Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Sziasztok!!!
Szilvi hogy vagy? Hogy érzed? Remélem végre sikerül!!! Gondolok ám Rád!!
Viki Ti hogy vagytok? Gondolom a család már tudja- pedig nem így terveztétek- a kórház miatt! Remélem Ti is jól vagytok!
Én úgy vagyok, hogy amikor itthon van a férjem akkor együtt vagyunk. Ennyit tudunk tenni az ügy érdekében. Nem iszom semmit, nem ovutesztelek. Csak vagyunk és kész!!
Majd kiderül))
Pusz Nektek!!
Szia Kriszta!
Hát nekem nagyon fáj a hasam.....folyamatosan amitóta együtt voltunk azóta fáj....mintha meg akarna jönni...
Aztán ez az éhségérzet a sirba tesz,hajnalban már annyira éhes vagyok,hogy rendesen fáj agyomrom...
Tegnap voltam a 7 Dpo-n és én marha teszteltem....
Száradás után egy irtó halvány csik volt is...nem én képzeltem oda,mert a barátnőm is látta!
De nem reménykedem,mert ki tudja....ma reggel is csináltam első pisiből,mert ugye tegnap napközben csináltam,és ez is ugyanolyan lett mint a tegnapi,kicsit sem volt erősebb...ugyhogy ugy döntöttem,hogy max hétfőn tesztelek,addig nem,akkor már tuti kimutatja hogy mi van....
Jaj Szilvi.....(baba van útaban)!!!!!
Nagyon nagyon drukkolok!! Esténkénti pisi rohamok nincsenek? Éhség érzet az jó! Pocak fájás kétesélyes...de halvány csík???? Azt sztem alakul! (mondjuk én már a halványra nem adok...na de a 7.dpo-n!!)
Sokat gondolok Rád!!!!(kismama)
Ja én nem tudom hol járhatok, azt tudom hogy a 18.cn-on. Előzö hónapban ilyenkor volt ovum...A férjem holnap este jön haza...
Puszillak!!!!
Sziasztok lányok!
Szilvi, halkan gratulálok!!! :) Mikor tesztelsz újra?
Kriszta nagyon drukkolok ám neked is!!!
Tegnap voltam dokinál, már alig látható valami a hematómából!!! :) A baba jól van, én is jól vagyok! És már 15 hetesek vagyunk! :) :) :)
Már mindenki tudja, és nagy az öröm a családban! :)
Puszi
Szia Viki!!
Nagyon örülök, ezek jó hírek!!! Reméljük így is marad karácsonyig))))
Szilvi!!!
Holnap első dolgom hogy megnézzem mit írsz!!! Remélme azt hogy szép 2csíkos a teszted!!!!!!
Akkor holnap, puszi nektek
Sziasztok!
Szilvi mi újság????
Szorítok ezerrel!!!!!!!!!!!!!
Puszi
Szia Szilvi!!
Vártam,hátha írsz, hogy milyen lett a teszted!!
Remélem minden rendben van!!!
Gondolok Rád, és remélem 2csíkod van))))
sziasztok!
Egész hétvégén nem voltam itthon,azért nem irtam...hát csajok,nem tudom,ma délután,inkább estefele,ellőttem egy tesztet...
Amit tudni kell,kiszámoltam,ma vagyok a 10dpo-n,nem reggeli pisiből csináltam és a teszt is 25-ös...
Ha akarom látom rajta a csikot,ha nem akkor nem:(
Szóval ha van is csík,akkor az irtó halvány...
A multkori ugyanez a teszt volt,de akkor sztem még a tüszőrepi hatása miatt lett halvány pozi...
Amugy semmit nem érzek,a 8 dpo-n görcsöltem iszonyatosan...
Szedem a magne b6-ot,igy már nem vészes a hasfájás...
Viszont a cickóim nem fájnak és nem is érzékenyek..
Holnap a 11 dpo lesz,sztetek akkor már tutin kéne mutatnia a 25-ös tesztnek?Vagy még akkoris két esélyes?
A hőmet nem tudtam mérni hétvégén,viszont,most este megmértem 37.7,nem vagyok beteg,viszont azt is tudom,ez a hő nem számit,csak kiváncsiságból mértem...
Nem tudok semmit....a cicimnek már fájnia kéne sztem...
Szilvi
szia
A holnapi 25ös teszt sztem még nem az igazi, egy 10 talán biztosabban mutatna, de ugye a 11dpo.
Én a mellfájásra sem adok, nekem mindíg fájtak. Előzö hónapban írtam is ,hogy furi de nem fáj, lehet hogy akkor baba, aztán korábban jött meg.
Ez nem azt jelenti,hogy nálad nem lehet baba.
Én -ismerem magam- holnap reggeli pisiből megcsinálnám a tesztet. Már ne igyál, és ne menj ki-ha bírod- éjjel wc-re. Akkor ha van baba, halványan de mutatja.
Nagyon kívánom neked hogy az legyen!!!
Reggel várom, hogy mit írsz!!!!
Sziasztok!
11dpo-n vagyok,25 ös teszt negativ...viszont a hőm felugrott 37.2-re...
Most vagy játszik velem és korai 25-sel tesztelni vagy én már nem tudom:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!