Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Niki! Reggel rohanok és nézem az eredményt! :) Addig bírd ki valahogy!
Kriszta! De mostmár minden rendben? Kibékültetek,pancsi megvolt, megölelte anyát meg minden ilyesmi? :)
Ő is nyűgi volt meg te is! :)
Köszönöm lányok a biztatást!!!! :)
Reggel talizunk!!! :)
Drukkolok ám nagyon!!!! :)
oh igen, kibékültünk de előtte még megharapott - véraláfutás vagyok, én pedig most elöszőr rácsaptam a fenekére- megjegyzem meg is lepődött. Ráadtam a ruhát és ő letépte, majd csórén sírt még vagy 5 percig. Megmostam a fejét hideg vízbe. Hát ez volt. Most már semmi baj!!!
Csajok hallottatok szellemcsíkos tesztrő? Az milyen? Én most olvasom itt? Akkor van 2csík de nincs baba?
Pusz Kriszta
Úgy örülök Nektek:))
Kibírom, persze, csk félek a csalódástól.
Azti,h. megharapott, bizony nagyon akaratosak tudnak ám lenni, tapasztalat(tesóm kicsinek).
Jajj, Lányok, én inkább Nektek drukkolok !!! +++
Nem kell rohanni! :)
Nyugodtan aludjatok csak! Úgyis olyan kiirom ide, h. mire ideértek, itt lesz kinnt. Olyan 5 környékén. De nehogy felkeljetek!! Pihenjetek:-)
Köszönöm a drukkolást, átérzem a képernyőn keresztül :-D
Jó éjszakát Mindenkinek! Puszi Nektek!
Majd holnap! (+) ;)
Niki
Sziasztok! Jó reggelt!
Elrontattam :(
Megcsináltam, csak fordítva raktam bele, s a megengedett csíkon túl raktam bele. Nem tudom miért nem fordítottam meg.
Amúgy - lett. Ma veszek 10 set, ha még mindig nem jön meg megcsinálom azzak, de majd pénteken v szombaton.
Köszönöm a drukkolást! :) Jól esett!/esik! :-)
Nem hagylak itt titeket, meglátjuk a 10 essel, ha addigra sem jön meg.
Milyen 10 es teszt van? Melyik a legjobb?
Niki
Sziasztok lányok!
Lehet még pozi a 10-es teszt ne add fel!Nekem úgy néz ki megjön ma,reggel már barnáztam,valahogy éreztem hogy ez se a mi hónapunk lesz,mindegy,ez van,majd a doki bácsi segít.Azért maradok veletek és drukkolok tovább:)Szilvi
Szia Szilvi/Sziasztok!
Köszi, bár nem terveztük a Babát. Jobb is így.
Kihagytam egy szemet a gyógyszerből, és nem védekeztünk se akkor se utána. Ráadásul az elején hagytam ki, mint írtam. Úgyhogy majd 2 év múlva ezt beszéltük meg a Párommal.
De azért aggaszt,h. még mindig száraz vagyok, és nem barnázok, pedig szoktam...Veszek ma egy 10 set és majd holnap reggel.
Köszönök szépen MINDENT Tőletek, a sok biztatást, nagyon jól esett! :)
Nem hagylak itt Titeket. Várom a pozi teszteket!! :-)
Sajnálom Szilvi :( Jön egy újabb hónap. Nektek könnyebb, hisz a Párod is szeretné a babát, az enyém nem igazán, de ha jött volna akkor nem lett volna gond, de nem most.
Legyetek nagyon boldogok, próbálj meg lazán leni, ne görcsölj rá a Picire, annál nehezebb lesz. Sok sikert!
S persze Mindenkinek!! :)
Niki
Sziasztok Lányok!!
Képzeljétek reggel arra kelten, hogy a kislányom simizi a hasam és ad puszit rá. Megkérdeztem a férjem,mit szólna ha megcsinálnánk a tesztet. Megcsináltuk. 3-an fekve az ágyba figyeltük ahogy villog a homokóra, és végül azt írta, hogy 1-2+!!!!!!!!!
Szóval eddig ugy néz ki,hogy sikerült!!!
Kriszta
Szia Kriszti!
Nagy-nagy Gratula!!! :))
Nagyon örülök Nektek!! :))
Vigyázz magadra!! :))
Puszi,Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!