Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
A dm-ben van sima compact cb ami 2000Ft, ezt a patikába vettem a nő ajánlotta és 1935Ft volt.
23-24-re nem várom.
Kedves Kérdező, attól félek majd max a jövő hónapbal látom,mert hétvégére meg fog jönni :) ezt érzem. Pedig az esti hányingereknél picit reménykedem, de azátn el is múlik. Mindenkinek drukkolok!!
Kriszta
Szia Kriszta! A megjön érzés is jelenthet manót! És amíg nem jön meg addig van remény!!! :) Pénteken teszteljünk? Nem akarok egyedül tesztelni! :) Érzel még valamit?
Nekem még mindig a forróságérzet van, sokszor 1-2 percre kiráz a hideg, de van valami ilyen vizes-fehér folyásom. Nem tudom... Ja és idáig a hőm 36,8-37 között mozgolódott, ma reggelre 37,1 lett.
Okés Kérdező (nem írnád le a keresztneved? :)) akkor pénteken az első pisiből teszteljünk együtt. Vagy mit szólnál a hétfőhöz??? Félve kérdem, mert az ugye még egy hét...
Mit gondolsz??
Ja képzeljétek vettem még egy x-epil-t is tescoban van 2db van egy dobozban. Nekem csak egy volt, vki megint kiszedte. Régen jártam úgy hogy az üres lilly-s dobozt vettem meg. Nekem eszembe sem jutott hogy az kilophatja akárki. A férjem is nagyot nézett akkor aztán jót röhögtünk, miután kimérgelődtem magam :D
na akkor péntek vagy hétfő???
okok- legyen péntek.... a hétvége már nekem is sok :)
Kriszta
Sziasztok!
Kriszta, csatlakozhatok hozzátok a pénteki teszteléshez?:$ Remélem, hárman leszünk így: +++ :-)
További szép napot!
Niki
Niki nagyon örülnénk niki igen!! Remélem én is hogy sok +++ Tesztünk lesz!!
Kriszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!