Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Szilvi, jó hogy így állsz hozzá!!
Nálam az van, hogy semmi. Szóval nem fáj a mellem, nem szúrkál a hasam, nincs folyásom, álmosabb vagyok de az időtől, és nem eszem többet ( habár a férjemet kéne megkérdezni erről :D kunckunc)
Viszont feküdnöm kell 1 órát ahhoz, hogy fél óraig tudjak mozogni. Nagyon-nagyon fáj a derekam, ami nálam nem újdonság sajna. Van egy elég jó fájdalom csillapítóm, és akkor egész jó vagyok, de nem akarok bevenni, főleg így hogy a férjem még itthon van és ellátja a gyerkőcöt... Bőgni tudnék a fájdalomtól komolyam.
Sztem szombaton reggel lesz az első tesztem. Ha nem felejtek el venni....
Azonnal írok!!!
Puszi
Kriszta
Áhhh csak azért állok igy hozzá,mert másképp már nem tudok:))
Ma megjött és mint az állat ugy görcsölök....
Drukkolok,irj mindenképp mikor teszteltél!
LEhet pont azért van baba,mert semmit nem érzel:))
Soha nem tudni:))
Szilvi
sziasztok
9.nap semmi mellfájás..- olvastam itt ezer félét pro és kontra. Valaki szerint a progeszteron nevű hormon hiánya, és a sárgatestért felelős ami meg a beágyazódásért...valaki azt írta ( és ez van remélem nálam is), hogy mindíg fájt neki de amikor babás lett akkor nem fájt.
A hasam érzem néha, de a derekam nem javul.
Férjem szerint ne tesztelgessek, ha ott van a baba, akkor ott van, és 1 hét múlva is ott lesz, ha meg nincs baba, akkor jöjjön meg, de ne lássunk újra negatív tesztet. Azt hiszem nagyon igaza van, és hallgatok Rá...
Szóval hamarosan írom,hogy mi lett velünk!!
Sok puszi nektek lányok!!
Kriszta
Ejjjj,nem volt még korai?
Amugy a cseppeket iszod még???
Várj egy kicsit még,mert soha nem tudni,remélem nem adtad fel!!!!!!!
Szilvi
nem ittam ebben a hónapban, mert vhogy nem láttam értemlét úgy hogy mentolos a fogkrémem...és állítólag nem lehet.
ha 9.már negatív volt az ovus teszt akkor ma vagyok a 10dpon. A clearblue ekkor mind a 2szer pozit mutatott , most meg negatív. (sőt valszeg el is átattam, mert a visszintes vonalon volt egy szétkenődött vmi olyan mint a relációs jel... ˛- a negatív és volt rajta egy ( maszat...
akkora reménnyel voltam és olyan igaza lett a férjemnek,,,és most el sem akarom mondani neki. és pf pfpfpf
Nehogy elkenődj nekem!!!!!!
Összejön az,ne izgulj,ott van már egy baba,ez is jönni fog ,hidd el!
Én se adom fel,te se tedd!!!!
Még nem jött meg,gondolj arra,hogy lehet még nincs annyi hcg,hogy kimutizza a teszt,azért mert az egyiknél kimutatta,nem jelent semmit...
Nekem a lányomnál már késett a mensim 2 napot,mire nagyon halvány pozim lett és az is időn tuli volt!
Drukkolok azért!!!!
De ha véletlen nem sikerül,ott a köv.hónap nem vagy elkésve!!!!
Sziliv, köszönöm a biztatást és hogy lelket öntesz belém, komolyan!!
De sajna most el vagyok kenődve! Majd pár nap és jobb lesz. Remélem.
Hidd le tudom,ha terhes lennék akkor a tesztem mutatta volna. A clearblue és az x-epil is totál negatív....
a hasamat már érzem kisség görcsölget, a mellem nem vészes, de hál' istennek a derekam javulgat!
Szóval akkor jövő hónap - már megint és a 8. hónap lesz már((
Pusz
Nem baj!!!!
Nekem már másfél év!!!
De én is elkenődök ha valami negativitás ér...elhiszem hogy most szar....
De majd átmegy rajtad és jobb lesz,hidd el!
És a cseppeket szedd,mert sosem tudni....
Én is tudom,mikor vagyok terhes:))
Ugyhogy hiszek neked:)
Engem se nagyon tud átvágni a szervezetem,tehát nem tudok beképzelni magamnak tüneteket,mert pontosan tudom,milyen érzés...
De nem adjuk fel,max irogatzunk még egy hónapig megint,ez is sokat segit hogy kiirod magadbol!!!
Én is dühös vagyok magamra,hogy mindkettőnk egészséges és nem jön a bébi,de annál nagyobbb öröm lesz felrakni a tesztünket,gondolj erre:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!