Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki március...

Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?

Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk, remélem most sikerül a manó!!! :)
2012. márc. 12. 08:17
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/636 anonim ***** válasza:
Kriszta voltam))
2012. márc. 16. 20:18
 82/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Jó éjszakát, vigyázzatok magatokra!

Rendben Én is:)

2012. márc. 16. 20:27
 83/636 A kérdező kommentje:
Jó éjt lányok! :) Holnap ugyanitt! :)
2012. márc. 16. 20:35
 84/636 anonim ***** válasza:
Húú csajok, jól belehúztatok az irogatásba! Már teljesen le vagyok maradva mindenről, de azért most pótolok. Szóval ha lány lenne: Emma, ha fiú: Bence vagy Olivér! Nincs semmilyen tünetem, de még korai is lenne hisz csa 3-4 napja volt a peteérésem. Én is szorítok mindenkinek a pozitívért! Ki mikor akar tesztelni? Én pénteken akarok ellőni egyet, aztán esetleg vasárnap is ha nem jön meg. Esetleg havalaki akar még péntek reggel tesztelni, akkor megbeszélhetnénk, hogy itt találkozunk a teszt után és mindenki beszámolhat meg képeket küldhet! Izgi lenne! :))
2012. márc. 16. 23:04
 85/636 A kérdező kommentje:

Jó reggelt csajok! :) Látom csak én nem tudok aludni! :)

Kedves Bobe_Baba, hát igen, írogattunk tegnap a lányokkal! :) Jó ötlet lenne a pénteki tesztelés! :) 10-es teszted van? Mert nekem csak 25-ös! Azzal lehet hogy én még várnék vasárnap-hétfő reggelig... Addig mérem a hőmet, nehogy leessen! :) Most is 36,8-37,1 között ingázik napok óta, nekem mensinél mindig 36,4-re visszaesik.

Bocsi, hogy megint ilyet kérdezek, de csajok vlami folyás van nektek? Ma reggel óta nekem ilyen vizes, tiszta folyásom van! Kíváncsi lennék, hogy nektek is?

2012. márc. 17. 07:35
 86/636 anonim ***** válasza:

Jó reggelt lányok! Jaj én vagyis mi ma is jó korán keltünk(. Řeggel volt olyan furi a pocakom,de azóta a melleimen kivül sehol nem érzek semmit. Folyásom nincs!!pedig azt érzem hogy van. No mindegy. Tesztel még várok pár napot,aztán megirom,hogy hogy alakultam)). Vhogy nem érzek semmit. Nem tudom jó-e vagy sem.

Kriszta

2012. márc. 17. 08:20
 87/636 A kérdező kommentje:
Szia Kriszta! Nem tudom, te hogy bírod, de nekem az utolsó héten valahogy nem telnek a napok! :( Szerintem én majd csak 26-án (hétfőn reggel tesztelek! Remélem nem jelenik meg közben a mikulás!!! :)
2012. márc. 17. 08:25
 88/636 anonim ***** válasza:
Sziasztok Csajok:)Én nem bírok aludni,ma megint már fél 6-kor fennt voltam,a hőm még mindig 37-37,1,remélem ez elég magas a babához.Én se érzek semmit,tegnap este picit mintha beleszurt volna,meg néha megjön érzésem van,de a cicijeim még mindig nem fájnak meg semmi,nem tudom hogy mikor kéne éreznem,kedden kéne nem megjönnie,még reménykedek.Sz.
2012. márc. 17. 08:57
 89/636 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Akkor nem csak én nem tudok éjjel aludni! :) Napközben annál inkább! :) Mindjárt kedd lesz... :) ... már csak 3-at kell aludni!!! :) :) Ugye megírod nekünk??? :)

Nemrég vittem le a kutyusokat, felöltöztem, és alig fértem bele a melltartóba... :) Ja és mindjárt eszem valamit, mert olyan éhes vagyok, hogy mindjárt szétszakad a gyomrom!

2012. márc. 17. 09:25
 90/636 anonim ***** válasza:
Persze hogy megírom,remélem lesz is mit megírnom:))De attól tartok,hogy már éreznem kéne valamit,a puffadáson meg a pici szurkákon kívül,sztem már a cicimnek jeleznie kéne,nem tudom:S
2012. márc. 17. 09:40
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!