Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek a helyemben, ha...

Mit tennétek a helyemben, ha így estetek volna teherbe? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Két hónapja egy baráti párral töltöttük nálunk az estét,esemény eseményt követett,4-esben szexeltünk,és nem tudom akkor fogant-meg a baba.Férjem szerint tartsuk meg,de mi van,ha valamikor kiderül,hogy nem Ő az apja a picinek?
2009. jún. 15. 10:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 anonim ***** válasza:
atya isten !!!!ez nem semmi!!!Hát nagy az isten állatkertje!!!!
2010. ápr. 9. 20:50
 62/89 anonim ***** válasza:

Alig vártam h a végére érjek mi a helyzet:)! Gratula!

Azért lehordani nem kellett volna szegény kérdezőt ennyire!!

Csak most már ésszel és csak 2en:))!

2010. ápr. 9. 21:31
 63/89 Vilcsianyuja ***** válasza:
Utolsó, mihez gratulálsz? Hogy a kérdező a 2 hós babájával a kezében jót szórakozott? Mondjuk, nem tudom, miért jó szórakozás leqváztatni magát, de ha ezt élvezi... Én is végigszenvedtem a hét oldalnyi választ, és el is keztem sajnálni nagyon, hogy milyen sokan "fel akarják koncolni", aztán elpattant az agyam ezen a kommenten: ja, apukára hasonlít ám, és már két hónapos! ááááááá
2010. ápr. 9. 21:38
 64/89 anonim ***** válasza:
Látod, itt tart a világ. Ez már nagy dolognak számít egyeseknél, hogy a gyerek a férjre és a hivatalos apukára hasonlít...:-)
2010. ápr. 9. 21:45
 65/89 anonim ***** válasza:

Régen gyűlt össze egy helyen ennyi álszent, vaskalapos, vasbugyis fapics@.

Megszentségtelenítette a házasság intézményét... te jó ég... ti vagytok az idióták, nem a kérdező. Az meg, hogy ki anyának való, és ki nem... kinek van joga ezt eldönteni?

Tán savanyú a szőlő, mert nektek sose jött össze egynél több rudi egyszerre.

2010. ápr. 9. 22:18
 66/89 anonim ***** válasza:
21:38nak: olvasd már el a kérdés feltevésének dátumát... agyas.
2010. ápr. 9. 22:19
 67/89 Vilcsianyuja ***** válasza:
Köszi, főokos, igazad van, persze te biztos soha nem tévedsz és mindig mindenre gondolsz, te TÖKÉLETES
2010. ápr. 9. 22:21
 68/89 anonim ***** válasza:
Gratula kedves kérdező, és így látatlanban is örülök hogy apukáé a baba:) ja, és legközelebb: gumi, gumi, gumi:)))
2010. ápr. 9. 22:37
 69/89 anonim ***** válasza:
Mivel a párod is azt mondja hogy tartsátok meg, akár az övé, akár nem, biztosan sajátjaként fogja szeretni, és nem vbalószínű, hogy késöbb másként lesz. Ne foglakozz az észosztókkal, a szexuális életetek csakis rátok tartozik, és azt csinéáltok ami jól esik. A párnak az esetről szerintem sem kell tudniuk. Nem elkeseríteni akarlak, nekem még 2 hónapig megvolt mikor már megfogant a lánnyom. A 12 hetes UH elég pontosan megmondja a magzat korát. Boldog babavárást
2010. ápr. 9. 23:05
 70/89 anonim ***** válasza:
23:05-ös vagyok. Az utolsó 2 oldalt utólag olvastam, így Gratulálok a babához.
2010. ápr. 9. 23:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!