Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Jó éjszakát, vigyázzatok magatokra!
Rendben Én is:)
Jó reggelt csajok! :) Látom csak én nem tudok aludni! :)
Kedves Bobe_Baba, hát igen, írogattunk tegnap a lányokkal! :) Jó ötlet lenne a pénteki tesztelés! :) 10-es teszted van? Mert nekem csak 25-ös! Azzal lehet hogy én még várnék vasárnap-hétfő reggelig... Addig mérem a hőmet, nehogy leessen! :) Most is 36,8-37,1 között ingázik napok óta, nekem mensinél mindig 36,4-re visszaesik.
Bocsi, hogy megint ilyet kérdezek, de csajok vlami folyás van nektek? Ma reggel óta nekem ilyen vizes, tiszta folyásom van! Kíváncsi lennék, hogy nektek is?
Jó reggelt lányok! Jaj én vagyis mi ma is jó korán keltünk(. Řeggel volt olyan furi a pocakom,de azóta a melleimen kivül sehol nem érzek semmit. Folyásom nincs!!pedig azt érzem hogy van. No mindegy. Tesztel még várok pár napot,aztán megirom,hogy hogy alakultam)). Vhogy nem érzek semmit. Nem tudom jó-e vagy sem.
Kriszta
Kedves utolsó! Akkor nem csak én nem tudok éjjel aludni! :) Napközben annál inkább! :) Mindjárt kedd lesz... :) ... már csak 3-at kell aludni!!! :) :) Ugye megírod nekünk??? :)
Nemrég vittem le a kutyusokat, felöltöztem, és alig fértem bele a melltartóba... :) Ja és mindjárt eszem valamit, mert olyan éhes vagyok, hogy mindjárt szétszakad a gyomrom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!