Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki március...

Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?

Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk, remélem most sikerül a manó!!! :)
2012. márc. 12. 08:17
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯
 351/636 anonim ***** válasza:

Szia,nem törvényszerű hogy legyen olyan nyúlós folyás. Ha több van mint szokott,azoan a napokban,akkor az is jó.

Én remélem hogy 6.-án a dokim fog látni vmi hamarosan érő petécskét))

Kriszta

2012. márc. 31. 22:34
 352/636 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Kriszta!Hát tegnap ahogy leírtam neked a kérdést,utánna voltam pisilni,akkor olyan mintha lett volna:D

Na mindegy,majd lesz ami lesz,elvileg hétfőn van ovum,de a fertility szerint meg csütörtökön volt,ugyhogy már nem is igen érdekel,együtt vagyunk ahogy jól esik és ennyi:)Drukkolok neked a doki miatt,majd ird meg mi volt:))Szilvi

2012. ápr. 1. 10:03
 353/636 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Szilvi megirom persze,remélem minden ok!

Viki, hogy vagy? Beszéltél a másik dokival? Van hozzá időpontod?

Kriszta

2012. ápr. 1. 18:47
 354/636 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok! Bocsi, hogy tegnap nem voltam,de szülinapozni voltunk Apa munkatársáéknál!

Szia Kriszta! Beszéltem tegnap a dokival, péntek délután 17-20 óra között megyek hozzá a magánrendelőbe! :) Mindenképp ti lesztek az elsők,akik megtudják az eredményt! Nagyon jól vagyok, már csak nagyon ritkán van hányingerem! Folyamatosan éhes vagyok és baromira fáradt!

Remélem ti is jól vagytok!

Puszi mindenkinek!!!

2012. ápr. 2. 15:34
 355/636 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok! Mi újság? Mindenki eltűnt??? :(

3 nap múlva ilyenkor már túl leszek a dokin, megtudjuk, hogy mekkora is a manó és hogy mi újság van odabent! :)

Jaj lányok, már alig várom!!! :)

Remélem mindannyian jól vagytok!!!

Puszi

2012. ápr. 3. 19:58
 356/636 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Én itt vagyok:))

A hőm után tegnap vagy ma van ovum:))Tegnap belehuztunk apával,ma megint hajrázunk egyet,holnaptól iszom a palástfű teát,apa meg kapkodja be a vitaminokat,remélem a nyuszi hoz nekünk is pozi tesztet:)Nagyon reménykedek most,nem tudom miért van bennem ekkora drukk...

Viki!

Várom a válaszod mi volt a dokinál...

Biztos minden oké lesz,mindenképp ird meg,na meg remélem szükség lesz a segitségedre is,ha tüneteim lennének:)

Szilvi

2012. ápr. 3. 20:13
 357/636 A kérdező kommentje:
Szia Szilvi! Persze, hogy megírom! :) Már alig várom hogy péntek legyen és megírhassam nektek, hogy mi volt a dokinál! :) Nagyon szorítok ám neked! :) Kívánom, hogy a nyuszi kezet fogjon a gólyával, és betérjenek mindenkihez! :) Ígérem nem fogok eltűnni, és természetesen segítek ha tudok! :)
2012. ápr. 3. 20:25
 358/636 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok! Mindenki eltűnt? :(

Holnap délután doki!!!! :)

Puszi

2012. ápr. 5. 14:18
 359/636 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én is nézegetek fel ide is, de tényleg ritkábban vagyunk!

Én is holnap megyek dokihoz, 14:40-re :), olyan jó lenne ha látna vmi kis petécskét ami épp érni készül a napokban! Annak nagyon örülnék)) Holnap majd írom hogy mi volt, addig is puszi!Ja Viki majd várjuk a te élménybeszámolód a dokitól!

Kriszta

2012. ápr. 5. 14:40
 360/636 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szorítok csajok,minden rendben lesz tudom:))

Jön a nyuszi meghozza a jó dolgokat:)

Remélem nálam is igy lesz,gár ma elég szar napom van lelkileg,de nem adom fel azért...

Szilvi

2012. ápr. 6. 09:02
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!