Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Sziasztok lányok!
Szia Kriszta! Nagyon szorítok neked, hogy sikerüljön!!! :) Remélem elkaptátok! :) Mi március 7-én és 8-án voltunk együtt, a doki szerint 9.én fogant a manó! :) Annyira remélem hogy sikerülni fog! Sokat gondolok ám rád! :)
Lányok mindenkinek sok sikert!!! :)
Szeretnék sok pozitív tesztet látni!!! :)
Puszi
Lányok kicsit elbizonytalanodtam!!!!
Vasárnap volt még 19mm tüszőm. Este voltunk is együtt. Kedden reggel azt mondta ugye a doki,hogy megvolt az ovuláció. Ha hétfőn volt,akkor nagyobb az esély,de ha kedden reggel volt ovu,a vasárnapi még jó lehetett? Utána nem tudtunk együtt lenni,mert ment dolgozni-nem jár haza minden este,mert messze van. Tudom hogy 2-3napig is elvannak ott bennt a sperrmák,csak félek,hogy a vasárnap esti kevés ha kedden volt ovum!
Mit gondoltok?
Kriszta
Szia Kriszta!
Kedden volt ovud...azt mondják ovuláció általában hajnalban van...
Tehát ne aggódj,a vasárnap esti simán jó még,elvannak ott a fickók addig:))
Láttam én már olyat is hogy 4-5 nappal alőbb volt az akció mint az ivu és egészséges kislányka született belőle:))
Nyugi:)
Engem most az idegesit,hogy nekem már peteéréskor elkezd fájni a cicim,most meg még mindig semmi:(
Iszom a palástfűteát,lehet azért,de akkor baba sincs????
Vagy még korai mi?8dpo-n....
De a puffadástól megőrülök:S
Szilvi
Szilvi!!!!!! Most megnyugodtam picit,remélem várták akkor szépen a petécském!
8dpo-hoz sztem jók a tünetek. A puffadás is. Olyan korántól a cicifájást nem tudom hova tenni((
Szilvi nagyon kívánom,hogy sikerüljön!!!! Várd meg ám hogy késsen jó pár napot!!! Tapasztalat))
Kriszta
Jaj kriszta,nem tudom megtudom-e várni:))
Nincs cicfájásom,épp ez az,lehet a tea miatt...
Igazából nem is tudom mikortól kéne hogy jelezze a babát...
Mérem a hőmet,10000000%-ra tudom,hogy mikor volt ovum...aznap és előtte nap is együtt voltunk,tehát ha most nem sikerül,akkor nem is tudom mi lesz!A hőm 2 napja felugrott 37.1-re,de nem szurkál a pocim,mint itt ahogy irtátok,néha néha érzem,olyan mensisen de ennyi...
Már iszonyatos türelmetlen vagyok:(
Neked drukkolok nagyon!!!!!!Sikerülni fog!
Jó lenne ha engem is megéreznél ugy mint Vikit:)))Boszika:D
Szilvi
Azt mondta a dokim,hogy 6% esély van babára,ha két egészséges pár jó időben van együtt. Nagyon kevés.
Viszont most azt érzem hogy sikerül mindkettőnknek!!! Gondolj rá Te is, vonzuk be -tudod a gondolatnak teremtő ereje van!!! A férjem azt mondta,hogy akkor nem a mikulás,hanem a jézuska hozza a babát!!!!
Kriszta
Ja elfelejtettem,én előző hónapban ittam a teákat, de volt mellfájásom. Mondjuk nekem mindig van,nagyon korántól. Most mastodynon cseppeket iszok 2*30 cseppet. A védőnőm szerint az a gyerekcsináló csepp,és a doki is azt ajánlotta.
A hőd az jó ha fenn van,Vikinek is szépen fennt volt végig,amíg Neked is addig gond nem lehet)))))l
Kriszta
És azt a cseppeket mikortól kell elkezdeni inni?Recept nélkül vettes és mennyiért és hol?
Na jol rád zúditottam:))
Pozitiv vagyok,de már annyira türelmetlen,hogy nem mindig sikerül ez a pozitiv hozzáállás:)
A barátnőm mondta,gondold el hogy tuti terhes vagy és képzeld el hogy növöget a hasad,ilyen hozzáállással sikerülni fog:))
Hát a tegnap 2 puffadásom sikerült ezt a hatást kelteni,mert olyan voltam mint egy hordó:)
Benned reménykedem mint anno Viki,lehet te vagy a babacsináló nekünk:)))
Jaj)))) ne bizakodj bennem annyira,mert ha nem sikerül akkor utána szóba sem állsz velem))))
Bármely patikába lehet kapni,már vény nélkül is én 2500Ft.- vettem. Bármikor el lehet kezdeni szedni.
Szilvi nagyoon szurkolok!!!!!!
Jaj maradj már,dehogynem állok szóba,vicc volt:))
Na jó azért bízok benned:)
Akkor sztem megpróbálom én is ha megjön véletlen,az első naptól...
Nem tudom ez a palástfűtea igazából mikor fejti ki a hatását,de majd kiderül,mellette azért szedem az E vitamint meg a folsavat is,hátha....
Nem méred a hődet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!