Mit tennétek a helyemben, ha így estetek volna teherbe? (részletek lent)
10:53-as vagyok! Úgy látom kiakasztottad a jónépet! Mondjuk hozzáteszem, hogy jogos a felháborodás, de mindkét oldalt nézni kell valahol!
Az, hogy ilyen aktív szexuális életet élsz, szerintem mégnehezbbé teszi laikus módon kideríteni azt, hogy melyik akcióból foganhatott a babuci!
Tőlünk hiába vársz segítséget, ezt nektek kell eldönteni!
Elvégre azt se kérdezted meg tőlünk, hogy szexeljetek e négyesben, vagy sem?!
Ésszerű döntést kívánok Neked!
Nem azt kérte, hogy aszexuális szokásaikról nyissunk vitát, hanem hogy mit tennénk a helyében, ha így estünk volna teherbe. Szerintem van elég baja így is. És akár milyen hihetetlen, nagyon sokan hasonlóan élik a szexuális életüket.
Mind a 4-en benne voltak, senkit nem bántottak vele, nem erőszakoltak meg senkit, csak azt csinálták ami nekik jól esett.
A kérdésre korábban válaszoltam már, ez csak off, de nem bírtam megállni.
Ha valoban ez a helyzet, hogy nyolc hete volt a barati "osszejovetel", azutan mensiztel, most pedig het hetes terhes vagy a doki szerint, akkor en azt modnom, hogy 99% az eselye annak, hogy a ferjedtol van.
A 12. hetig uh meres alapjan szinte napra pontosan meg tudjak mondani a terhesseg valodi korat.
Gratulalok.
De tanulopenznek remelem jo volt az eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!