Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Nekem teljesen új ez az "égnek a melleim" érzés! Még soha nem éreztem ilyet! Talán jó jel... majd meglátjuk! :)
Milyen teszted van? 10-es? Jajj, remélem pozitív lesz!!! :) Akkor már ki kell,hogy mutassa szerdán? Nekem csak 25-ös van itthon! :( Már úgy várom, hogy tesztelhessek! Remélem nekem is pozitív lesz!!! :) A kislányodnál milyen tüneteid voltak és mikortól? És most?
Szia!
A kislányomat mikor vártam akkor dolgoztam, és nem volt időm foglalkozni magammal. Sőt még tampont is vettem merthogy meg fog jönni. Aztán pozitív lett)))
Van itthon egy 25ös érzékenységű, de veszek majd a patikába vmi 10-t. Amazont vagy hasonlót.
Folyásom nincs, ami fura pedig az hogy úgy érzem hogy van, de aztán meg száraz a tisztaságim. Pedig érzem!:)
Majd meglátjuk!!
Üdv: Kriszta
Sziasztok!
Látom, mindenkinek jó kedve van!:)
Tegnap képzeljétek, volt egy picike nyúlós fehér folyás. Kicsike, és ennyi. Azóta száraz vagyok. Szerdára nem várom:)
Jujj, de izgulok, és egyszerre lennénk várandósak :))
üdv. Nikolett
Igen, remény mindig van, nem tudom, én érzem, hogy már bennt lakik. Nem furcsa? :)
Nekem mellem feszült, de már csak ritkán érzem így, csak ha hozzá érek. Akkor ezek szerint Kedves Válaszoló kedden Neked is kiderül igaz? Néha érzem a méhem h feszül, rem.nem baj. Első babátok lesz Nektek is?
Kedves utolsó!
Üdvözöllek köztünk!Drukkolok neked is! :)
Nekem se fájnak a melleim, hanem viszketnek és nagyon forróak! Remélem ez jót jelent!!! :) Szoríts nekem és a többieknek is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!