Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki március...

Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?

Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk, remélem most sikerül a manó!!! :)
2012. márc. 12. 08:17
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
 341/636 A kérdező kommentje:

Szia Kriszta! Hívtam a régi dokim, most épp a magánrendelőben van,kérte, hogy hívjam vasárnap és megbeszélünk mindent! :) Már most ezerszer nyugodtabb vagyok! :) Aranyos volt, kicsit ápolta a lelki világomat is! :) Gratulált, mondta, hogy ne izguljak, nem vagyunk lekésve semmiről és a két pozitív teszt egyértelmű! :)

Nem is értem miért nem hozzá mentem először!

Puszi

2012. márc. 30. 19:57
 342/636 anonim ***** válasza:

Jól van, látod! Minden a legnagyobb rendben lesz!! Írd majd ám meg jó!!

Pusz Kriszta

2012. márc. 30. 19:59
 343/636 A kérdező kommentje:

Mindig Te vagy a megmentőm!!! :) Persze, hogy megírom!!! :)

Már most sokkal jobban érzem magam! :)

Köszi mindent!!! :)

Puszi

2012. márc. 30. 20:06
 344/636 anonim ***** válasza:
sziasztok én Mátyásföldön voltam a Veres Péter út 110.be. A dokim Surányi Tibornak hívják. Először féltem tőle, mert azt mondták, hogy nagyon csúnya, de sokkal rosszabbra számítottam. :) Nagyon aranyos, kedves volt, minden kérdésemre válaszolt, és a párom is ott lehetett a vizsgálatnál sőt végéi benn volt. Jó 10 e. ft per alkalom de sztem megéri. Nyugodtabb vagyok. Viki mire legközelebb mész, biztosan ott lesz már a házikója. :)
2012. márc. 30. 21:15
 345/636 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Viki!Előkerestem miattad a papirjaimat:)Leírom,hogy megnyugodj,igaz rég volt,2002-2003-ban a lányomnál:)

2002.12.18.-án csináltam terhességi tesztet,ami pozi lett,akkor késett 3 napja.Aznap bekerültem a kórházba,mert begörcsöltem,de nem maradtam bennt(aznap halt meg apukám)

Akkor lehettem,olyan 4 hetes kb...A doki semmit nem érzett,csak a + teszt támasztotta alá a dolgot!Másnap ultrahang(12.19.),ahol semmit nem láttak,csak egy 15mm-es endometriumot.1 hét mulva kontroll volt.Az ünnepek miatt,30.-án mentünk vissza UH-ra,ahol azt irta a doki,9 mm-es petezsák,de még szívhangot nem látott,ekkora voltam 6 hetes terhes.Aztán,8 hetesen voltam vissza újra,akkor volt a pici lányom 11mm és már volt szívhangja:))Na most ebből a picikéből,2 hét túlhordással lett egy 3880 gr és 50 centis bébi:))Szóval,ne aggódj,semmi baj nem elsz,ha idegeskedsz érzi a baba is,mivel te jól érzed magad,igy ő is jól van odabennt:))Csak ki kell várni amig berendezkedik,hamar elfog menni:)Inkább annak örülj,hogy eddig vártál a pozi tesztre,most már ott van a kezedben,ezt már könnyebb kivárni:))Remélem megnyugtattalak:)Szilvi

2012. márc. 31. 08:14
 346/636 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok! Jó reggelt! :) Én is sok jót hallottam Dr Surányiról. :) Én tegnap Dr. Magyar Attilával beszéltem, a Margit kórházban is rendel és van magánrendelése is a Bécsi úton. Voltam már nála, nekem nagyon szimpi volt! Holnap hívom újra, és egyeztetünk, hogy mikor nézi meg a manót! :) Azt mondta,hogy ne izguljak, nem vagyok elkésve semmivel! :) De tudja, hogy látni szeretném a kicsikémet! :) Most teljesen megnyugodtam! Neki nem olyan ósdi ezer éves ultrahang gépe van, mint a II. kerületi SZTK-ban annak a ... dokinak! :) Amúgy nagyon jól vagyok, reggelente van egy kis hányingerem, ja és el kell mennem nagyobb melltartót venni! :) Remélem ti is jól vagytok! :)

Puszi mindenkinek!!! :)

2012. márc. 31. 08:15
 347/636 A kérdező kommentje:
Köszi Szilvi! :) Megnyugtattál most te is még jobban! :) Igaz, ne legyek türelmetlen! :) Azt se mertük volna gondolni, hogy a 2. próbálkozós hónapban beköszönt a gólya! :) Igazából Apa türelmetlenebb, mindenképp tudni akarja, hogy hány hetes a manó! :) Ha csak rajtam múlt volna én csak jövőhét pénteken mentem volna először, de Apa erőszakoskodott a tegnap miatt! :) A lényeg, hogy ott van a manó,jól vagyok tehát ő is jól van és szépen növöget... aztán majd lassan nekünk is megmutatja magát! :)
2012. márc. 31. 08:22
 348/636 anonim ***** válasza:
Nekem olyan segitség kéne,hogy mikor van tojásfehérjés nyák?Ovu előtt,ovu napján vagy utánna?Mert nem tudom sajna:SÉs az ovutesztekből kifogytam:SKöszi!Szilvi
2012. márc. 31. 09:14
 349/636 anonim ***** válasza:

Szia,Szilvi! Remélem nem írok hülyeséget,de ugy tudom hogy az a nyák a pozi ovu teszt. Tehát a nyák után nem sokkal pár nappal van ovu.

Kriszta

2012. márc. 31. 20:38
 350/636 anonim ***** válasza:
Köszi Kriszta,a helyzet az,hogy elvileg hétfőn van PÉ-m,de nyákom nincs,csak ilyen vizes jellegű,muszáj hogy legyen?Már teljesen bele vagyok kavarodva:DSzilvi
2012. márc. 31. 21:12
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!