Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Szia Kriszta! Köszi a bíztatást! :) jövőhéttől visszaáll, hogy rendesen melózom, így gyorsan eltelik majd ez a két hét! :) De a lényeg, hogy a doki szerint is van baba, csak még nagyon minike! :)
Jaj Kriszta, annyira izgulok érted! Remélem hogy már csak pár hetet kell várni az újabb pozitív tesztedre! :) Addig is nagyon szurkolok,hogy minden rendben legyen!!! :) Én se tűnök ám el, nézegetem, hogy mi újság veletek és persze majd írok a fejleményekről!!!
Puszi
Belinkeltem a házikóját! :) Így nevezte a doktorbácsi.
Viszont az az érdekes, hogy az állítása szerint 4-5 hetes lehetek, de ezt nem értem, na mindegy. Ők tudják! Azért remélem hogy az a kis "fekete lyuk", hamarosan nem házikó lesz hanem palota lesz. :)
De jó, hogy ilyen aranyos a dokid!!! :) Az enyém nem ilyen! :( Kihez jársz? Hova? Magándoki? Biztos, hogy palota lesz!!! :)
Puszi
Viki, ne idegeskedj, akkor hívj egy másik dokit,hogy megnyugodj! Az lesz a legjobb. Honap reggel hívj egy másikat!!
Petezsákot általában NEM MINDÍG már látnak 5 hetesen.
Lehet tényleg olyan öreg volt az a gép.
Jó, hívj egy másik dokit!!!
Pusz Kriszta
Na általában látnak de nem mindíg! így akartam.
Most megnéztem a kislányommal hogy volt.
5 hetesen szabályos 15mm petezsák)))embrió még nem észlelhető.
A 7 hetesen meg már hallottam a szivecskéjét! Szóval irány a másik egy másik doki!!
Kriszta
Szia Kriszta! Köszönöm a segítséged! :) De akkor szerinted is igazam van, hogy nézessem meg magam mással? Meg az is érdekes volt, hogy rendesen is megvizsgált, és az alapján mondta, hogy nem hazudtak a pozitív tesztek! De az ultrahanghoz szerintem nem igazán értett... ilyeneket mondott, hogy be kell melegednie a gépnek, meg nyomkodott össze vissza rajta mindent! :( De bizti hogy van baba és csak a doki ilyen nyomi!!
Puszi
Biztos van baba, Viki!! Amikor a Dórimnál megvizsgált kézzel, azt is lehet érezni, pl mondta hogy a méhszáj milyen meg ilyesmi.
Be kell melegednie a gépnek??? na még ilyet sem hallottam, akkor igazad lehet, hogy szar vagy öreg az a gép!
Én a helyedben akkor nyugodnék meg ha más orvos is lát. Biztos ami biztos!!
Hidd el amíg minden ok veled, addíg a babóddal is))
Kriszta
Szia Kriszta! Megint azt tudom mondani, hogy mindig te öntesz lelket belém! Olyan jó, hogy meg tudtam beszélni veled!! :) Bemelegedni... nem gyenge mi? :) Katasztrófa! Megnyugtatna,ha látna más, csak az bosszant, hogy hétvége lesz...
De én úgy érzem, hogy minden rendben van,csak jobb megbizonyosodni róla, és 2 hét múlva nem akarok amúgy se ehhez a b.a.r.o.m.hoz visszamenni!
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!