Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Sziasztok Lányok!
Ma voltam dokinál. Belül teljesen rendben vagyok. Látott még a jobb oldalon tüszőt:-)
A 12. ciklusnapon vagyok,és most ugy lesz,hogy figyeljük. Vasárnap megint megnét uh-n,és igy tudni fogjuk mikor itt az idő!! Most ritkábban is bujcizunk,hogy hatalmas hadsereget küldjünk)))
Egy homeos cseppet ajánlott még ,lehet ki is próbálom!
Viki? Látadd a babódat? Minden rendben igaz?
Pusz, Kriszta
Sziasztok lányok! Minden rendben, voltam tegnap dokinál! 6 hetes terhes vagyok! :) Ezt írta a papírra: "normál méretű petezsák, benne 3,6mm-es embrió" :) 3,6mm a manócskám!!! :) A doki azt mondta, hogy most már csak az a dolgom, hogy legalább 52cm-re megnövesszem! :)
Kriszta, annyira szorítok neked!!! :)
Puszi
Jaj Viki, nagyon-nagyon gratulálok!! Akkor most már megnyugodtál ugye?!
Én már iszom a mastodynon cseppeket, követjük a petécském, és remélem a legjobbakat!!
Írni fogom majd a fejleményeket!!
Kriszta
Szia Kriszta! :) Köszönöm! :) Megnyugodtam teljesen! :) Megkaptam a dokitól a házi feladatot: pihenés, boldogság, háziorvos, védőnő és 4 hét múlva vissza hozzá babanézőbe! :)
Ugyhogy dolgozom,mellette pihenek amennyit csak lehet,sokat vagyok Apával és azért néha ki is mozdulunk itthonról! :)
Még csak ti tudtok a manócskámról és 1 barát pár. :) A családnak egy júliusi családi nyaralás keretében fogjuk elmondani! :) Akkor már 14 hetes leszek! :) Hátha nyaralás előtt már megmutatja nekünk, hogy kisfiú-e vagy kislány! :) De jó is lenne! :)
Nagyon sokat gondolok rád Kriszta, szeretném, hogy ismét pozitív tesztről számolj be nekünk!!! :)
Puszi
Sziasztok!
A jobb oldali tüszőm összeesett. Viszont a bal oldalon lett egy 19mm domináns tüsző,és a nyálkahártya 16mm lett. A napokban fog megrepedni:-). Tegyük amit tenni kell!! Kedden megyek újra,akkor megnézi hogy mi lett a tüszővel!
Kellemes húsvétot kívánok Neketek!
Kriszta
Sziasztok! Ma reggel azt mondta a doki,hogy tegnap v ma hajnalba megvolt a tüszőrepedés. Tegnapelőtt voltunk együtt-ami jó akkor ha tegnap előtt volt- tegnap nem,remélem ha ma hajnalba volt akkor a tegnap előtti még odaér. Ma este is megpróbáljuk még. Remélem minden úgy lesz ahogy szerertnénk
Kriszta
Sziasztok!
Hajrá Kriszta!!!!!Drukkolok nagyon:)
Mikor mész legközelebb dokihoz?
Szilvi
Jaja Szilvi,nagyon remélem hogy 3-4hét múlva...
Az ovuláció miatt nem kell már,mert megvolt. Most már csak meg kell foganjon!!!
Kriszta
Na akkor drukkolok!
Fel vagyok puffadva megint mint az állat:(((
Mégcsak a 7dpo-n vagyok,lehet a mensi jele:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!