Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Szilvi!!!!!!! Kihúzták(((( vagy egy órát tartott. Röntgent régebben csináltak és azon látták meddíg ér a gyökér. Csak egy kis része beletörött,és azt turkálta ki. Tuti, ha elmúlik az érzéstelenítő hatása nagyon fog fájni. Spedifent fogok szedni rá.
Amúgy sztem nem vagyok babás - nagyon igy érzem. De akkor jöv'ő hónapban folytatjuk!!!
Kriszta
Szegénykém! :( Remélem hamar rendbe jössz a gonosz fogorvos után!!! :( Ne add fel, nemsokára babás leszel!!! Hidd el, most én érzem így! :) Annó neked jött be nálam, most nagyon bízom benne,hogy nekem is bejön ez a megérzésem veled kapcsolatban! :) Kitartás! Szorítok nagyon!
Puszi
Jaj Viki!!! Nagyon örülnék, ha sikerülne. Pár napja azt gondoltam, hogy igen az vagyok. De mára mindez elszállt....Nem tudom pontosan hogy hányadik napon vagyok. Vagy 9 vagy 10. Tehát már nem sok van a nemvártig. Elvileg 23.-án nem kell neki megjönnie. Ha utána még 4 napig legalább nem jön meg akkor tesztelek.....de csak is akkor. Én nem élem át megint azt amit egy hónapja, hogy ilyenkor tesztelek.
Próbálok nem bevenni fájdalom csillapítot, most nem fáj úgy mint amikor még megvolt a fogam, remélem kibírom annélkül és tudok aludni. Nem szeretek gyógyszert bevenni hipp-hopp de ha nem tudok aludni akkor beveszem.
Boldog Babavárást Viki, ezt még eddíg nem írtam!!!!
Kriszta
jézusom hogy írok...tele hibákkal pf
(oda sem írom ,hogy ki vagyok... :D )
Sziasztok!
Kriszta!!!Sajnálom,de legalább már túl vagy rajta:)
Most már koncentrálj a babára,hátha van már odabennt valaki:)
Viki!
Ti vigyázzatok magatokra,látod?Mondtam én hogy hamar telik ilyenkor már az idő:)
Én ma voltam vérvételen,május 9.-én megyek a 21.naposra,utána vissza a dokihoz.Ha most nem történik csoda,hogy spontán sikerül,akkor jövö hónaptól majd a doki bácsi okoz valamit,remélem:)
Na nesze,alá se írom:))
Szilvi voltam:)
Csajok nem bírtam ki kb a 10dpo-n vagyok.
Gabriel 1: időn belül szellemcsík - reggel
Gabriel 2: időn túl kb alig kivehető száradási vagy szellemcsík - délben
X-epil : negatív - du-án kettőkor
Kriszta
Ja csak a gabriel 1-et tudtam fotozni,és a negatívján is látszik a nagyonhalvány csík
(de ugye tudjuk hogy ez azért negatív pf). Azért csináltam mert hányingerem volt tegnap és ma reggel,de sztem a fogamtól.
Kriszta!!!!
Nekem a kislányomnál a mensi kimaradása után volt időntuli halvány,de nagyon halvány csikom!
Kidobtam a kukába és kb 2-3 óra mulva vettem ki,ne kérdezd meg miért és ott volt egy nagyon halvány csik!!!!
Még ne add fel!
Szilvi
Oh Szilvi)))l
Mondjuk a Gabriel teszt nekem soha nem volt ilyen csíkos,vagy negativ volt vagy erős pozi. Én is kikukáztam a másikat és volt rajta vmi,de nem tudom. Reggel majd csinálok újat( elkapott a gépszíj) írom majd hogy mi lett!!!
Kriszta! Annyira szorítok ám neked!!! :) Nagyon szeretném látni, hogy reggel írod, hogy pozitív lett!!! :) Remélem most nekem jönnek be a megérzéseim!!! :)
Kitartás!! :) Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!