

Gratulálok a babához ill. a párodhoz és a szerelmetekhez.Nem az volt a nagy próba hogy hagytátok a dolgokat azon az estén történni, hanem az hogy a párod még azt is bevállalta hogy esetleg nem az övé és még így is veletek maradt!!!

Bár azt én sem értettem hogy babaprojekt kellős közepén miért vállaltatok be ilyet.:(

De tanultatok belőle, az már biztos!

Hiszen saját hibájából tanul az ember és mi mind emberek vagyunk.

Sok boldogságot és kevesebb "bakit"!

2010. ápr. 9. 23:53
 73/89 anonim ***** válasza:
84%
Beszarás!!! :) A kérdezőtől kérdezném, hogy egyébként mikor derült ki, hogy ki az apuka?
2010. ápr. 9. 23:57
 74/89 anonim ***** válasza:
41%

A 23:53-as: Egy angyal vagy, hogy így véded ezt az áldott teremtést. Tévedsz, nem mindenki gondol arra, hogy de jó lenne a párjával és a haverokkal egy gruppen. Speciel a gondolatától is hányingert kapok. Ez egy velejéig romlott dolog. Ismerek egy lányt aki egy biszex gyerekhez készül hozzá menni. Hja, ízlések és pofonok, igaz. Van egy barátnőm, akit az ex "szerelme" akivel évekig éltek együtt egyszer arra kért, hogy hadd legyen velük még egy lány. A történet addig jutott, hogy a barátnőm a szerelme kérésének engedve belement, viszont mikor a saját nappalijukban a saját párját látta élesben csókolózni egy másikkal, kiment a szobából, és fél órát zokogott a szomszéd szobában mire a párja utána jött. Ezek után a lány fél évig járt pszichológushoz, ugyanis depressziós lett. Persze szakítottak is...

Na ennyire szeretne "mindenki" csoportban szexelni.

Ti mind betegek vagytok.

2010. ápr. 10. 00:22
 75/89 anonim ***** válasza:
70%

Kedves 00.22

Idézem újra a mondatom ami ezek szerint kiverte a biztosítékot:Mert ez bizonyított TÉNY, hogy minden felnőtt ember eljátszadozik a csoportos szex gondolatával.

Eljátszadozik a gondolatával nem pedig meg is valósítja.

Az hogy nem vagyunk egyformák, nem azt jelenti hogy egyik jobb vagy rosszabb mint a másik.Az életben tett lépéseink formálnak, alakítanak bennünket.Nem értem miért kell megszólni embereket szexuális beállítottság vagy hajlamok miatt.

Apropó, nem vagyok beteg, ha már ilyen édesen fogalmaztál.

És nem próbáltam még csoportosan, miután elgondolkoztam rajta hogy esetleg, talán.Nekem nem jön be.És pont.Nekik bejött, ezek szerint Neked sem.És akkor mi van?

Felelőtlenek voltak de okultak belőle.Amúgy a 2 példa amit említettél, eléggé üti egymást.Éppen hogy jól látszik belőle hogy nem vagyunk ugyanúgy "beállítva".Nem tudom mennyivel alacsonyabb rendű Tőled az a biszex fiú???

Csak mert volt már dolga fiúval? És? A lányt választotta!!!

Csak úgy kérdezem a melegekhez mit szólsz?Nem vitázni szeretnék, de ezek szerint őket is elítéled ahogyan a más "népcsoporthoz" tartozókat is!?

2010. ápr. 10. 03:55
 76/89 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

Gratulálok a babátokhoz,és remélem tényleg a férjed az apuka,ha így hasonlít rá a kislány!!

Sok boldogságot,és csak OKOSAN!!!

2010. ápr. 10. 07:06
 77/89 anonim ***** válasza:
63%
én is gratu! :)
2010. ápr. 10. 08:02
 78/89 anonim ***** válasza:
21%
Mondjuk a mondás is azt mondja hogy Kurv@ból lesz a legjobb anya!!!!!!
2010. ápr. 10. 10:06
 79/89 anonim ***** válasza:
78%
Kedves 10.06-os. Azt hiszem nem tudod mit jelent a kurv@ kifejezés: örömlány, testi örömöket nyújt fizetség ellenében. Én nem láttam a kérdezőtöl hogy olyat írt volna hogy ezért fizettek neki... olyan mulatságos ennyi sopánkodó, sápítozó, képmutató anyukát olvasni. Kinek a pap, kinek a ministráns:)
2010. ápr. 10. 13:26
 80/89 anonim ***** válasza:
63%
Még annyit a közmondás úgy szól: kurv@ból lesz a legjobb feleség!
2010. ápr. 10. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!