Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Sziasztok lányok!
Kriszta! Annyira örülök neked!!! :) Gratulálok!!! :) Látod... pozitívan csapott be a megérzésed!!! :) Már a kislányod tudta, hogy jön a kistesó! :) Micsoda megérzése van!!! :) Jobb mint egy teszt!!! :) Kölcsönadod??? :) Csak vicceltem! :)
Niki! Ne keseredj el! Még lehet pozitív a teszt! De abban is igazad van, hogy ha most nem csúszott be a baba, akkor majd jön amikorra tényleg tervezitek! :) Tudom, hogy rossz várni, de kitartás!!! Mi is 1 éve beszéltük meg, hogy 1 év múlva, tehát most próbálkozunk! Mindketten nagyon várjuk, hogy jöjjön a baba! :)
Szilvi! Nekem is 37,1 a hőm már 2. napja!!! :) Elmúlt a rózsaszínezés, most fehéres folyásom van! Nem tudom, hogy ez jó jel-e!?? Van ahol azt írják igen, van ahol azt, hogy nem! Nemsokára kiderül! :) Nagyon bízom a múltkori rózsaszínezésben és barnázásban, hogy az a beágyazódás jele volt!!! :)
Puszi lányok!!!
Lányok drukkolok mindenkinek továbbra is!!!!! Nagyon gondolok Rátok, hogy nektek is sikerüljön! Én még mindíg el sem hiszem, mert le mondtam már arról hogy sikerüljön! Már csak nagyon vigyázok,hogy minden ok legyen!!
Kriszta
Jajj Kriszta!!! Egysezrűen odáig vagyok meg vissza!!! :)
Reggeli első pisiből csináltad?
Igen!! Reggeli elsőböl! nem mentem ki éjjel, szóval eléggé koncetrált volt! este még beszéltük,hogy akkor hétfőn csináljuk csak meg. De reggel ahogy a picilányom "szeretgette" a hasma, akkor gondoltuk!!
Még bőgtem is picit a férjem szeme is könnyes lett!!!!
Úristen el sem hiszem...
Viki annyira de annyira szurkolok neked hogy el sem hiszed!! Niki neked is!!! Úgy szeretném!!!
Kriszta
Gratulálok nagyon-nagyon:)))
Miért nem gondoltad hogy lehet ott babóca?Semmi tüneted nincs?Nekem is 37 volt ma is a hőm reggel,mégis volt a papiron egy kis barnázás,azota se látom,nem, tudom,de valamiért olyan a pocakom és a megérzésem hogy megjön:(
Bár ne jönne....
Az jo sztem ha elmult a rózsaszinezés,csak alakul valami,drukkolok:)))
Olyan aranyos vagy Kriszta! Remélem velem kapcsolatban nem csapott be a megérzésed! :) Annyira örülök nektek!!! :)
Van most valamilyen folyásod? Nekem ilyen fehéres van... Szerintetek mit jelenthet? annyira szeretném, hogy baba legyen!!! :)
Lányok!!! Ezt találtam:
"Átlátszó vagy fehér és szagtalan folyás a terhesség folyamán teljesen normális"
Akkor szerintetek reménykedhetek???
Azért voltam biztos benne hogy meg fog jönni, mert a mellem ugyanúgy fájt. És az tipikus hangulatváltozásom, az hogy dédó vagyok mindenkivel. Akkor már a férjem is tudja, hogy mahamarosan megjön. Egy vmi volt ami kétséges volt ,az a délutáni és esti hányinger. Nem pisiltem többször meg nem voltam felfujódva sem. Folyásom minimáslis fehéres, de nem olyan sűrű hanem olyan átlagos.De nem sok!
Remélem Viki, hogy Te is hasonókat fogsz írni!! És mindenki aki babát szeretne.
Most addíg 95% az örömöm amíg a dokim azt nem mondja hogy igen, utána meg kb 16hétig)))
Kriszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!