Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Szia,nem törvényszerű hogy legyen olyan nyúlós folyás. Ha több van mint szokott,azoan a napokban,akkor az is jó.
Én remélem hogy 6.-án a dokim fog látni vmi hamarosan érő petécskét))
Kriszta
Sziasztok!Kriszta!Hát tegnap ahogy leírtam neked a kérdést,utánna voltam pisilni,akkor olyan mintha lett volna:D
Na mindegy,majd lesz ami lesz,elvileg hétfőn van ovum,de a fertility szerint meg csütörtökön volt,ugyhogy már nem is igen érdekel,együtt vagyunk ahogy jól esik és ennyi:)Drukkolok neked a doki miatt,majd ird meg mi volt:))Szilvi
Sziasztok.
Szilvi megirom persze,remélem minden ok!
Viki, hogy vagy? Beszéltél a másik dokival? Van hozzá időpontod?
Kriszta
Sziasztok lányok! Bocsi, hogy tegnap nem voltam,de szülinapozni voltunk Apa munkatársáéknál!
Szia Kriszta! Beszéltem tegnap a dokival, péntek délután 17-20 óra között megyek hozzá a magánrendelőbe! :) Mindenképp ti lesztek az elsők,akik megtudják az eredményt! Nagyon jól vagyok, már csak nagyon ritkán van hányingerem! Folyamatosan éhes vagyok és baromira fáradt!
Remélem ti is jól vagytok!
Puszi mindenkinek!!!
Sziasztok lányok! Mi újság? Mindenki eltűnt??? :(
3 nap múlva ilyenkor már túl leszek a dokin, megtudjuk, hogy mekkora is a manó és hogy mi újság van odabent! :)
Jaj lányok, már alig várom!!! :)
Remélem mindannyian jól vagytok!!!
Puszi
Sziasztok!Én itt vagyok:))
A hőm után tegnap vagy ma van ovum:))Tegnap belehuztunk apával,ma megint hajrázunk egyet,holnaptól iszom a palástfű teát,apa meg kapkodja be a vitaminokat,remélem a nyuszi hoz nekünk is pozi tesztet:)Nagyon reménykedek most,nem tudom miért van bennem ekkora drukk...
Viki!
Várom a válaszod mi volt a dokinál...
Biztos minden oké lesz,mindenképp ird meg,na meg remélem szükség lesz a segitségedre is,ha tüneteim lennének:)
Szilvi
Sziasztok csajok! Mindenki eltűnt? :(
Holnap délután doki!!!! :)
Puszi
Sziasztok, én is nézegetek fel ide is, de tényleg ritkábban vagyunk!
Én is holnap megyek dokihoz, 14:40-re :), olyan jó lenne ha látna vmi kis petécskét ami épp érni készül a napokban! Annak nagyon örülnék)) Holnap majd írom hogy mi volt, addig is puszi!Ja Viki majd várjuk a te élménybeszámolód a dokitól!
Kriszta
Sziasztok!
Szorítok csajok,minden rendben lesz tudom:))
Jön a nyuszi meghozza a jó dolgokat:)
Remélem nálam is igy lesz,gár ma elég szar napom van lelkileg,de nem adom fel azért...
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!