Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki március...

Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?

Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk, remélem most sikerül a manó!!! :)
2012. márc. 12. 08:17
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/636 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem Kriszti, Kriszta! :) Én se szeretem a Viktóriát! :)
2012. márc. 19. 20:51
 152/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Akkor én is bocsánatot kérek, azt hiszem, valahol én is úgy írtam a neved!

Mi lenne velem nélkületek Lányok? :-)

Ha nem jön meg addigra én szerdán már írok is nektek, rem + -at:)

Szorítok Mindenkinek! :) Olyan jó lenne, mindenki írná, h. nekem is nekem is + :D

Kitartást, és ne izguljatok annyira:))

Kellemes estét Mindenkinek!

Niki

2012. márc. 19. 20:54
 153/636 A kérdező kommentje:
Jól van lányok, tegyük el magunkat holnapra! :) Készülök, mert lassan hazajön Apa! :) Jó éjt mindenkinek! Holnap ugyanitt talizunk! :) Puszi
2012. márc. 19. 21:01
 154/636 anonim ***** válasza:

Ugyan csajok Kriszti vagy Kriszta tényleg mindegy)) van aki igy van aki ugy hiv. Nincs ezzel gond))

Jó éjt mindenkinek, pusz Kriszta))

2012. márc. 19. 21:51
 155/636 anonim ***** válasza:

Jó reggel csajok! Már fennt vagyok egy ideje, és a youtube-on nézegettem olyat hogy pl 10dpo live pregnancy test...

Volt egy csajszik aki tesztelte a 9dpo-n csont negativat, és a 11.dpo pozitív volt :)) Mutatott olyat is hogy a 10dpo-n reggel halvanyka 2csík duán meg a digitális azt írta hogy nem terhes....

nekem 9dpo negativ volt, akkor még érzek egy kis esélyt!!!

Kriszta

2012. márc. 20. 07:39
 156/636 A kérdező kommentje:
Jó reggelt Kriszta! Persze hogy van esély!!! :) Én olyat is olvastam, hogy volt akinek csak a 34-35. ciklusnapig napon lett pozitív a tesztje, tehát 1 hét késés után! :) Amíg nem jön meg van remény!!! :) Amúgy mi újság? Hogy érzed magad? Puszi
2012. márc. 20. 07:46
 157/636 anonim ***** válasza:

Szia Viki!

Változatlanul. Az jutott megint eszembe hogy amikor meg szokott jönni, akkor nekem a mellem szokott fájni. A has görcsök akkor jelentkeznek amikor már 2 napja megvan. Most meg ugye a hasam is érzem. Ez már egy olyan ami nem a megszokott. Bizakodom nagyon)) épp a palástfű teám iszom. Most is szakaszosan olyan tompa nyomást érzek a méhem környékén, nem hiszem hogy ez a hasszurka. Nem fáj, csak érzem! Te hogy vagy?

Kriszta

2012. márc. 20. 07:58
 158/636 A kérdező kommentje:
Jaj Kriszta! Én annyira reménykedem mindkettőnkben!!! :) Amiket leírtál szerintem jó jelek, hiszen nem minden olyan,mint általában! :) Én jól vagyok, még mindig 37 a hőm, van még pici rózsaszínezés,de alig észrevehető, csak a fehér wc papíron látszik! :) Tegnap este még lefekvés előtt lett egy pici barna folt a tisztasági betéten,és ennyi! Mára rózsaszín! Azért reménykedem nagyon, mert mint már írtam soha nem volt ilyen! Idáig azt se tudtam, hogy milyen a rózsaszín folyás, most megtapasztaltam!
2012. márc. 20. 08:15
 159/636 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Kriszta!A lányommal mikor terhs voltam,1 hét után,tehát a 35-36.ciklusnapon vettem tesztet,megcsináltam negatív lett,ki is dobtam a kukába,elaludtam,mire felébredtem valami megérzés miatt kivettem a kukából és pozi volt:)Persze halványan,jelzem 1 hetet késett akkor és semmi tünetem nem volt!Annyi hogy felpuffadtam aznap 1 hét késés után és be kellett mennem a korházba,de amugy minden oké volt!Tehát korai volt még az a teszt:)Én ezért nem is tesztelek sztem 1 hétnél előbb,ma vagy holnap kéne megjönnie,eddig semmi,cicim nem fáj,pocimat érzem,de az is elég érdekes,mert valamikor a köldököm,nél érzek ilyen érdekes dolgokat,nem tudom mi lehet ez.Még mindig az az érzésem van hogy meg fog jönni,de nem károgok,mert mi van ha....Fel a fejjel:)
2012. márc. 20. 08:17
 160/636 anonim ***** válasza:
Szilvi voltam,ez lemaradt:)
2012. márc. 20. 08:17
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!