Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki március...

Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?

Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk, remélem most sikerül a manó!!! :)
2012. márc. 12. 08:17
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/636 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok! :) Még semmi! :) Mérem hőt, 36,8 de ez szerintem inkább csak ingadozásnak számít,mint esésnek! :) Meg amúgy se tudom,hogy mérvadó-e,mert 1,5 órával korábban keltem mint szoktam és ugyebár ugyanabban az időben kéne mérni! Ja és nekem ha megjön,előtte 36,4-re esik mindig vissza! Úgyhogy van még remény!!! :) Még mindig megvan a kevéske fehér folyásom is! A mellem nem fáj,de a mellbimbómhoz nem lehet hozzáérni,mert megbolondulok,annyira fáj! Most ennyi van vele! :)

Puszi

2012. márc. 23. 07:05
 252/636 anonim ***** válasza:

Sziasztok, Bea vagyok, annyira nem voltam tagja az itteni életeteknek, de most mégis meg kell írnom, hogy ma reggel egy halvány pozitívat teszteltem. Először örültem mint majom a farkának, aztán elgondolkodtam, hogy mivel halvány ez még akármi lehet, mert olyan megjön érzésem van, viszont voltak tüneteim amik arra engedtek következtetni, hogy baba lehet. Ként nap múlva tesztelek megint és meglátjuk.

Amúgy ez a krémes fehéres folyás nálam is megvolt meg van is már napok óta a hőm reggelente 36,8.

Szurkoljatok, hogy babuka legyen. Azért linkelem a képet:

[link]

2012. márc. 23. 08:00
 253/636 A kérdező kommentje:
Szia! Halkan azért én gratulálnék neked!!! :) Én hétfőn akarok tesztelni! Nem akarsz velem tesztelni hétfőn reggel? Most is van egy kis hányingerem. Visszafeküdtem 1 órára,el is aludtam, majd kíváncsiságból mértem hőt (mert reggel ugye korábban mértem,és ez lett volna a normális idő),és 37,3 lett! Tudom,hogy a reggeli mérvadó!
2012. márc. 23. 08:10
 254/636 anonim ***** válasza:
Szia, persze, hogy tesztelek veled, hétfőn. Sztem te tuti terhes vagy, mert olyan tüneteket írsz, amik nekem nincsenek. Nincs hányingerem, szagundor. Amiket érezni szoktam az, az, hogy múlthétvégén volt egyszer kis rózsaszínezésem, napokon keresztül a méhemben egy ponton éreztem szurkálást, a vizelési ingerem az megvan, de nem olyan sűrű, plusz amikor pisilek olyan furi a pisilés is, mert közben a hüvelyemet is érzem, ami sose szoktam, és a múltkor kajálás közben felfordult a gyomrom, de rá pár pillanatra el is múlt. Ja és a cicifájás, az megvan. Úgyhogy nekem ezek vannak, azért én is halványan de örülök. És meglátjuk...Du. nem fogok tudni neked ide írni, úgyhogy nehogy azt hidd, hogy bunkoságból nem írok csak mennem kell dolgozni sajnos. :P De majd beszélünk ígérem fel jövök, és hétfőn tesztelünk egy nagyot! :D
2012. márc. 23. 08:23
 255/636 A kérdező kommentje:

:) Akkor hétfőn teszt!!! :) Nekem hétfőn volt egy kis rózsaszínezés majd 14 barna folt a tisztaságin,azóta semmi :) Annyira reménykedem benne,hogy nem vagyok már egyedül! :)

Megígértem Apának és magamnak is hogy várok hétfőig, nehéz, de kibírom!!! Már csak 3-at kell alukálni!!! :)

Nem fogok haragudni!!! :) Majd várlak! Én se leszek egész nap, elmegyek befizetni a telefonszámlát, legalább sétálok egy jó nagyot! :) Szép idő is van! :) Délután meg jön hozzám Anyu látogatóba! Ez a nap is gyorsan telik majd! :) Holnap egyedül leszek, vasárnap meg megyünk párommal házat nézni... :) Lehet hogy már jövő hónap közepén kertes házban fogunk lakni! :) Minden happy, már csak a + teszt hiányzik,hogy teljes legyen az örömünk!! :)

2012. márc. 23. 08:33
 256/636 A kérdező kommentje:
*nem 14,hanem 1 barna folt!!! Elírtam egy kicsit! :)
2012. márc. 23. 08:34
 257/636 anonim ***** válasza:

De szupi, hogy házat szeretnétek venni. Tényleg minden kerekebb lenne, ha rászállna a gólya a háztetőtökre. :)

Mi meg pont tavaly kezdtünk el építkezni, és még nagyon nincs befejezve, de remélem, hogy minden rendben lesz és karácsonyra ott lesz a fa alatt a Jézuska ajándéka. :D Ez volt az idei tervem, vagy ha úgy tetszik álmom, és remélem összejön. :) Én is vártam még volna a teszttel, mert túlképpen holnap vagy vasárnapra kéne megjönnie, de van hogy előbb jött meg, nekem ilyen kiszámíthatatlan. De én már türelmetlen voltam, meg úgy voltam vele minek reménykedjek még 1-2 napot, legalább megtudom most, hogy van-e valami vagy nincs. Nem jó a bizonytalanság. Gondoltam úgyis olyan lesz a teszt amilyennek lennie kell, és lám. Most én is úgy lefeküdnék aludni, lehet a pszichém játszik velem, de fáradt vagyok, és nem akarok du. dolgozni menni. :( De ez van...na majd este írok, mert most már készülődnöm kell.

Kitartást hétfőig, de addig úgyis beszélünk. :)

2012. márc. 23. 10:43
 258/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak mindig rosszkor jöttem fel, senki nem írt akkor semmit.

Annyira szurkolok Neked,már péntek van, lassan hétfő:)

Képet is fogsz majd csatolni?

Mindenkinek szép napot kívánok! Jó idő van hurrá:))

Vigyázzatok magatokra! Puszi, Niki

2012. márc. 23. 10:54
 259/636 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Bea gratulálok!!!!! Nem olyan halvány az a csík sztem)))sőt! Én is fogok még tesztelni,de csak akkor nyugszom meg,ha a doki is azt mondja,hogy igen.

Viki gondolok ám Rád,nagyon bízom benne,hogy sikerült!

Jövök majd még,addig is szép napot mindenkinek!

Kriszta

2012. márc. 23. 11:07
 260/636 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! De jó látni,hogy megint ennyien itt vagyunk!!! :) Most értem haza a sétából,elintéztem a telefonszámlát. Annyira jó volt kint leni ebben a szép időben!!! :) Csajok, annyira bízom benne,hogy most sikerült a manó!!! :) Ti hogy vagytok csajok? Puszi
2012. márc. 23. 11:46
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!