Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki március...

Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?

Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk, remélem most sikerül a manó!!! :)
2012. márc. 12. 08:17
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
 321/636 A kérdező kommentje:

Szia Szilvi! Nagyon drukkolok ám! Pár hét múlva szeretném itt olvasni,hogy neked is pozitív lett a teszted!!! :)

Ne izgulj, nem tűnök majd el!!! :) Holnap megyek dokihoz, Bea is megy és jövünk az eredményekkel!!! :) Gondolj majd ránk! :) Puszi

2012. márc. 29. 08:28
 322/636 anonim ***** válasza:
Mindennap gondolok rátok:))És köszi a drukkot,már én is szeretném azt írni hogy pozi tesztem lett,majd belerántunk:))Nagy reménnyel indulok ennek a hónapnak....
2012. márc. 29. 08:44
 323/636 A kérdező kommentje:
Sok sikert kívánok nektek!!! :) Kapd el Apát... aztán mindent bele!!! :)
2012. márc. 29. 08:54
 324/636 anonim ***** válasza:
Meg lesz,Apa aktív hál istennek:))Aztán majd írok hoigy alakulok,hátha a tüneteimben tudsz segíteni:)Már ha lesznek,remélem!De igazából hétfő lesz a mi napunk,akkor kell belehuznunk:))Drukkolok lányok a holnap nap miatt hogy lássátok azt a pici csodát a pociban:)Majd irjatok!
2012. márc. 29. 10:10
 325/636 anonim ***** válasza:

Szilvinek és Krisztának nagyon sok szerencsét kívánok a baba "gyártáshoz". Kívánom, hogy mihamarabb összejöjjenek a babácskák! Viki, igen már csak egyet alszunk,de te hamarabb megtudod, hogy mi van. Én már szeretnék ott lenni és azt hallani hogy minden rendben van kismama, csak így tovább. Viki te is érzel ilyen kis hasszurkákat, enyhe görcsöket?

A mellem az nagyon fáj, főleg a mellbimbóm, de nem baj ezek remélem jót jelentenek. Sok sikert a holnap dokinál, és majd írd meg, hogy mi van! Én is írok!

2012. márc. 29. 12:12
 326/636 A kérdező kommentje:

Szia! Nekem is van néha hasszurka, meg pici görcsök, de nagyon ritkán! A mellem már nem fáj, csak érzékeny és legalább 1 méretet nőtt! :) Mindenképp írok holnap, ahogy hazaértem!!! :) De írj te is!!! :)

Puszi

2012. márc. 29. 14:27
 327/636 anonim ***** válasza:
Jajj Viki te mindjárt mész, és úgy izgulok,áááá ki sem bírom! Írj ,hogy mi van? Bea
2012. márc. 30. 08:23
 328/636 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok! Szia Bea! Mi újság? Nekem azt mondta a doki, hogy korán mentem és még nem látja a babát az ultrahanggal! :( De megnyugtatott, hogy minden rendben van, csak még nem látszik,meg ezek nem új gépek! (De annyira béna volt a doki, össze-vissza nyomogatta az ultrahangos gépet,olyan volt,mintha nem igazán tudná kezelni!!!) 2 hét múlva kell megint mennem, akkor már szívhang is lesz és tuti lehet majd látni! :) Először rossz volt, hogy nem látni még a manócskámat, de nem tartom feleslegesnek, hogy elmentem, mert legalább kiderült, hogy minden rendben! :) Ja és ugye kalkulátor szerint ma vagyok 5 hetes, a doki szerint is kb/max ennyi idős terhes lehetek! Ugyhogy most 2 hét várakozás... Vagy keressek másik dokit? 2. kerületben nem tudtok ajánlani valakit?

Puszi

2012. márc. 30. 13:42
 329/636 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Viki, gratulálok, hidd el más sem látná még a picikédet))) Tényleg kell az a 2hét.

Én jövő pénteken megyek kontrollra. megnézi a doki hogy kiürültem rendesen. Remélem,hogy esetleg az is látja, hogy készül egy petém érni, mert 6.-án már lehet hogy lát vmit uh-n))

Majd megírom, hogy mi volt.

Tudjátok az a furcsa az egészben, hogy annyi pozitív tesztem volt, még vasárnap reggel is,és azóta is vanna tüneteim, a mellem, úgy fel vagyok fújodva hogy hihetetlen, ja és fájnak a petefészkeim. A hcg már kiürült amit a negatív teszt muatott. Remélem, nem jelent rosszat, csak nem kell majd kaparni vagy ilyesmi!

na majd akkor még írok,

puszi Kriszta

2012. márc. 30. 14:28
 330/636 anonim ***** válasza:

Na megjártam én is a hadak újtát. Viki, nekem csak a baba háza látszik egy 4,3mm-es kör, amibe még csak feketeség van. Gondolom ti is ezt láttátok. Az én dokim is visszarendelt 2 hét múlvára, akkor már majd több fog látszódni. De azt mondta, hogy minden rendben, méhen belül van, és szép szabályos alakja van. És azért így ez első felvonásnak nagyon megnyugtató. Úgyhogy azt a két hetet sajnos még ki kell bírni, de még olyan messze van. Hogy lehet ezt addig kibírni.

De ne panaszkodjunk, már van valami látszatja ez a lényeg! :)

2012. márc. 30. 14:36
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!