Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki március...

Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?

Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk, remélem most sikerül a manó!!! :)
2012. márc. 12. 08:17
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/636 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok! Mi újság? Hogy vagytok? Tegnap este is teszteltem Apával még egyet, más fajtával, és az is pozitív lett, hiába esti pisi volt!!! :) Bejelentkeztem péntekre nőgyógyászhoz! :) Már alig várom, hogy megerősítse a pozitív tesztjeimet!!! :)

Puszi

2012. márc. 27. 18:25
 312/636 anonim ***** válasza:

Szia Viki! Akkor egy napon megyünk dokihoz mert én is péntekre kaptam időpontot. Remélem minden rendben lesz és már fog valamit látni, most vagyok 5 hetes 5 napos a kalkulátor szerint! Viszont egy kis üröm az örömben, hogy tegnap 37,9-es lázzal feküdtem itthon, nagyon meg voltam ijedve, de mára már 37,2 lett sztem ez normális. Megfáztam vagy felfáztam nem tudom, de a körzeti orvosom ugyen nem írhat fel ilyenkor semmit, így a csodában bíztam. Este megkértem párom vegyen nekem homeopátiás bogyót azt szedtem, és hála a jó égnek mára jobban vagyok, de ez a fáradtság borzasztó amit érzek és ez a mellbimbó fájdalom. :)) ááá de boldogság van.

Na akkor pénteken sok sikert mindkettőnknek!

Viki kalkulátor szerint mennyi idős vagy, csak kivi vagyok írd meg légyszi!

Pápá

2012. márc. 28. 12:23
 313/636 anonim ***** válasza:
Ja Bea voltam :)
2012. márc. 28. 12:24
 314/636 A kérdező kommentje:
Szia Bea! Örülök, hogy már jobban vagy! :) Nekem az utolsó mensi első napja február 24. volt, ez alapján a kalkulátor szerint ma vagyok 4 hetes és 5 napos. Kerek 5 hetes leszek mire megnéz a doki! :) Te mikorra mész pénteken? Én 9-re. Írsz majd utána?
2012. márc. 28. 17:15
 315/636 anonim ***** válasza:

Szia! Én fél 1 re megyek, de azt mondja ismim, hogy valszeg nem fogok egyből bekerülni mert nagyon sokan vannak a dokinál. Persze hogy írok. Ha látszik valami akkor már ultrahangos képet is kapok majd. Jajj már nagyon várom!! De addig még kettőt kell aludni.

Amúgy te meddig tervezed a munkát, meddig fogsz dolgozni?

2012. márc. 28. 18:42
 316/636 A kérdező kommentje:

Szia! Én is alig várom már a pénteket!!! :) Mindenképp írok, hogy mit mondott a doki! :) Nekem irodai melóm van, ha bírom, minél tovább szeretnék dolgozni, de a 6-7. hónapig mindenképp szeretnék melózni! Te? Mit dolgozol?

Ja, de nálam a 3 térdműtét is közbe szólhat! :(

2012. márc. 28. 18:56
 317/636 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Már nincs baba lányok. 4 hetes és 4 napos voltam a doki szerint, és mivel a beágyazódás nem sikerült rendesen ezért lökődött kis. Azért volt halvány a teszt, de ugye kimutatta ,mert vmi elkezdődött. Most megvárom míg elmúlik ez a vérzés, megyek a dokihoz.

A kórházban kaptam egy csomó bogyót, a doki szerint az majd segíthet a következő hónapban.

Minden jót nektek, ha még ide irtok akkor majd még én is jövök és követem mi lesz veletek, és ha majd sikerül újra terhesnek lennem akkor írok majd!

Sok puszi nektek, Kriszta

2012. márc. 28. 19:30
 318/636 A kérdező kommentje:
Szia Kriszta! Nagyon sajnálom ami történt!!! :( Annyira bíztam benne, hogy majd azt írod, hogy otthon vagy és minden rendben! :( Nagyon drukkolok neked, hogy mihamarabb visszajöjjön hozzád a manócskád!!! :) Nagyon várunk ezen az oldalon! Nem tudom neked eléggé megköszönni, hogy mellettem voltál és tartottad bennem a lelket folyamatosan!!! Pénteken reggel megyek dokihoz, utána mindenképp jelentkezem! De minden nap nézem, hogy írt-e valaki! Puszi
2012. márc. 28. 19:40
 319/636 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok! Mi újság? Bea, már csak egyet kell aludnunk a dokiig! :)

Puszi

2012. márc. 29. 08:15
 320/636 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Mi újság?Kriszta nagyon sajnálom ami történt,nagyon vigyázz magadra és fel a fejjel,lélekben ott vagyok Veled!

Viki,te is vigyázz magadra és nem eltűnni ám,írjatok mi újság veletek:)Nekünk szombattól hajrá van apával,igaz cska hétfőn lesz pé-m,de azért belerántunk:DDrukkoljatok:)Szilvi

2012. márc. 29. 08:25
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!