Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Nem mérem,mert össze vissza kelek. Attól függ a kislányom mikor jön át é
s rángat ki az ágyból)))
Nem tudom a palástf'ü mikortól hat,én csak egy hónapig ittam.
Nálam még az van,hogy még ma is szurkálgat a hasaam,pedig már megvolt az ovu. Ez normális lehet?
Azt tudom,hogy nem tesztelek korán,sőt!!! Várni fogok.
Te mikor fogsz? Jövő héten?
Kriszta
Nekem nem szúr,hanem ugy érzem,mint mensikor tudod...Néha ugy görcsölget picikét,ezt a puffadást nem tudom hova tenni,ráadásul tegnap délelött is meg este is felpuffadtam,tök kellemetlen:S
Mikor teszteljek?
Te mult honapban mikor teszteltél?
Van itthon 10-es tesztem,mert rendeltem,de nem tudom mikor merjek...
Nálam tudod mi volt még furi?Épp Vikinek is írtam..
Bocs hogy igy irom le,de másképp ezt nem lehet:)
5.napon volt iszonyatos sok folyásom,nekem sosem szokott lenni,ezért én tisztaságit se használok.Anyósoméknál voltunk lennt és szabályszerint elöntött,nem tudtam mire vélni,mert csak az 5.napon voltam,de sok volt.Na ez mostanra elmult,picike van még de csak ha pisilni megyek akkor látom...
A 10.dpo-n teszteletem pozit először.
Ez a folyás az 5napon -amikor a beágyazódás kezdődhetett?? Akkortájt van,azt hiszem,és jó pár napig eltarthat. Vikinek meg a Beának nem ekkor volt rózsaszínű folyása,v barna pecsételése? Nem tudom biztosra mondani.
Ha megpróbálom most mérmi a hőm,annak nincs semmi értelme igaz? Azt sem tudom menni az alap
Kriszta
Én valamikor este is megmérem ám:)
Olyankor mindig 2-3 tizeddel magasabb,szoval ha reggel nekem 37.1,akkor este olyan 37.3-37,5 körül van,próbáld ki!
Vikinek mensi előtt volt 5 nappal azt hiszem folyása,nem korai 5dpo-nál a beágyazódás?Mondjuk akkor szarul is voltam ám meg görcsölgettem,hát nem tudom...De se nem pisilek sokat,mármint éjjel se kelek fel,meg a cicim se fáj...vagy még lehet korai:S
Szerintem még minden korai!!! Ha már a nemvárt napján vannak tünetek az már jó! Addig ne keress magadon semmit,elmegy vele az egész napod!! )))) ki fog derülni hamarosan,én drukkolok nagyon!!!! Mióta is próbálkoztok?
Kriszta
Hát ezt nem is tudom megmondnai,elvileg másfél éve nem védekezünk,de pont tegnap néztem utánna,hogy én valamiért mindig 9.-10.napra tettem az ovumat,hogy miért,ne kérdezd.Igy nem is jókor voltunk együtt.Az a tuti,hogy másfél éve nem védekezünk,de mivel mult hónapban voltam dokinál,ő megmondta a tüszőimet és azt is mikor fogok ovulálni,akkor együtt is voltunk,de nem sikerült...Viszont a mult honapban nem volt folyásom,főleg nem ilyen!
Ebben a hónapban mértem a hőmet és most is mint a mult hónapban ugyanakkor pont a 14.napon volt ovum..Aznap és előtte nap is együtt voltunk,tehát megtettünk mindent,most már nem rajtunk a sor:)
Szilvi
Sziasztok!
MEg az elejen irtam. Tegnap voltam dokinal, mar szivhangot is lattunk :)
Tobbiek jol vagytok?
Sziasztok lányok! :)
Jó látni, hogy ismét sűrűbben jártok erre! :)
Én péntek-vasárnap között nem vártam,és azon a héten hétfőn volt barnázásom ami reggeli rózsaszínes folyással kezdődött. Azóta van fehér folyásom és ehhez egy hétre teszteltem 25-össel reggeli elsőből és estből is erős pozitívat! :) Pénteken már 7 hetes leszek! :)
Nekem Kriszta volt a megmentőm, mindig ő tartotta,tartja bennem a lelket, bármi van! :) Kis boszi igen! :) Nekem már akkor jót jósolt,amikor még mint később kiderült,be sem ágyazódott a manóm! :) Kitartás lányok!!! :) Ki mikorra nem várja most? SZORÍTOK NEKTEK EZERREL!!! :)
Puszi
Lányok!!!!
Az a helyzet,hogy ez a hónap sem sikerült. Azért mert-tegnap olvastam utána- az ovu előtt mi hetekig nem voltun együtt,és ilyenkor a spermák is elöregedtek,lelassultak,szóval nem jók. Hétfőn meg azért nem voltunk együtt,mert kedden hüvelyi uh-m volt és hát ...
Totál el vagyok kenődve pf
Utolsó gratulálok a picihez!!!!
Viki köszi))) tényleg fiúcska vagy kislány? Vagy neked mindegy? Én kislányt akartam nagyon,mióta eszemet tudom!!!
Szilvi? Hogy vagy? Drukkolok ám nagyon!!
Kriszta
Sziasztok!
Jaj Krisztám sajnálom,de a remény hal meg utoljára,hülyeségnek tartom ezt a spermák elöregedését,bár nekem lenne igazam!
A férjem szedi az E vitamint,sőt még energia italt is itattam vele,mert azt olvastam hogy a taurin serkenti a mozgásukat:))
Na én ma hülyeséget csináltam,mert ma vagyok a 9.napon és ellőttem egy tesztet,ami persze nega lett:((((((((
Korai volt tudom,de a kiváncsiság nagyobb volt...
Semmi bajom,folyásom minimális...hasam most nem fáj...és a cicim is minimálisan érzékeny,épp csak akkor amikor megtapizom,amugy nem.Bár lehet korai is éreznem valamit.Szóval egyenlőre ennyi,nem tesztelek mostanában:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!