Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki március...

Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?

Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk, remélem most sikerül a manó!!! :)
2012. márc. 12. 08:17
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/636 anonim ***** válasza:

Bea gratulálok mégegyszer!!

Az én digitálisom azt írta,hogy 1-2 ami azt jelenti ,hogy plusz 2 hetet nézni kell. Az a szám a fogantatást jelzi, a doki számításai szerint nem 2-3 hetes vagy , hanem 4-5hetes.!!!!

Reméljük a Viki is hamrosan hasonló szépeket ír nekünk!

Kriszta

2012. márc. 24. 10:12
 272/636 anonim ***** válasza:

[link]

ez a lejobb kép, remélem holnapra erősödni fog!!! nagyon remélem!

2012. márc. 24. 10:19
 273/636 anonim ***** válasza:
hihetetlen mennyire semilyen igy a kép! élőben azért erősebb a teszt csík! :)
2012. márc. 24. 10:20
 274/636 anonim ***** válasza:
2012. márc. 24. 10:34
 275/636 anonim ***** válasza:
Kriszta, tegnap én is ki voltam bukva, mert nekem is halvány volt, és nem tudtam olyan szögben fényképezni, hogy a valóságot tükrözze. Mindegy a lényeg, hogy pozi! Én is Gratulálok szívből! De olyat nem is hallottam még, hogy a digisen kijelzett 2-3 hoz hozzá kell adni még kettőt, ezt nem is nagyon értem (biztos mert hülye vagyok). :) Az a bosszantó, hogy az egész méhem szurkál imitt amott, és kissé kényelmetlen, furi érzés. Nehogy vmi rosszat jelentsen. A Niki is biztos babás már, de én nem bírnék a helyében ennyit várni. Minden kalappal le előtted Niki! Én szurkolok!
2012. márc. 24. 11:07
 276/636 anonim ***** válasza:
bocs elírtam Viki,de (ciki) :P
2012. márc. 24. 11:08
 277/636 anonim ***** válasza:

Szia Bea, képzeld más nem találom a clearblue használatiját sőt a neten sem találtam. Na én azt olvastam rajta, hogy ugye fogamzás kijelzővel van. Az egyik oldalán a papínak volt egy kis táblázat, hogy ha 1-2 ír akkor az kb 3-4 hetes terhességnek felel meg, merthogy a terhességet az előzö menstruáció első napjától számolják.

Nekem azt írta hogy 1-2 hét szóval akkor fogant, de a doki majd feb.22.-től fogja számolni....Hm?

Nincs meg a papírja?

Most az xepilem erősebb pozi mint a reggeli...szóval kezdek megnyugodni.

A pici görcsöket én is érzem, de a mellem pl már nem fáj, de nőttek és teltebbek lettek.

Jaj én is nagyon szorítok a Vikinek!!! Olyan jó lenne!

Te mikor hívod fel a dokidat? Tényleg neked első baba?

Kriszta

2012. márc. 24. 13:02
 278/636 anonim ***** válasza:

[link]

a felső a reggeli, az alsó meg a délutáni sima x-epil

2012. márc. 24. 13:06
 279/636 anonim ***** válasza:
Kriszta! Igazad van, megnéztem a papírját és tényleg azt írja, hogy 4-5 hetes lehetek. Ez fura, miért csak most vettem észre? Meg olyan messzinek tűnik, fogalmam sincs akkor, hogy mikor foganhatott. Jövőhét péntekre kaptam időpontot, remélem addig nem lesz baj. Jó lett volna hamarabb, de olyan sokan vannak a dokinál, hogy még így is örülhetek, hogy bekerültem. Amúgy az én melleim is kevésbé fájnak, nem úgy mint mensi előtt, van egy icipici folyásom is olyan fehéres, és párom mondja, hogy megnőttek a melleim. Én a tükörben nem látok változást, de ő igen...na mindegy. Ha minden rendben lesz csodálatos év elé nézünk lányok.
2012. márc. 24. 14:44
 280/636 anonim ***** válasza:
Ja és igen, első baba lenne. :) Bea voltam
2012. márc. 24. 14:45
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!