Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Szia Kriszta! Hívtam a régi dokim, most épp a magánrendelőben van,kérte, hogy hívjam vasárnap és megbeszélünk mindent! :) Már most ezerszer nyugodtabb vagyok! :) Aranyos volt, kicsit ápolta a lelki világomat is! :) Gratulált, mondta, hogy ne izguljak, nem vagyunk lekésve semmiről és a két pozitív teszt egyértelmű! :)
Nem is értem miért nem hozzá mentem először!
Puszi
Jól van, látod! Minden a legnagyobb rendben lesz!! Írd majd ám meg jó!!
Pusz Kriszta
Mindig Te vagy a megmentőm!!! :) Persze, hogy megírom!!! :)
Már most sokkal jobban érzem magam! :)
Köszi mindent!!! :)
Puszi
Sziasztok!Viki!Előkerestem miattad a papirjaimat:)Leírom,hogy megnyugodj,igaz rég volt,2002-2003-ban a lányomnál:)
2002.12.18.-án csináltam terhességi tesztet,ami pozi lett,akkor késett 3 napja.Aznap bekerültem a kórházba,mert begörcsöltem,de nem maradtam bennt(aznap halt meg apukám)
Akkor lehettem,olyan 4 hetes kb...A doki semmit nem érzett,csak a + teszt támasztotta alá a dolgot!Másnap ultrahang(12.19.),ahol semmit nem láttak,csak egy 15mm-es endometriumot.1 hét mulva kontroll volt.Az ünnepek miatt,30.-án mentünk vissza UH-ra,ahol azt irta a doki,9 mm-es petezsák,de még szívhangot nem látott,ekkora voltam 6 hetes terhes.Aztán,8 hetesen voltam vissza újra,akkor volt a pici lányom 11mm és már volt szívhangja:))Na most ebből a picikéből,2 hét túlhordással lett egy 3880 gr és 50 centis bébi:))Szóval,ne aggódj,semmi baj nem elsz,ha idegeskedsz érzi a baba is,mivel te jól érzed magad,igy ő is jól van odabennt:))Csak ki kell várni amig berendezkedik,hamar elfog menni:)Inkább annak örülj,hogy eddig vártál a pozi tesztre,most már ott van a kezedben,ezt már könnyebb kivárni:))Remélem megnyugtattalak:)Szilvi
Sziasztok lányok! Jó reggelt! :) Én is sok jót hallottam Dr Surányiról. :) Én tegnap Dr. Magyar Attilával beszéltem, a Margit kórházban is rendel és van magánrendelése is a Bécsi úton. Voltam már nála, nekem nagyon szimpi volt! Holnap hívom újra, és egyeztetünk, hogy mikor nézi meg a manót! :) Azt mondta,hogy ne izguljak, nem vagyok elkésve semmivel! :) De tudja, hogy látni szeretném a kicsikémet! :) Most teljesen megnyugodtam! Neki nem olyan ósdi ezer éves ultrahang gépe van, mint a II. kerületi SZTK-ban annak a ... dokinak! :) Amúgy nagyon jól vagyok, reggelente van egy kis hányingerem, ja és el kell mennem nagyobb melltartót venni! :) Remélem ti is jól vagytok! :)
Puszi mindenkinek!!! :)
Szia,Szilvi! Remélem nem írok hülyeséget,de ugy tudom hogy az a nyák a pozi ovu teszt. Tehát a nyák után nem sokkal pár nappal van ovu.
Kriszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!