Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki március...

Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?

Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk, remélem most sikerül a manó!!! :)
2012. márc. 12. 08:17
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/636 A kérdező kommentje:

Nem feltétlenül kell érezned mást is, szerintem! Mindenki más, más tünetekkel! Van aki semmit nem érez, csak nem jön meg neki! :) Az sem bizti, hogy nekem jelentenek valamit a tüneteim! :( De mindannyian reménykedünk! :) És szorítunk egymásnak! :) Ne izgulj, kedden minden kiderül! :)

Remélem mindannyiunknak sikerült a baba!!!! :)

2012. márc. 17. 09:48
 92/636 A kérdező kommentje:

Jajj lányok, senki nincs itt??? :(

Kb 1 órája úgy fáj a hasam mintha meg akarna jönni, csak még erősebben!!! :( Nekem akkor szokott fájni mikor már megjött! Még 6 nap! Nem tudom mire vélni!! Szerintetek???

Nagyon várom a válaszokat! Köszi!!!

2012. márc. 17. 12:18
 93/636 A kérdező kommentje:
Ja és azt kihagytam, hogy olyan mintha lenne egy gombóc a torkomban, mikor nyelek nem tudom eldönteni (előre is bocsi!!!) ,hogy elhányom-e magam vagy sem!
2012. márc. 17. 12:38
 94/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Sziasztok Lányok!:-)

Niki vagyok, látom, Ti sem bírtok ide fel nem lépni:)

Nekem semmi problémám nincs, néha néha érzem a méhem, meg icipici fehér kis folyásom volt. De semmi, még 3at kell aludnom nekem is. :) Hát, nekem nem nőtt a mellem sajnos, jó lenne:)

2012. márc. 17. 13:49
 95/636 anonim ***** válasza:

A szomszédasszonyom 2 hónapja szült. Velem szurkol nekem)) Ő azt mondta, az első legelső tünet az ha éjszaka sűrübben jársz pisilni!!Ő már onnan tudta.

Kedves kérdező,nem tudom mire vélni a tüneted, félek hogy már agyon izgulod magad!!! Ugye nem??? Nem szabad! Próbálj meg másra figyelni -másra is figyelni- habár tudom hogy aki babát szeretne az igenis figyel minden apróságra! Már alig van pár nap, szép az idő sétálni meg hasonlók!! Én míg alszik a Dórim addig apával kinnt kertészkedünk!! Fel a fejjel!!

Kriszta

2012. márc. 17. 13:50
 96/636 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást lányok! :) Pont sétálni voltam! :) olyan gyönyörű idő van! :)Lenyugodtam már, csak megijedtem, mert ilyenkor nem szokott ilyen erős megjön érzésem/fájásom lenni, max mikor már megvan! Azóta már csillapodott és szinte el is múlt! :) Most megint csak a forróságot érzem a pocimon és a melleimen! :) Meg lassan jön a délutáni szieszta! :) mindjárt elalszom ülve! :)
2012. márc. 17. 14:32
 97/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Biztos, a jó idő miatt múlt el. A friss levegőn sétálni egy jót, a legjobb választás. :)

Nemsokára megtudjuk az eredményt, csak ne izguljatok, az nem jó..(mondom én) :D

Kellemes napot!

2012. márc. 17. 14:53
 98/636 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást, nagyon aranyos vagy! :) :) Nagyon jól esik! :) Igen, nézzük pozitívan... már csak 6-ot kell aludni! :) Idáig alukáltam (1,5 órát) Bírtam volna még, csak felébredtem arra, hogy a szemembe süt a napocska! :) Remélem ilyen szép időnk lesz a teszteléskor is! :) Most az is energiával tölt fel és boldoggá tesz, hogy ilyen gyönyörű idő van! :)
2012. márc. 17. 16:16
 99/636 anonim ***** válasza:

Sziasztok, 2. válaszoló vagyok.

Én 23-ra nem várom, de azon kívül, hogy néha érzem a méhem, és 2 napja volt kis szurkálás, nem érzek semmit.

Persze bizakodó vagyok, de eddig sem volt semmi tünetem, és most sincs, nem tudom...

Drukkolok mindenkinek!

2012. márc. 17. 20:49
 100/636 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!! Hogy vagytok? Ha jól számolom ma vagyunk-vagyok a 8.dpo-n. Épp az előbb olvastam,hogy vaki ilyenkor már halvány pozit tesztelt....hát én nem tudom.

nekem tegnap este és ma reggel picit hányingerem volt, de nem gondolom tünetnek. Hasra nem tudtam feküdni mert úgy fájt minden, a cicim a gyomrom a hasam....

Még pár nap és megtudjuk, hogy érkezik hozzánk babó vagy nem. Drukkorlok mindenkiknek)))

Kriszta

2012. márc. 18. 11:07
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!