Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Szia Viki!
Az elöbb olvastam egy kérdést egy pozitiv tesztről,ami tényleg pozitív volt. A kérdezőnek csontra azok a tünetei mint neked,a folyás ,a hője,a rózsaszín folyás! Szóval ua. És pozitívat tesztelt ma reggel!
Nagyon várom a hétfőt)))
Pusz, Kriszta
Kriszta nekem mindig te vagy a megmentőm!!! :) Te vagy aki felvidítasz és még sorolhatnám!!!! :) Belinkeled a kérdést,én is elolvasnám! :)
Hétfőn tesztelsz velünk mégegyet? :)
Ja és persze hogy belinkelem én is majd a tesztet!!! :)
Puszi
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
ez az! sztem olyan hasonlóak a tüneteid amiket írsz!!
Kriszta
Sziasztok csajok! Menzinek se híre se hamva!!! :) Épp lecsót főzök,anyu hozott fagyasztva paradicsomot,paprikát! :) Már napok óta megőrülök egy kis tojásos lecsóért kenyérrel! :)
Puszi
Jó reggelt lányok! Semmi változás!!! :) A hőm 37, pici fehér folyás! :) Még kettőt alszunk és teztelek!!! :)
Már próbálom elhinni,hogy lehet hogy babás vagyok!!! :))))
Mi újság csajok? Ti hogy vagytok?
Puszi
Bea szívből GRATULÁLOK!!! :) :) :)
Nagyon boldog babavárást kívánok! :)
Sziasztok jó reggelt!
Viki ezek jó kis jelek ahhoz,hogy hétfőn pozítivat tesztelj!!
Én ma reggel csináltam egyet, mert ugye ma vagyok a 14.napon tehát mára nemvárom. Pozitív, csak az a fájó kissé, hogy halvány. Ugye a 3 nappal ezelőtti tesztem digitális volt. Maria Romed tesztet hozott a férjem, 3db van benne, most ezeket majd megcsinálom reggelente, és ha szépen erősödik akkor hívom a dokim!
Szép napot, Kriszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!