Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Sziasztok!!
Remélem a május már a minénk lesz!!!
Ovus tesztet hajlandó vagyok venni, de semmi mást. Ahogy számoltam hétvégére esik majd az ovu, amikor Apa DOLGOZIK... basszus egyedül nem tudok babát csinálni. Remélem haza tud jönni amikor kell.... pf
Viki írj ám majd,hogy mi van veletek, hogy mekkora a babó, majd a nemét is....mindent))
Szilvi!!! Veled vagyok, és drukkolok.
Amúgy marhásul vérzek, nem hiába vastag volt a nyálkahártyám))
Pusz Lányok, írok majd én is
Kriszta
Sziasztok Csajok!
Na velem semmi extra:)
Kösz Kriszta a drukkot,majd május 1-2-án huzz bele a drukkba akkor lesz ovum:)
A véreredményem kész,minden jó lett,eztán jön a 21.napos,május 9,-én és akkor majd kiderül mi lesz...
Egyszerűen nem értem,azt hittem legalább a vérvételemmel lesz valami.Ne értsetek félre,örülök,hogy jó lett,de ha mindketten jók vagyunk,miért nem jön a baba??????
Ha tudnám hogy nincs pé-m vagy valami akkor tudnám hogy ott a baj,de igy nem tudom és a bizonytalanság kinyir:(
Na de azért nem adom fel,lehet csak fel kell turbózni a petécskéimet:))
Ti hogy vagytok???
Szilvi
Szia!
örülök,hogy rendben vagy!!! Vigyázz magatokra nagyon!! 22mm...de jó!! Gondolok ám rátok anna ellenére,hogy most -sajna- nincs mit írnom, de ha lesz akkor úgy is írok!!
Szilvi nektek hajrá...a következő napokra- úgyis meleg van, jobb a hűvös szobában :)))
Pusz nektek, Kriszta
Sziasztok!
Köszi Kriszta hogy emlékeztél a napjaimra:))
Belehuztunk,bár nem vagyok teljesen tisztában,hogy mikor is kell,mikor leesett a hőm aznap vagy előtte nap?:))
Hát mindegy,mert tegnap is megszeretgetett apa,meg ma is ráveszem,ma esett le a hőm:))
Viki!Nagyon vigyázz magadra!!!
Kriszta!Neked mikor lesz ovud???
Szilvi
Szilvi, nekem lehet a hétvégén holnap kezdek tesztelni.
az a bajom, hogy a férjem lehet nem tud haza jönni azokra a napokra. - még nem biztos ez, de ha hétvégére esik az ovu akkor nem hiszem hogy haza tud jönni.
Majd meglátjuk!
Írom amint pozitív lesz a tesztem!!
Viki, hogy vagy? Remélem minden okés))
Kriszta
Sziasztok! Köszi szépen, minden rendben! Használom az Utrogestan hüvelykapszulát, szedem a Rutascorbint és a magne B6-ot. Dolgozni szabad a doki szerint, de a mosogatásról le vagyok tiltva! :) Holnap már 10 hetesek leszünk!!! :) Csak úgy repül az idő!!! :) Május 22-én megyek a 12. heti genetikai uh-ra,ma kaptam időpontot. De előtte még jövő pénteken nődoki.
Szilvi! Remélem elkaptátok a tuti időt!!! :)
Kriszta! Bízom benne,hogy Apa elintézi valahogy, hogy otthon legyen veled és mindent beleadtok!!! :)
Sok sikert lányok! :) Gondolok rátok és drukkolok ezerrel!!!
Puszi
Sziasztok!
Mi van veletek?
Kriszta,remélem a párod hazajön hétvégén és megszeretget:)))))
Remélem elkaptuk az időt,mert voltunk együtt amikor kellett,de majd kiderül....
Ha nem sikerült,akkor majd a doki bácsi alakit valamit remélem:)
9.-én megyek a 21.napos vérvételre,aztán vissza a dokihoz,reménykedem azért hogy meguszom a gyogyszerezést...De ha másképp nem megy,majd akkor ugy:)
Viki,én mondtam hogy rohanni fog az idő:)))
Vigyázz magatokra!
Kriszta!!!Huzz bele hétvégén,gondolok rád:)))
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!