Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki március...

Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?

Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk, remélem most sikerül a manó!!! :)
2012. márc. 12. 08:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Akkor Ti nem fogtok ezen össze veszni. Igen, tényleg szép név a Szabolcs, a Réka se rossz.

Fú, én régebben sok nevet mondogattam Páromnak, h. Lilla, Laura..de egyik se. Most nekem a Dorina tetszik, talán ez az egyetlen ami eddig jó lesz.

Ha fiú lesz, az már nehezebb, Párom Ferenc, az Apukája, az övé is, meg nálunk is van pár, úgyhogy nem lesz az. Fiú neven még nem gondolkodtam, egyenlőre egy vagy 2 + tesztet szeretnék:) Vajon ha elrakom emlékbe, ott fog maradni a csík?

2012. márc. 16. 17:31
 52/636 A kérdező kommentje:
Köszi! Nekem a Lilla tetszik legjobban, de a Dorina se rossz! :) Én is szeretnék legalább 1 + tesztet, valószínű, hogy kettő lesz, mert úgyis akarok majd még egyet csinálni!!! :) Megpróbálhatjuk eltenni is, de én tuti le is fotózom, úgy 100% , hogy megmarad! :)
2012. márc. 16. 17:36
 53/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Igen, nem rossz ötlet.;)

Most kezdem érezni,a méhem, nem görcsöl,nem szúr hanem érzem.. Neked ilyen nem volt/van? Nem tudom h. rossz-e, v sem. ..lehet,csak a közelgő nemvártat produkálja a testem. Kicsit aggaszt.

2012. márc. 16. 17:42
 54/636 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok! Olyan helyesek vagytok, hogy már neveket is tudtok! Nem mintha én nem xD

Én nem érzek olyan határtalan boldogságot,sőt talán nyűgösebb vagyok(

Az első babóm amugy Dóra, ha a kistesó fiú akkor Dávid lesz, ha kislány akkor Luca,de a lánynév nem 100%. Apja nevét nem kapja,mert akkor ugy lesz mint a férjem,akinek az apukája is ugyanaz. Tudjátok ő lesz mindig a -ka képzős. Pl . Tamás Tomika))

De igen először is sok-sok pozitív teszt kell. Az elsőket én is lefotóztam))

Kriszta

2012. márc. 16. 17:44
 55/636 A kérdező kommentje:

Szia! Üdv köztünk! :)

Én nem érzek ilyet... de az nem jelenti azt, hogy ez rossz, hisz mindenki más! :) Ne izgulj! :) Ez a határtalan boldogságérzet viszont eszméletlenül erős bennem és olyan jó!!! :) Nem tudom hogy jelenthet-e valamit, de akkor is nagyon jó!

Ez a -ka engem is foglalkoztatott, ezért lenne a lányunk Réka, ahhoz már nem lehet ilyet rakni (bár benne van) :)

Szabolcsnál meg Szabi lesz, mert aki Szabikázza, azt úgy leoltom, hogy többet bizti nem mondja! :))))

2012. márc. 16. 17:52
 56/636 anonim ***** válasza:

Persze,hogy megirom majd akárhogy alakul.

Amugy szoktam bogarászni itt a gyk-n,es olyan sok kérdés nyitott maradt. Pedig aki válaszol az azért vissza nézeget,hogy megtudja mi lett. De sokan azt már nem irják meg. Én megfogom)))

Kriszta

2012. márc. 16. 17:53
 57/636 A kérdező kommentje:
Én is meg fogom írni!!! :) Ígérem!!! :) Aztán tök jó lenne megbeszélni, hogy ha +, akkor később is visszajövünk ,legkésőbb akkor, amikor megtudjuk, hogy kisfiú-e vagy kislány! :) vagy nyitunk egy új kérdést! Mit szóltok csajok???
2012. márc. 16. 18:01
 58/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Rendben:) Örülnék Neki, jó ötlet! :)

Csak lenne a kezünkben a + teszt:))

Niki

2012. márc. 16. 18:10
 59/636 anonim ***** válasza:

én benne vagyok!! Kriszta

Hasonlót láttam ,szülés után is tartották itt fenn a kapcsolatot az anyukák))

2012. márc. 16. 18:10
 60/636 anonim ***** válasza:

én mikor decemberben idenéztem irtam egy hasonló kérdéshez. ki nem várja....

és ott van egy tök szimpatikus lány - Niki - és minden hónapban megkérdi hogy mi van velem, pedig neki már a pocakban a babója. És oda is még majd megírom,hogy mikor sikerül végre a kistesó!

Kriszta

2012. márc. 16. 18:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!