Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek a helyemben, ha...

Mit tennétek a helyemben, ha így estetek volna teherbe? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Két hónapja egy baráti párral töltöttük nálunk az estét,esemény eseményt követett,4-esben szexeltünk,és nem tudom akkor fogant-meg a baba.Férjem szerint tartsuk meg,de mi van,ha valamikor kiderül,hogy nem Ő az apja a picinek?
2009. jún. 15. 10:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
89%

10:53-as vagyok! Úgy látom kiakasztottad a jónépet! Mondjuk hozzáteszem, hogy jogos a felháborodás, de mindkét oldalt nézni kell valahol!

Az, hogy ilyen aktív szexuális életet élsz, szerintem mégnehezbbé teszi laikus módon kideríteni azt, hogy melyik akcióból foganhatott a babuci!

Tőlünk hiába vársz segítséget, ezt nektek kell eldönteni!

Elvégre azt se kérdezted meg tőlünk, hogy szexeljetek e négyesben, vagy sem?!

Ésszerű döntést kívánok Neked!

2009. jún. 15. 11:09
 22/89 anonim ***** válasza:
85%

Nem azt kérte, hogy aszexuális szokásaikról nyissunk vitát, hanem hogy mit tennénk a helyében, ha így estünk volna teherbe. Szerintem van elég baja így is. És akár milyen hihetetlen, nagyon sokan hasonlóan élik a szexuális életüket.

Mind a 4-en benne voltak, senkit nem bántottak vele, nem erőszakoltak meg senkit, csak azt csinálták ami nekik jól esett.

A kérdésre korábban válaszoltam már, ez csak off, de nem bírtam megállni.

23/89 A kérdező kommentje:
Kb 7 hete mensziztem,meg is voltunk nyugodva az eset után,mert megjött...AFérjemé..???
 24/89 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem tartsd meg a babát akárkié.Hisz babát akartatok nem?Nesze nektek baba!De az gáz, hogy nem tudod kié a baba.Meg az egész, hogy ilyenkor gruppenszexeltek amikor babát akartok, szerintem ez abnormális dolog.Csak szegény babát sajnálom ha felnő akkor joggal kérdezheti anya mért nem hasonlítok apára?Kisfiam mert grupiztunk a haverokkal, és annyi eszünk sem volt, hogy védekezzünk!!!Vagy jobb esetben titok lesz, de az megint gáz.
2009. jún. 15. 11:11
 25/89 anonim ***** válasza:
100%
Hát basszus..........ha a négyes óta megjött, akkor végülis most mi a kérdés?
 26/89 anonim ***** válasza:
100%

Ha valoban ez a helyzet, hogy nyolc hete volt a barati "osszejovetel", azutan mensiztel, most pedig het hetes terhes vagy a doki szerint, akkor en azt modnom, hogy 99% az eselye annak, hogy a ferjedtol van.

A 12. hetig uh meres alapjan szinte napra pontosan meg tudjak mondani a terhesseg valodi korat.

Gratulalok.

De tanulopenznek remelem jo volt az eset.

27/89 A kérdező kommentje:
Hallottam már,hogy később volt pé amiből baba lett,de attót megvolt a vérzés.4 napra az esetre jött meg utoljára
2009. jún. 15. 11:13
 28/89 anonim ***** válasza:
100%
Ha a négyes óta megjött, és az már 2 hónapja volt, de csak 7 hetes vagy, akkor tényleg úgy tűnik, a férjed az apa, mivel egy 5 héttel ezelőtti alkalommal fogant a baba. Az orvosok a terhességet valóban az utolsó menstruáció első napjától számolják kb. A 12 hetes uh-n esetleg még kiderülhet azonben, hogy idősebb a baba, de ha rendszeres a menszeszed, akkor ekkora eltérést nem valószívű, hogy találnak.
2009. jún. 15. 11:16
 29/89 anonim ***** válasza:
81%
Ha az eset után megjött a mensid, akkor 100% hogy nem a másik pasitól van, hanem a férjedtől!!! Megnyugodhatsz!!!Gratula! És tanulj belőle!
2009. jún. 15. 11:19
 30/89 A kérdező kommentje:
Még 5 hét bizonytalanság? Addig idegeskedhetek...tudom előbb kellet volna gondolkoznom.
2009. jún. 15. 11:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!