Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
:) jól van, lehet a sírás még segít is!!
Én nem is tudom mit kéne máshogy csinálni! Komolyan.
Csak akkor tudunk együtt lenni amikor a férjem itthon van, és ha nem akkora esik...de tulképpen már nem is számolom,hogy mikor van peteérés meg semmit.
Most diétázom)) 3hete nem eszem kenyeret,sokat iszom -mert sajna nem vagyok nagy ivós- sok gyümit eszem mert hál' istennek most van szezonja.
Tegnap du-án meg hányingerem volt de nagyon, akkor még azt gondoltam lehet baba miatt, de ma reggel biztos vagyok benne, hogy a sok gyümi miatt merthogy a hőm igy leesett.
Na akkor várjuk hogy gyorsan jöjjön meg, és kezdődthez az új ciklus!!
Kitartást magunknak!!
Próbáltam fogyózni,mert én se vagyok egy törékeny tipus:)
Nem sikerül,tök szeretek enni:)
Na nem vagyok azért bálna se,de jó pár kiló van rajtam...
A férjem olyan jó izűen tud enni,hogy muszáj ennem vele:)
Nem iszok én se rendesen,nekem is joval többet kéne,a gyümölcsért sem rajongok,megeszem,de ritka...
Szedem a folsavat,mert vérszegény vagyok,vasam szinte egyenlő a 0-val...
Most várom,hogy megjöjjön,de sehol semmi bakker...
Ez a vizes,fehéres folyásom viszont van elég sok,jó lenne ha már leesett a hőm,mutatkozna már a mensi,mert idegesitő igy várni...
na én meg száraz vagyok még.
általában mielőtt megjön fehér krémesebb folyásom lesz, akkor valszeg holnaptól. Utána tudom,hogy megjön.
Én azért is kezdetem el,hátha könnyebb lesz ha leadok pár kilót, de nem ez volt az első cél, hanem hogy jobban érezzem magam.
Kíváncsi leszek mikor jön meg, és hogyan. Tudod az előző ciklusomban nagyon barnás volt és nagyon rövid a 7 nap helyett nagy jóindulattal 3és fél napig volt meg.
ha megint ilyen semmi lesz akkor én is dokihoz megyek.
Nekem sem volt sok a mult hónapban,de a doki azt mondta nincs baj,a nyálkahártyám is tökéletes volt,a tüszőim is nagyon voltak...megrepesztette őket....gyertyáztam is...egyszerűen nem értem...
Ha mindketten jók vagyunk,nem értem a dolgot...
A fiam első ilyen hónapban sikerült,lehet már koros vagyok és az a baj...
Hát majd most megjön,hétfőn megyek dokihoz,mert azt mondta,megnéz azért hasi uh-val,nem lettek e cisztáim és elkezdhetem a clostit ujra...aztán ujra 2 naponta uh...
Mellesleg olyan dokit választottam,aki kb 1 órára van tőlem egy más városban,szóval az is nehézkes oda rohangálni,de csak eljön a mi időnk is...
mellem egyre jobban fáj, hasam görcsölget, folyásom nincs...nade ez már mensi lesz...
jaj
Szia Kriszta!
NEkem reggelre megjött:(
Hát ezt van...
Te hogy vagy?
Szia
Nekem hétfőn kell megjönnie. De már érzem a hasam.
Ma megmértem a hüvelyben a hőm, 36.8 volt. Tudom nem mérvadó, de gondolom ez esik majd le. (este ugyanott 37,3volt)
Kiváncsi leszek mikor jön meg, hogy megint előbb vagy most késik egy-két napot.
De a hasam jelez.
Szilvi remélem már a jövő hónap sikeresebb lesz!!! Már ezek után csak ez jöhet nekünk))
Sziasztok lányok!
Nagyon sajnálom, hogy ez a hónap így alakult! :(
De kitartás!!! Új hónap új remény és nektek is ott van az a baba valahol útközben, csak még nem ért ide!!! De bármikor megtörténhet!!!
Sok puszi nektek
Kriszta!!!!!
Ez kajak pozitiv bakker:)))))
Hát nem látsz???????????
De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó:)
Halkan gratulálok:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!