Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki március...

Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?

Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk, remélem most sikerül a manó!!! :)
2012. márc. 12. 08:17
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/636 anonim ***** válasza:

Szia Viki!

Az elöbb olvastam egy kérdést egy pozitiv tesztről,ami tényleg pozitív volt. A kérdezőnek csontra azok a tünetei mint neked,a folyás ,a hője,a rózsaszín folyás! Szóval ua. És pozitívat tesztelt ma reggel!

Nagyon várom a hétfőt)))

Pusz, Kriszta

2012. márc. 23. 12:03
 262/636 A kérdező kommentje:

Kriszta nekem mindig te vagy a megmentőm!!! :) Te vagy aki felvidítasz és még sorolhatnám!!!! :) Belinkeled a kérdést,én is elolvasnám! :)

Hétfőn tesztelsz velünk mégegyet? :)

Ja és persze hogy belinkelem én is majd a tesztet!!! :)

Puszi

2012. márc. 23. 12:06
 263/636 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

ez az! sztem olyan hasonlóak a tüneteid amiket írsz!!

Kriszta

2012. márc. 23. 14:00
 264/636 anonim ***** válasza:
Basszus most látom,hogy ez a Bea képe amit nekünk is belinkelt! Szóval na akkor ez a Bea tünetei voltak))) Szia Bea))))))))
2012. márc. 23. 14:03
 265/636 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok! Menzinek se híre se hamva!!! :) Épp lecsót főzök,anyu hozott fagyasztva paradicsomot,paprikát! :) Már napok óta megőrülök egy kis tojásos lecsóért kenyérrel! :)

Puszi

2012. márc. 23. 19:11
 266/636 anonim ***** válasza:
Igen, az az én linkem. :) Hú nagyon fáradt vagyok, megyek is aludni. Jó éjszakát lányok!
2012. márc. 23. 21:03
 267/636 A kérdező kommentje:

Jó reggelt lányok! Semmi változás!!! :) A hőm 37, pici fehér folyás! :) Még kettőt alszunk és teztelek!!! :)

Már próbálom elhinni,hogy lehet hogy babás vagyok!!! :))))

Mi újság csajok? Ti hogy vagytok?

Puszi

2012. márc. 24. 07:17
 268/636 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Szép reggelt Mindenkinek! Nem bírtam várni, mert tegnap vettem egy Clearblue tesztet, és ma megcsináltam. Most már biztos vagyok, hogy pozitív, sőt még azt is ki írta, hogy 2-3(azaz 2-3 hetes terhes lehetek). Hát ez még csak egy tömeg sejtcsoport. Remélem nem lesz baj, és szupi lesz minden. Apával egymás nyakába borultunk és hosszú perceken keresztül ölelgettük egymást, csak úgy szó nélkül. Egy kicsit meg is hatódtam... Ez fantasztikus érzés. Bár egész éjszaka olyan cefetül aludtam, hogy ritka. Éjszaka és hajnalban is éreztem furcsa szurkálásokat, ami kicsit ijesztő, mert nem tudom hova tenni. Megpróbálok visszafeküdni mert nagyon álmi vagyok. Puszi Nektek! Bea
2012. márc. 24. 07:36
 269/636 A kérdező kommentje:

Bea szívből GRATULÁLOK!!! :) :) :)

Nagyon boldog babavárást kívánok! :)

2012. márc. 24. 07:45
 270/636 anonim ***** válasza:

Sziasztok jó reggelt!

Viki ezek jó kis jelek ahhoz,hogy hétfőn pozítivat tesztelj!!

Én ma reggel csináltam egyet, mert ugye ma vagyok a 14.napon tehát mára nemvárom. Pozitív, csak az a fájó kissé, hogy halvány. Ugye a 3 nappal ezelőtti tesztem digitális volt. Maria Romed tesztet hozott a férjem, 3db van benne, most ezeket majd megcsinálom reggelente, és ha szépen erősödik akkor hívom a dokim!

Szép napot, Kriszta

2012. márc. 24. 09:41
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!