Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Sziasztok!
Krisztám,negatív a tesztem:(
A hőm uzgyanúgy fennt van,ugyhogy beszéltem a dokimmal,ha megjön kedden,megyek hormon vérvételre,utánna meg peteérés követésre uh-val tudod...
Ennyi,Te hogy vagy?
Viki és te/ti?:))
Szilvi
Sajnálom a negatív teszted, de ez még csak a 11.dpo!!!
Remélem nem kell majd a sok vizsgálat, és keddre nem jön meg és pozitív lesz a teszted!! Nagyon ezt kívánom!!
Nekem semmit tünetem nics! De én még csak a 4-5dpo-n vagyok! Max a férjem mondta az előbb, hogy milyen meleg a fejem,- mondtam neki mert a Tiéd hideg, de a kislány fejét nem érezte olyan melegnek mint az enyém. Én hőt nem mérek, de remélem a meleg fejem a babához lesz köze!
Semmi megérzésem nincs semmivel kapcsolatban. Ma olyan vagyok mint az idő...unott és szürek!
Jövő héten oviba van beíratás, remélem majd akkor nem gondolok annyit arra ,hogy ez a hónap mit fog hozni!!
Sokat gondolok Rád!!
Kriszta
és ahogy nézem sem írni sem fogalmazni nem tudok :D
szürek = szürke stb stb...
Semmi baj:D
Tudod mennyit javítottam,mikor írtam,én is?:))
Én is ilyen unott vagyok egész nap,az idő miatt sztem...
Nemsokára jön haza a férjem ebéd és filmnézés,ilyenkor ez a legjobb:))
Ketten leszünk a hétvégén,kihasználjuk:D
Kellemes időtöltést Nektek is minden értelemben:)))))))
Szilvi
Köszi, és viszont!
Ha a Dórim a mamánál alszik ma akkor moziba megyünk du-án 3 év után.
Ha nem akar ott aludni akkor mese dvd és játék...
:)
Sziasztok!
Szilvi? Hogy vagy? Ma sem semmi? Drukkolok!!!
Kriszta
Sziasztok!
Kriszta!
NEga a tesztem ma is,tehát ez a hónap kilőve,szerdán megyek dokihoz,pénteken vérvételre.ugyhogy maradok veled a köv.hónapban is írkálni:))
Te hogy vagy?
Sziasztok lányok!
Szilvi! Nagyon sajnálom,hogy negatív a teszted!!! De ne add fel,nekem a nemvárt után 3 nappal lett pozitív!
Kitartás csajok! Sokat gondolok ám rátok!!!
Mi jól vagyunk! :) Csak egyre fáradtabb vagyok!
Puszi
Szia!
Nagyon sajnálom Szilvi!! Remélem a vizsgálatoknál minden rendben lesz!!
Én nem vagyok sehogy,tulajdonképpen. Annyi talán,hogy a mellem fáj picit. Képzeld ma du-án csak ugy megmértem a hőm-tudom nem jelent semmit- de 37,2 volt pedig nem vagyok beteg. Én jövő hét utáni hét végén -ha nem jön meg addig,merek majd tesztelni,de sokat fogok várni az biztos.
Már akkor nem is tesztelsz ugye?
Sziasztok!
Egyenlőre nem tezstelek,hát minek?Kedden kéne megjönnie,kivárom...
Most cska hormon vérvételre megyek,mert apa eredményei jók azt mondta a doki,tehát nálam van valami bibi...majd kiderül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!