Mit tennétek a helyemben, ha így estetek volna teherbe? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Két hónapja egy baráti párral töltöttük nálunk az estét,esemény eseményt követett,4-esben szexeltünk,és nem tudom akkor fogant-meg a baba.Férjem szerint tartsuk meg,de mi van,ha valamikor kiderül,hogy nem Ő az apja a picinek?2009. jún. 15. 10:44
11/89 anonim válasza:
KI vagyok akadva, ilyen hogy történhet meg, ha meg megtörtnik akkor legalább eszed lett volna védekezni.Neked mindegy kitől lesz babád? Nem vagyok ahelyedben, de én akárkitől is lenne biztos el nem vetetném.
12/89 A kérdező kommentje:
A férjem 28,én 26 évesek vagyunk,még velük nem beszéltünk mert,ma lett tuti.
2009. jún. 15. 10:55
13/89 anonim válasza:
Egyébként csak annyit szeretnék kérdezni, hogy a férjed ha szereted akkor hogy tudtál élvezni az ő orra előtt egy másik férfival, szerintem ez undorító.És tuti valami nagy gáz van a kapcsolatotokban, vagy talán alkoholos mámorban csináltátok?Nem akarlak megkövezni,de ehhez gyomor kell.Most meg viselned kell a következnóményeit.Felébredtél már azóta??? és most jobban érzed magad, hogy ez megtörtént? nah most akkor viseljétek a következményeit.Amúgy nagyon sajnállak benneteket!
14/89 A kérdező kommentje:
Hét hetesnek számolt a doki,az akkor akkor foganhatott? 2 naponta szeretkezünk a párommal
2009. jún. 15. 11:04
15/89 anonim válasza:
Ez most igaz? Na mindegy nem kommentálom inkább a történteket... Ezek szerint a férjed elfogadná úgy is a pici babát, hogy nem az övé. De azért ez nem egy régi poros fénykép a volt pasidról, és tartsátok e meg a képet vagy sem. Most egy életről van szó amiért felelősséggel tartoztok, akár a férjedtől van akár nem. Én így nőként kihordanám és szeretetben felnevelném elvégre a gyerekemről van szó. De ha férfi lennék és kiderülne, hogy nem az enyém azért elég kellemetlenül érezném magam.
16/89 anonim válasza:
Nem akkor fogant.
Ha ket honappal ezelotti aktusbol fogant volna, akkor most mar nyolc+ket hetes terhes lennel, tehat tiz, nem het.
17/89 A kérdező kommentje:
attól félek én is,hogy most bízik benne,hogy az Övé,de ha kiderül,nem tudom mit csinálna
2009. jún. 15. 11:06
18/89 A kérdező kommentje:
Ez biztos?? Akkor a férjem az apa??
2009. jún. 15. 11:07
19/89 anonim válasza:
Meg annyit hozzateszek, hogy megertsd: a terhesseg korat nem az aktustol szamitjak, hanem az utolso mensitol. Ha kb 28 napos ciklusaid vannak, akkor mensi utan ket hettel volt peteeres. Tehat ha teherbeesel ho kozepen, akkor ket hettel kesobb mar ketto plusz ketto hetes terhes leszel.
Ha a doki het hetet mond az azt jelenti, hogy ot hettel ezelotti aktusbol szarmazik a baba, ha 28 napos ciklusaid vannak, akkor kb het hettel ezelott kellett mensizned. Ugye?
20/89 anonim válasza:
Bizony nagy esélyed van rá, hogy akkor fogant!De, hogy kitől van azt nem lehet így tudni, de ha a férjeddel féléve próbálkoztok, és eddig nem jött még össze, akkor nagyobb esélye a haver spermáinak szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!